Info & boekingen
Spreker Geert Schaaij

Geert Schaaij als spreker boeken

Geert Schaaij is een gerenommeerd beleggingsexpert, die opzien baart met zijn nuchtere kijk op beleggen. Hij wordt veel gevraagd als expert op televisie en maakt graag duidelijk dat beleggen ook een hobby kan zijn. U kunt Geert Schaaij inhuren als spreker.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Geert Schaaij
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Geert Schaaij is een gerenommeerd beleggingsexpert, die opzien baart met zijn nuchtere kijk op beleggen. Hij wordt veel gevraagd als expert op televisie en maakt graag duidelijk dat beleggen ook een hobby kan zijn. U kunt Geert Schaaij inhuren als spreker.

Geert Schaaij (57 jaar, gehuwd met Gea Donker en samen 4 kinderen) is sinds 1986 actief als onafhankelijk vermogensbeheerder en beleggingsad­viseur. Tot juli 2006 was hij directielid van zelfstandig vermogensbeheerder International Assets met vestigingen in Baarn en Assen. In 2006 besloot hij het roer om te gooien en zich weer helemaal te storten op waar hij het beste in is; voor de belegger de pareltjes uit de markt weten te halen. Hij doet dit met Beursgenoten, een nieuwsbrief waarin abonnees onafhankelijke beleggingstips en bedrijfsanalyses krijgen.

Schaaij heeft zich met name gespecialiseerd in alle mogelijke strategieën met opties, zowel offensief als defensief. Als auteur van optiecolumns verschijnen zijn artikelen sinds 1989 in een reeks van beleggersvakbladen. Zo schreef hij van 2002 tot 2006 wekelijks in Beleggers Belangen, het oudste en meest bekende beleggersblad van Nederland. Schaaij wordt in beleggend Nederland gezien als de man van de aandelentips. Zelf zegt hij hierover dat hij meer naar het dalingsrisico kijkt en van daaruit het mogelijke stijgingspercentage inschat.

Daarnaast heeft Schaaij de nodige media-ervaring. Ruim 9 jaar als beursdeskundi­ge op de regionale omroep RTV Drenthe tijdens de rubriek ‘In de beurs gekeken’. Daar keek hij terug op de afgelopen beursweek, besprak actuele onderwerpen en ook de Radio Drenthe Portefeuille kwam aan bod.

De afgelopen jaren was hij in vele landelijke radio en tv programma’s te gast. En sinds 2002 verschijnt Schaaij regelmatig in Harry Mens’ programma Business Class waar hij een graag geziene spreker is. Hij wordt wel gekwalificeerd als een makkelijke prater met een uitgesproken mening.

In 1986 was hij oprichter van effectenkantoor Funda Rend. Als onafhankelijk vermogensbeheerder groeide Funda Rend in 15 jaar uit tot een ervaren en deskundig effectenhuis. In 2001 bereikte Schaaij door een fusie met International Assets de gewenste schaalgrootte. Zijn rol binnen het bedrijf was met name invulling te geven aan de externe communicatie en commerciële zaken.

In 1989 nam Schaaij de pen ter hand. Bedrijfsartikelen, interviews en optiecolumns verschenen sindsdien in Kapitaal, een Belgisch beleggersweekblad, dat in 1995 opging in CASH!, het grootste beleggersweekblad van België. Vanaf 1993 schrijft Schaaij bovendien veelvuldig bijdragen voor de Financieele Koerier, tot in 1995 dit oudste beleggersblad van Nederland overgenomen werd door Beleggers Belangen.Tot 2001 blijft Schaaij wekelijks de optiepagina van CASH! verzorgen. In 2002 vervolgt hij zijn optiebijdragen in het meer specialistische Inside Beleggen, maar deze samenwerking eindigt als Schaaij zijn optiecolumn in Nederlands grootste en oudste beleggersweekblad, Beleggers Belangen, kan oppakken.

Vanaf 1995 tot 2006 verzorgde Schaaij bovendien een eigen beleggersmagazine: de Finance Club. Artikelen over voor cliënten uitgevoerde beleggingen, bedrijfsanalyses, recente markt- en rentevisies en interessante informatie voor ondernemende beleggers worden hierin gepubliceerd.

Tot op de dag van vandaag schrijft Schaaij nog steeds met veel plezier over de vele mogelijkheden van beleggen. Hij doet dat nu in zijn eigen blad en op zijn eigen website ‘Beursgenoten’. En dan vooral, door toepassing van het optie-instrument, over het grote aantal combinaties dat beleggen tot een strategisch spel maakt.

Beleggingsexpert
Schaaij is als beleggingsexpert twee keer uitgeroepen tot beste in zijn vak. Tevens heeft hij twee Gouden Stieren gewonnen. Als beleggingsexpert staat hij vijfduizend beursgenoten bij en daarmee is hij de grootste persoonlijk adviseur in de wereld van het beleggen in Nederland.

Met meer dan dertig jaar aan beurservaring kan hij bovendien mooi vertellen over beleggen. Schaaij draagt graag uit dat geld het aardse slijk is en dat beleggen ook een hobby kan zijn.

Televisie
Met deze nuchtere kijk op zaken is hij ook uitgegroeid tot een graag geziene televisiepersoonlijkheid. Zo was hij te zien in De Wereld Draait Door en in een talkshow van Catherine Keyl. Ook is hij een van de vaste gasten van het televisieprogramma Business Class. Daarnaast is Schaaij de schrijver van het boek Ook u kunt een topbelegger worden. Inmiddels is dit werk uitgegroeid tot een heuse bestseller.

Verder treedt Schaaij regelmatig op als spreker of dagvoorzitter en tevens organiseert hij iedere twee jaar een symposium, dat door prominenten als voormalig bondskanselier Kohl, Gerrit Zalm en oud-premier Ruud Lubbers werd bezocht.

Wilt u Geert Schaaij boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Meer informatie & boekingen

Geert Schaaij inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Geert Schaaij
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers