20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Esther van Rijswijk

Esther van Rijswijk als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende spreker die uw evenement naar een hoger niveau tilt? Esther van Rijswijk is de ideale keuze voor uw volgende evenement. Als ervaren econoom, journalist en presentator, brengt Esther een schat aan kennis en inzicht mee naar uw podium. In dit artikel leert u meer over waarom Esther van Rijswijk de perfecte aanwinst is voor uw evenement en krijgt u een voorproefje van de onderwerpen die zij met passie behandelt.Bent u op zoek naar een inspirerende spreker die uw evenement naar een hoger niveau tilt? Esther van Rijswijk is de ideale keuze voor uw volgende evenement. Als ervaren econoom, journalist en presentator, brengt Esther een schat aan kennis en inzicht mee naar uw podium. In dit artikel leert u meer over waarom Esther van Rijswijk de perfecte aanwinst is voor uw evenement en krijgt u een voorproefje van de onderwerpen die zij met passie behandelt.

Esther van Rijswijk

Journalist, moderator, trainer

Esther van Rijswijk als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter overtreft Esther van Rijswijk alle verwachtingen. Haar vaardigheden in het leiden van discussies en het aangaan van interactie met het publiek maken haar een onmisbare kracht op elk congres of seminar. Esther’s achtergrond in economie en journalistiek, gecombineerd met haar ervaring voor de camera, stelt haar in staat om gesprekken vloeiend en doelgericht te sturen, wat zorgt voor een boeiende en dynamische bijeenkomst.

Over economie en journalistiek

Esther van Rijswijk is een autoriteit op het gebied van economie en journalistiek. Haar lezingen bieden diepgaande inzichten in deze complexe werelden. Kiest u voor een lezing van Esther, dan kiest u voor een verhelderend perspectief op actuele economische thema’s en de invloed van media op de maatschappij. Esther behandelt onderwerpen variërend van mondiale economische trends tot de ethiek in de journalistiek, en biedt daarbij een unieke kijk die uw publiek zal fascineren en informeren.

Esther van Rijswijk inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Esther van Rijswijk is eenvoudig en transparant. Bij Quality Bookings streven we naar een soepele ervaring, van het eerste contact tot de daadwerkelijke lezing. Ons team begeleidt u door elke stap, zorgt voor duidelijke communicatie en biedt snelle, all-inclusive offertes. Met onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support zorgen we ervoor dat uw evenement een groot succes wordt.

Biografie van Esther van Rijswijk

Esther van Rijswijk heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als econoom, journalist en presentator. Haar reis begon met een studie economie, waarna ze haar vaardigheden verder ontwikkelde in diverse rollen binnen de journalistiek. Esther heeft gewerkt als economieredacteur bij Elsevier, waarna ze de overstap maakte naar televisie. Als presentator en correspondent voor RTL Z, heeft ze zich gespecialiseerd in economische onderwerpen en de complexe interactie tussen economie en politiek.

Esther’s unieke carrièrepad heeft haar een diepgaand begrip van zowel de theorie als de praktijk van de economie gegeven. Haar ervaringen in de journalistiek hebben haar inzicht gegeven in de manier waarop economische thema’s worden gecommuniceerd en begrepen door het grote publiek. Dit maakt haar lezingen niet alleen informatief, maar ook toegankelijk en boeiend.

Als gastspreker en dagvoorzitter, brengt Esther van Rijswijk deze expertise naar uw evenement. Haar vermogen om complexe onderwerpen op een heldere en boeiende manier te presenteren, gecombineerd met haar journalistieke achtergrond, maakt haar tot een uitstekende keuze voor elk evenement. Met Esther van Rijswijk op uw podium verzekert u zich van een evenement dat zowel informatief als inspirerend is.

Bij Quality Bookings zijn we er trots op om samen te werken met talenten zoals Esther van Rijswijk. Met onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offerte service, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, streven we ernaar om uw ervaring met ons zo soepel en succesvol mogelijk te maken. Onze gemiddelde beoordeling van 9,0 spreekt voor zich – we zijn er om u te helpen een onvergetelijk evenement te organiseren.

Kies voor Esther voor uw volgende evenement en ontdek de kracht van een deskundige, boeiende spreker die uw publiek zal inspireren en informeren. Met haar unieke mix van economische expertise en journalistieke flair is Esther van Rijswijk de ideale spreker om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Boek haar nu en ervaar het verschil dat een topklasse spreker kan maken.

Onderwerpen
Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Esther van Rijswijk

Schrijf een review

Video met Esther van Rijswijk

Meer informatie & boekingen

Esther van Rijswijk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Esther van Rijswijk
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers