20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Gijs van Loef

Gijs van Loef als spreker boeken

Gijs van Loef is expert op het gebied van openbaar bestuur in Nederland. Na meer dan 15 jaar in het bedrijfsleven publiceert hij sinds 1997 kritische beschouwingen op het openbaar bestuur in Nederland. U kunt Gijs van Loef inhuren als spreker.

Gijs van Loef

Gijs van Loef is expert op het gebied van openbaar bestuur in Nederland. Na meer dan 15 jaar in het bedrijfsleven publiceert hij sinds 1997 kritische beschouwingen op het openbaar bestuur in Nederland. U kunt Gijs van Loef inhuren als spreker.

Cum laude
Van Loef studeerde in 1985 cum laude af in sociale wetenschappen aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Vervolgens werkte hij vijf jaar bij Philips in Eindhoven. Hij bekleedde verschillende staffuncties en adviseerde toenmalig topman Jan Timmer.

Hij werkte vijf jaar voor het concern en ging vervolgens aan de slag bij Deloitte & Touche. In de zeven jaar dat hij daar werkte was hij actief als organisatieadviseur, projectleider en interim manager voor verschillende overheden.

Hierna ging Van Loef aan de slag bij Cap Gemini Ernst & Young en deed ICT-projecten voor de gemeenten Amsterdam en Rotterdam. In Amsterdam was hij programmamanager voor de invoering van de Euro.

In 2002 begon Van Loef zijn eigen adviesbureau voor opdrachtgevers in de publieke sector. De nadruk van zijn werk ligt op bedrijfsvoeringsvraagstukken.

Tot 2013 was hij bovendien wethouder sociaal domein in de gemeente Blaricum en regelde hij de decentralisaties in de regio Gooi- en Vechtstreek.

Publicaties
Sinds 1997 publiceert Van Loef beschouwingen en kritische analyses van ontwikkelingen in het openbaar bestuur. Tussen 2000 en 2004 was hij lid van de deelredactie overheid en markt van het tijdschrift Publiek Management en van 2009 tot en met 2011 werkte hij mee aan het magazine IDEE van de Mr. Hans van Mierlo Stichting.

In 2008 publiceerde hij zijn eerste boek De kloof voorbij, een visie op de toekomst van Nederland. In 2013 verscheen de opvolger Kiezen tussen overheid en markt, een wake-up-call voor onze volksvertegenwoordigers.

Wilt u Gijs van Loef boeken als spreker? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Gijs van Loef

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Gijs van Loef inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Gijs van Loef
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers