20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Goedele Liekens

Goedele Liekens als spreker boeken

Wil je een evenement organiseren dat lang in het geheugen van je publiek blijft hangen? Dan is Goedele Liekens als gastspreker boeken een uitstekende keuze. Goedele, bekend als psycholoog, seksuoloog, en voormalig televisiepresentatrice, brengt een unieke combinatie van expertise en charisma naar elk podium. Haar lezingen, vaak gericht op thema’s zoals seksualiteit, relaties en persoonlijke ontwikkeling, zijn niet alleen informatief maar ook inspirerend. Goedele’s vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te presenteren, maakt haar een ideale spreker voor een breed scala aan evenementen.

Goedele Liekens

Seksualiteit en relaties

Goedele Liekens als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Goedele Liekens een extra dimensie naar je evenement. Haar ervaring voor de camera en als openbaar spreker zorgt ervoor dat ze op een natuurlijke manier gesprekken leidt en interactie met het publiek stimuleert. Goedele blinkt uit in het bespreekbaar maken van gevoelige onderwerpen, zoals seksualiteit en relaties, op een manier die zowel respectvol als verhelderend is. Haar warme persoonlijkheid en scherpe intellect maken haar de perfecte keuze voor evenementen die zowel diepgang als een vleugje glamour vereisen.

Over seksualiteit en relaties

Seksualiteit en relaties zijn centrale thema’s in de lezingen van Goedele Liekens. Deze onderwerpen, essentieel voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn, worden vaak omgeven door taboes en misverstanden. Goedele’s lezingen bieden een unieke kans om deze onderwerpen openlijk en op een verantwoorde manier te verkennen. Ze behandelt onderwerpen als intimiteit, communicatie binnen relaties, seksuele gezondheid, en de invloed van media op onze seksualiteitsbeleving. Haar lezingen zijn een eye-opener en bieden praktische inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun persoonlijke relaties en seksuele welzijn.

Goedele Liekens inhuren voor een lezing

Het inhuren van Goedele Liekens voor een lezing bij jouw evenement is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Contacteer ons bij Quality Bookings, en we begeleiden je door elke stap. Van het bespreken van jouw specifieke wensen en de inhoud van de lezing tot het regelen van alle praktische zaken – wij zorgen ervoor dat het boekingsproces soepel verloopt. Onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je met vertrouwen Goedele kunt boeken voor jouw evenement.

Biografie van Goedele Liekens

Goedele Liekens, geboren in 1963 in België, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als psycholoog, seksuoloog, en televisiepersoonlijkheid. Haar reis begon toen ze in 1986 Miss België werd, wat de deur opende naar een carrière in de media. Ze studeerde echter verder en behaalde diploma’s in de klinische psychologie en seksuologie.

Goedele’s televisiecarrière omvatte het presenteren van verschillende programma’s, waar ze vaak complexe en gevoelige onderwerpen besprak, zoals seksuele gezondheid en relaties. Haar open en onbevooroordeelde benadering van seksualiteit heeft haar tot een gerespecteerde figuur in zowel België als Nederland gemaakt. Naast haar werk in de media is Goedele ook auteur van verschillende boeken over seksualiteit en relaties, waarin ze haar kennis en ervaring deelt om anderen te helpen.

Haar betrokkenheid gaat verder dan alleen media en schrijven. Goedele is ook actief als VN-ambassadeur, waar ze zich inzet voor seksuele voorlichting en vrouwenrechten. Deze rol heeft haar tot een invloedrijke stem gemaakt in het debat over seksuele gezondheid en rechten, zowel in België als internationaal.

Goedele’s unieke combinatie van mediaervaring, academische kennis, en haar inzet voor sociale kwesties maken haar tot een boeiende en gerespecteerde spreker. Haar lezingen zijn niet alleen informatief maar bieden ook praktische inzichten en inspiratie. Of het nu gaat om het verbeteren van persoonlijke relaties, het navigeren in de complexiteit van menselijke seksualiteit, of het bespreken van maatschappelijke kwesties, Goedele’s expertise en warme persoonlijkheid zorgen ervoor dat elk evenement een succes wordt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Goedele Liekens

Schrijf een review

Video met Goedele Liekens

Meer informatie & boekingen

Goedele Liekens inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Goedele Liekens
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers