20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hans van de Berg

Hans van de Berg als spreker boeken

Hans van de Berg is de bekendste ex-miljonair van Nederland. Waar anderen, die alles verloren hebben, diep in de put zijn beland, behoudt hij zijn positiviteit. En maakt van een nood een deugd. Als er iemand is die precies weet hoe je positief blijft in negatieve situaties dan is hij het wel.

Hans van de Berg

Ex-miljonair

De crisis van 2008 heeft hij overleefd en met handige tips en tricks helpt hij u altijd door de up en downs van het leven heen. Meebewegen en flexibel zijn kan Hans als geen ander. Hans sleept je door moeilijke tijden heen en ziet altijd licht aan het eind van de tunnel. Daarom luidt zijn credo ook: “Crisis? Ik vind het wel verfrissend.”

De ex-miljonair denkt altijd buiten het kader. Hij kijkt om het probleem heen en ziet dan een verrassende uitkomst. Niet alleen in een crisissituatie, maar ook in zijn dagelijks leven. Voor hem is niks vanzelfsprekend. Met een flinke dosis zelfkennis en een nog grotere dosis humor laat hij zich verrassen en komt alles op hem af zoals het komt. De methode:

“The Art of Being Hans”

Vertrouwen speelt een grote rol. Waar vertrouw je op in crisissituaties of gewoon in het leven van alledag? Wat is jouw anker? “The Art of Being Hans” brengt je een andere manier van kijken naar dezelfde wereld. De vraag is dan ook niet ‘Wat is het probleem?’ maar ‘Door welke bril kijk ik er naar het probleem? En naar mijzelf?’ Dus is het niet eens tijd dat je een nieuwe bril uitkiest? Want de vrijheid van keuze hebben we allemaal, maar wat doen we daar in de praktijk mee? Hans verpakt zijn kwaliteiten in humor. Waar verpak jij je kwaliteiten in? Is het niet eens tijd voor een verfrissende nieuwe kijk? Hoe out-of-the-box kan jij denken? En handelen? Wat betekent Hans voor anderen? Wat kunnen we van zijn manier van overleven leren? Hoe heeft Hans deze vrije manier van zijn verworven en hoe is die blijvend?

Op deze vragen en meer krijgt u antwoord als u Hans als motivational speaker inhuurt. Met een interactief optreden met veel voorbeelden en filmpjes zult u de Hans in uzelf ontdekken en leren gebruiken.

Maar hij komt nooit alleen. Acteur Patrick Stoof loopt altijd in zijn schaduw mee. Hij kan u vertellen hoe de “The Art of Being Hans” zijn leven heeft verrijkt.

“Voor mij heeft hij mijn kijk op wereld breder gemaakt. En heeft hij in allerlei kleine donkere hoekjes de zon laten schijnen.” “Wanneer ik in zijn schoenen stap ervaar ik zijn wijsheid verpakt in een grote dosis humor.”

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Hans van de Berg

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Hans van de Berg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hans van de Berg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers