20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Geert Kloppenburg

Geert Kloppenburg als spreker boeken

Zoek je een inspirerende spreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Maak dan kennis met Geert Kloppenburg. Deze doorgewinterde professional staat bekend om zijn expertise in mobiliteit, innovatie en ondernemerschap. Met zijn interactieve en aanpasbare stijl weet Geert ieder publiek te boeien. Op deze pagina ontdek je waarom Geert de ideale spreker is voor jouw evenement en welke unieke inzichten hij brengt.

Geert Kloppenburg

Ondernemer

Over mobiliteit en innovatie

Mobiliteit en innovatie zijn essentieel in onze snel veranderende wereld. Geert Kloppenburg, met zijn diepgaande kennis en ervaring op dit gebied, is dé autoriteit om deze onderwerpen op jouw evenement aan de orde te stellen. Hij behandelt kwesties als stedelijke bereikbaarheid, duurzaamheid, en de toekomst van transport. Kies je voor Geert, dan kies je voor een lezing vol praktische inzichten, interactie en inspiratie, gericht op het vinden van concrete oplossingen en kansen in de wereld van mobiliteit.

Geert Kloppenburg inhuren voor een lezing

Het boeken van Geert Kloppenburg voor jouw evenement is een gestroomlijnd en zorgeloos proces, dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Binnen 24 uur ontvang je een offerte en onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat je altijd de juiste keuze maakt. We leiden je door elke stap van het boekingsproces, vanaf je eerste aanvraag tot aan de dag van het evenement.

Biografie van Geert Kloppenburg

Geert Kloppenburg is een veelzijdige professional met bijna 15 jaar ervaring in de mobiliteitssector. Zijn loopbaan is even divers als indrukwekkend, met rollen variërend van ondernemer tot adviseur bij NGO’s, en van de TukTuk-Company tot aan de stichting DOET. Zijn proactieve mentaliteit en integrale visie hebben hem tot een veelgevraagde spreker en adviseur gemaakt.

Zijn inzichten in mobiliteit gaan verder dan alleen theoretische kennis. Geert heeft een unieke capaciteit om complexe vraagstukken over bereikbaarheid en duurzaamheid te vertalen naar praktische oplossingen. Hij is een meester in het betrekken van zijn publiek bij zijn verhalen, of het nu gaat om startende ondernemers, idealisten of ervaren professionals.

Geert’s bijdrage aan het verbeteren van de stedelijke leefbaarheid is aanzienlijk. Hij adviseert lokale en nationale overheden en vervoersmaatschappijen, en helpt bedrijven bij het positioneren van hun producten in de markt. Zijn aanpak is altijd op maat gemaakt, gericht op de specifieke behoeften en uitdagingen van zijn publiek.

Met zijn luchtige, maar informatieve stijl weet Geert complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te maken. Zijn lezingen over stedelijke bereikbaarheid, innovatie en ondernemerschap zijn nooit hetzelfde, maar altijd relevant en inspirerend. Zijn vermogen om te inspireren en te mobiliseren is wat hem tot een uitzonderlijke spreker maakt.

Als je Geert Kloppenburg boekt voor je evenement, haal je niet alleen een expert in huis, maar ook een verhalenverteller die zijn publiek weet te raken en te motiveren. Met zijn brede ervaring en diepgaande inzichten in mobiliteit, innovatie en ondernemerschap biedt hij een uniek perspectief dat elk evenement verrijkt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Geert Kloppenburg

Schrijf een review

Video met Geert Kloppenburg

Meer informatie & boekingen

Geert Kloppenburg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Geert Kloppenburg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers