20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hans Laroes
Exclusief bij
Quality Bookings

Hans Laroes als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een spreker die zowel inzicht als inspiratie brengt, is Hans Laroes een uitmuntende keuze. Met een indrukwekkende achtergrond in de journalistiek en media, weet Laroes als geen ander hoe hij een publiek kan boeien. Zijn ervaring als voormalig hoofdredacteur van het NOS Journaal geeft hem unieke inzichten in nieuws, media en ethiek, waarmee hij uw evenement naar een hoger niveau tilt. Het boeken van Hans Laroes staat garant voor een lezing vol diepgang, waarbij hij zijn publiek uitdaagt om kritisch na te denken over actuele onderwerpen.

Hans Laroes

Journalist

Over journalistiek en media-ethiek

Journalistiek en media-ethiek zijn vandaag de dag relevanter dan ooit. In een wereld waar nepnieuws en media bias veelbesproken onderwerpen zijn, biedt Hans Laroes een verhelderend perspectief. Hij neemt zijn publiek mee in de complexiteit van nieuwsproductie en de verantwoordelijkheid van media. Door zijn uitgebreide ervaring kan Laroes diverse onderwerpen aanbieden, variërend van de invloed van sociale media op journalistiek tot ethische dilemma’s in nieuwsverslaggeving. Zijn lezingen bieden praktische inzichten en stimuleren een kritische blik, essentieel voor iedereen die betrokken is bij media of hierin geïnteresseerd is.

Hans Laroes inhuren voor een lezing

Het inhuren van Hans Laroes voor uw evenement is een gestroomlijnd proces bij Quality Bookings. Wij zorgen ervoor dat vanaf het eerste contact tot de daadwerkelijke lezing alles soepel verloopt. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u de perfecte lezing te organiseren. Wij bieden uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie. Met onze All-Inclusive tarieven komt u niet voor verrassingen te staan, waardoor u zich volledig kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Biografie van Hans Laroes

Hans Laroes heeft een indrukwekkende carrière in de journalistiek en is een naam die synoniem staat voor kwaliteit en integriteit in de Nederlandse nieuwsmedia. Zijn loopbaan begon bij het Utrechts Nieuwsblad, waarna hij overstapte naar de televisiejournalistiek. Laroes maakte naam bij de NOS, waar hij uiteindelijk de functie van hoofdredacteur van het NOS Journaal bekleedde.

Tijdens zijn periode bij de NOS stond Laroes bekend om zijn innovatieve aanpak en zijn streven naar journalistieke excellentie. Hij was verantwoordelijk voor diverse vernieuwingen in de nieuwsverslaggeving en speelde een belangrijke rol in de integratie van digitale media in de nieuwsproductie. Zijn leiderschap en visie hebben het NOS Journaal geholpen om haar positie als leidende nieuwsbron in Nederland te versterken.

Naast zijn werk bij de NOS heeft Laroes zich ook ingezet voor de journalistieke ethiek. Hij was voorzitter van de Raad voor de Journalistiek, een belangrijk orgaan voor de handhaving van journalistieke normen en waarden in Nederland. Zijn bijdrage aan het debat over media-ethiek en zijn inspanningen om de kwaliteit van de journalistiek te verhogen, hebben hem veel erkenning opgeleverd binnen en buiten de mediawereld.

Laroes is ook een ervaren spreker en docent, die zijn kennis en ervaringen deelt met studenten, professionals en een breed publiek. Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke anekdotes, professionele inzichten en diepgaande analyses van actuele thema’s. Met zijn charismatische presentatie en vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken, weet hij zijn publiek te boeien en te inspireren.

In zijn vrije tijd is Laroes een fervent liefhebber van literatuur en geschiedenis, onderwerpen die vaak terugkomen in zijn lezingen en zijn kijk op de wereld verrijken. Zijn brede interesse en kennis maken hem een veelzijdige spreker, geschikt voor een divers scala aan evenementen.

Het boeken van Hans Laroes als spreker is een investering in kwaliteit en inhoud. Zijn ervaring en expertise bieden een unieke kans om uw publiek te verrijken met waardevolle inzichten en een frisse blik op de wereld van media en journalistiek. Met Hans Laroes haalt u niet alleen een expert in huis, maar ook een inspirator die uw evenement naar een hoger niveau tilt.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Hans Laroes

Schrijf een review

Video met Hans Laroes

Meer informatie & boekingen

Hans Laroes inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hans Laroes
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers