Hans van der Loo

Geboren in 1954 heeft Hans van der Loo na het succesvol doorlopen van het Gymnasium B aan de Europese school sociologie gestudeerd in Utrecht. Hij was daarna hoofddocent aan de universiteit van Utrecht en gastdocent aan universiteiten in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Zweden. Boekt u Hans van der Loo als spreker, dan geeft hij een presentatie over eigenzinnig excelleren. Hans is ook een prima dagvoorzitter en coach.

Eigenzinnig excelleren

Het hogere doel van Hans van der Loo is om mensen, teams en organisaties energie te geven om tot de best mogelijke prestaties te komen. Met zijn boek Plezier en Prestatie geeft Hans aan hoe met een combinatie van beide een organisatie grote sprongen voorwaarts kan maken. Authenticiteit, daadkracht, nieuwsgierigheid en intensiteit zijn kernwaarden van Hans en met zijn vermogen om creatieve verbanden te leggen met energie en scherpte en een positieve instelling schuwt hij niet de interactie met zijn toehoorders.

Gedragsveranderingen en prestatieverbeteringen in organisaties

Hans van der Loo is een zeer veelzijdig mens die zijn lezingen en workshops in het Duits, Engels, Frans en Nederlands houdt. Energiek, to the point en onderhoudend weet hij van het begin tot het eind te boeien met zijn breed ontwikkelde expertise. Hij kent de juiste instrumenten om gedragsveranderingen en prestatieverbeteringen in organisaties te bewerkstelligen. Kortom, met Hans van der Loo krijgt uw organisatie een behoorlijke duw in de goede richting. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op om deze veelzijdige spreker te boeken.

Hans van der Loo spreekt graag over:

Hans van der Loo boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hans van der Loo. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21