20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Geert Schaaij: Beleggingsinzichten
28 mei 2024

Geert Schaaij: Beleggingsinzichten

Geert Schaaij, een prominente Nederlandse beleggingsadviseur en oprichter van Beursgenoten, deelt regelmatig zijn inzichten over de beurs en specifieke aandelen. In zijn recente optredens en podcasts biedt hij waardevolle adviezen voor beleggers die hun portefeuilles willen optimaliseren in een dynamische markt.

Focus op Pharming als een ‘pareltje’

In een van zijn recente aanbevelingen heeft Schaaij het aandeel Pharming aangeprijsd als een veelbelovende investering. Hij benadrukt de potentie van dit biotechnologiebedrijf, dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve therapieën. Volgens Schaaij biedt Pharming aantrekkelijke groeimogelijkheden, ondanks eerdere marktschommelingen. Hij benadrukt dat beleggers moeten kijken naar de lange termijn en zich niet laten afschrikken door korte termijn volatiliteit.

Beleggingsstrategie en favoriete aandelen

Tijdens zijn optredens in het programma Business Class en de Beursgenoten Podcast bespreekt Schaaij regelmatig zijn favoriete aandelen en beleggingsstrategieën. Enkele van zijn recente aanbevelingen omvatten bedrijven zoals Vopak, Van Lanschot, Pfizer, en Ahold. Hij benadrukt het belang van diversificatie en grondige analyse bij het selecteren van aandelen, vooral in sectoren zoals technologie, banken en de oliesector. Door een gediversifieerde portefeuille op te bouwen, kunnen beleggers risico’s spreiden en kansen benutten in verschillende markten.

Geert Schaaij over economische vooruitzichten

Naast specifieke aandelenanalyses biedt Schaaij ook zijn perspectief op bredere economische omstandigheden, zoals inflatie en rentestijgingen. Hij waarschuwt beleggers voor de mogelijke impact van deze factoren op de markten en benadrukt het belang van een langetermijnvisie bij het maken van beleggingsbeslissingen​.

Geert Schaaij als spreker boeken

Het boeken van Geert Schaaij als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden op uw evenement zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Geert’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Geert Schaaij aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Geert Schaaij voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!