Esther van Rijswijk

Journaliste Esther van Rijswijk werd bekend als correspondent in Londen voor het RTL Nieuws. U kunt Esther van Rijswijk boeken als spreker en dagvoorzitter. In haar lezingen vertelt zij over financieel-economische onderwerpen als pensioenen en economische hervormingen, maar ook over de rol van vrouwen in prominente functies.

Journaliste
Van Rijswerk begon haar loopbaan als econome. Ze werkte onder andere als beleidsadviseur bij het Ministerie van Financiën. Al snel ging zij zich echter specialiseren in filosofie en argumentatie, wat haar goed van pas kwam bij haar werk als journaliste.

Als journaliste werkte Van Rijswijk onder andere voor Elsevier. Ook was zij correspondent in Londen namens het RTL Nieuws en tevens was zij op de radio te horen met een debatprogramma op BNR Nieuwsradio. Tegenwoordig schrijft zij vooral columns over de economie, in bijvoorbeeld HP/de Tijd, en verschijnt zij als deskundige bij omroep WNL. In 2014 werkte zij tevens enkele maanden voor Nieuwsuur.

Publieke debat
Tevens is Van Rijswijk de bedenker en oprichter van Mattermap.nl. Hiermee probeert zij het publieke debat in kaart te brengen. Daarnaast is zij regelmatig actief als spreker, interviewer of dagvoorzitter. In haar lezingen behandelt zij tal van economische thema’s en over de kunst van het argumenteren.

Wilt u Esther van Rijswijk boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Esther van Rijswijk spreekt graag over:

Esther van Rijswijk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Esther van Rijswijk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21