Goedele Liekens

Goedele Liekens is een Vlaamse psychologe en seksuologe die bekend werd met haar optredens op televisie. U kunt Goedele Liekens inhuren als spreker.

Miss België
Liekens studeerde Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit in Brussel, waar zij in 1987 haar diploma haalde. Bij het grote publiek werd zij bekend door haar deelname aan de Miss België-verkiezing, waar zij door haar zussen voor opgegeven was. Liekens werd verkozen tot Miss België en werd razend populair bij het Nederlandse en Belgische publiek door haar optredens op televisie.

Ondertussen ging zij door met seksuologie studeren, terwijl op hetzelfde moment haar media carrière van de grond kwam. Ze bracht onder andere seksuologische zelfhulpvideo’s uit en publiceerde het boek 69 Vragen over Seks. Ook schreef zij columns voor diverse tijdschriften.

Presentatrice
In de loop der jaren presenteerde Liekens onder andere programma’s als Love Life, Over sex gesproken, Vanavond Niet Schat en Goedele Night. Ook presenteerde zij diverse talkshows over maatschappelijke en psychologische problemen. Zo was zij in België te bewonderen in het programma Recht en Antwoord.

Liekens is daarnaast ook ambassadeur van het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties.  Zij maakte onder andere een aantal documentaires over ontwikkelingsthema’s als HIV/aids en vrouwenrechten.

Wilt u Goedele Liekens boeken als spreker?

Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact met ons op.

 

Goedele Liekens spreekt graag over:

Goedele Liekens boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Goedele Liekens. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21