20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Geert Schaaij - Economie & investeren

Geert Schaaij als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende en getalenteerde spreker in Nederland? Zoek niet verder dan Geert Schaaij, een doorgewinterde professional in de wereld van financiën en investeringen. In dit gedeelte zullen we verkennen waarom het boeken van Geert Schaaij als gastspreker een fantastische keuze is.

Geert Schaaij

Economie & investeren

Geert Schaaij is een gerenommeerd beleggingsexpert die de aandacht trekt met zijn nuchtere kijk op beleggen. Hij wordt vaak gevraagd als expert op televisie en benadrukt graag dat beleggen ook een boeiende hobby kan zijn. U kunt Geert Schaaij inhuren als spreker om zijn waardevolle inzichten te delen.

Een levenspad in beleggen

Geert Schaaij, 57 jaar oud en gehuwd met Gea Donker, is sinds 1986 actief als onafhankelijk vermogensbeheerder en beleggingsadviseur. Tot juli 2006 was hij directielid van International Assets, een zelfstandige vermogensbeheerder met vestigingen in Baarn en Assen. In 2006 besloot hij een nieuwe koers te varen en zich volledig te wijden aan waar hij het best in is: de pareltjes uit de markt halen voor beleggers. Dit doet hij met Beursgenoten, een nieuwsbrief waar abonnees onafhankelijke beleggingstips en bedrijfsanalyses ontvangen.

Geert Schaaij: meester van opties

Schaaij heeft zich met name gespecialiseerd in allerlei strategieën met opties, zowel offensief als defensief. Als auteur van optiecolumns worden zijn artikelen sinds 1989 gepubliceerd in verschillende beleggersvakbladen. Hij schreef wekelijks in Beleggers Belangen van 2002 tot 2006, het oudste en meest bekende beleggersblad van Nederland. In beleggend Nederland staat Schaaij bekend als de man van de aandelentips. Hij bekijkt het beleggingslandschap echter vooral vanuit het perspectief van het risico op daling en schat van daaruit het mogelijke stijgingspercentage in.

+ lees meer

Media-ervaring

Naast zijn expertise in beleggen heeft Schaaij aanzienlijke ervaring in de media. Hij was ruim 9 jaar beursdeskundige bij de regionale omroep RTV Drenthe tijdens het programma ‘In de beurs gekeken’. Daarin blikte hij terug op de afgelopen beursweek, besprak actuele onderwerpen en behandelde de Radio Drenthe Portefeuille.

De afgelopen jaren was hij te gast in tal van landelijke radio- en tv-programma’s. Sinds 2002 verschijnt Schaaij regelmatig in het programma Business Class van Harry Mens, waar hij een graag geziene spreker is. Hij wordt gekenmerkt als een makkelijke prater met een uitgesproken mening.

Funda rend en verdere schaalvergroting

In 1986 richtte Schaaij effectenkantoor Funda Rend op. Als onafhankelijk vermogensbeheerder groeide Funda Rend in 15 jaar uit tot een ervaren en deskundig effectenhuis. In 2001 bereikte Schaaij de gewenste schaalgrootte door een fusie met International Assets. Binnen het bedrijf was zijn rol voornamelijk gericht op externe communicatie en commerciële zaken.

Schrijver en uitgever

Schaaij nam in 1989 de pen ter hand. Sindsdien verschenen bedrijfsartikelen, interviews en optiecolumns in Kapitaal, een Belgisch beleggersweekblad dat in 1995 werd opgenomen in CASH!, het grootste beleggersweekblad van België. Vanaf 1993 schreef Schaaij ook frequent bijdragen voor de Financieele Koerier, tot deze in 1995 werd overgenomen door Beleggers Belangen. Tot 2001 verzorgde Schaaij wekelijks de optiepagina van CASH!. In 2002 ging hij verder met zijn optiebijdragen in Inside Beleggen, een meer gespecialiseerd tijdschrift. Zijn samenwerking met Inside Beleggen eindigde toen Schaaij zijn optiecolumn oppakte in Beleggers Belangen, het grootste en oudste beleggersweekblad van Nederland.

Van 1995 tot 2006 gaf Schaaij ook zijn eigen beleggersmagazine uit: de Finance Club. Hierin werden artikelen gepubliceerd over beleggingen voor cliënten, bedrijfsanalyses, recente markt- en rentevisies en interessante informatie voor ondernemende beleggers.

Geert Schaaij als spreker inhuren

Tot op de dag van vandaag schrijft Schaaij met veel plezier over de vele mogelijkheden van beleggen. Hij doet dat nu in zijn eigen blad en op zijn eigen website ‘Beursgenoten’. Hij richt zich vooral op het optie-instrument en legt uit hoe beleggen een strategisch spel kan zijn door gebruik te maken van verschillende combinaties.

Geert Schaaij is Nederlands bekendste beleggingsexpert

Schaaij is als beleggingsexpert twee keer uitgeroepen tot de beste in zijn vak. Hij heeft ook twee Gouden Stieren gewonnen. Als beleggingsexpert staat hij vijfduizend beursgenoten bij en daarmee is hij de grootste persoonlijke adviseur in de wereld van beleggen in Nederland.

Met meer dan dertig jaar aan beurservaring kan hij bovendien boeiend vertellen over beleggen. Schaaij draagt graag uit dat geld aards is en dat beleggen ook een hobby kan zijn.

Televisieoptredens

Dankzij zijn nuchtere kijk op zaken is Schaaij uitgegroeid tot een graag geziene televisiepersoonlijkheid. Hij was te gast in De Wereld Draait Door en in een talkshow van Catherine Keyl. Ook is hij een van de vaste gasten van het televisieprogramma Business Class. Daarnaast is Schaaij de schrijver van het boek “Ook u kunt een topbelegger worden,” dat inmiddels is uitgegroeid tot een heuse bestseller.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Geert Schaaij
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Geert Schaaij

Meer informatie & boekingen

Geert Schaaij inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Geert Schaaij
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers