20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Evert Bleijenberg Copyright foto: John Mulders

Evert Bleijenberg als spreker boeken

Zoek je een gastspreker die niet alleen inspireert maar ook praktische inzichten biedt in het creëren van toekomstbestendige organisaties? Dan is Evert Bleijenberg de perfecte keuze. Evert, een ervaren onderwater wild-life cameraman en de auteur van het invloedrijke boek ‘SWARM Organisation’, brengt een fascinerende mix van avontuur, wetenschap en zakelijk inzicht. Deze pagina biedt je een diepgaande kijk op zijn expertise en hoe zijn unieke benadering van zelforganiserende systemen, geïnspireerd door de natuur, van onschatbare waarde kan zijn voor jouw organisatie.

Evert Bleijenberg

What we believe to be possible

Future proof organisaties: SWARM

In een wereld die exponentieel verandert, is aanpassingsvermogen cruciaal. Evert Bleijenberg, een expert op het gebied van organisatieverandering en innovatie, onderzoekt hoe zelforganiserende collectieven, zoals zwermen in de natuur, ons kunnen leren over effectieve organisatiestructuren. Zijn benadering, de SWARM Solution, biedt een alternatief voor traditionele hiërarchische organisatiemodellen, waarbij snel aanpassingsvermogen en flexibiliteit centraal staan. Evert behandelt onderwerpen zoals de principes van zwermintelligentie en hun toepassing in bedrijfsorganisaties, en hoe moderne technologieën zoals Digital AI ons kunnen helpen deze nieuwe organisatievormen te realiseren. Deze sectie belicht de noodzaak van een paradigmaverschuiving in onze manier van denken over organisatiestructuren en aanpassingsvermogen.

Evert Bleijenberg inhuren voor een lezing

Het boeken van Evert Bleijenberg voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Met Quality Bookings’ all-inclusive tarieven, 24-uurs offerteservice, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, ben je verzekerd van een soepele ervaring. Vanaf het eerste contact tot de daadwerkelijke lezing, zorgen we ervoor dat al je vragen beantwoord worden en dat alles naar wens verloopt. In deze sectie vind je stapsgewijze instructies voor het boekingsproces en antwoorden op veelgestelde vragen, zodat je met vertrouwen Evert kunt inhuren voor je volgende evenement.

Biografie van Evert Bleijenberg

Evert Bleijenberg, geboren met een passie voor avontuur en ontdekking, heeft een indrukwekkend en divers traject afgelegd. Na zijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Wharton University of Pennsylvania, werkte hij aanvankelijk in het management. In 2001 koos hij echter voor een radicale carrièreswitch en werd professioneel onderwater wild-life cameraman. Zijn reizen brachten hem van Micronesië tot de Galapagos, waar hij deelnam aan documentaires over de staat van onze oceanen. Het was tijdens deze expedities dat Evert het fascinerende concept van zelforganiserende systemen, of ‘zwermen’, herontdekte. Hij zag direct de parallellen met menselijke organisaties en begon een unieke set van principes te ontwikkelen die dit gedrag faciliteren.

Deze ontdekking leidde tot de ontwikkeling van het SWARM Solution-model, een innovatief concept voor het creëren van toekomstbestendige organisaties. In 2020 publiceerde Evert zijn boek ‘SWARM Organisation’, waarin hij uitlegt waarom traditionele organisatiemodellen achterhaald zijn en hoe zijn SWARM-model een oplossing biedt. Naast zijn professionele prestaties, woont Evert met zijn vrouw Pauline op het prachtige eiland Bonaire, waar hij zich blijft inzetten voor het behoud van de natuurlijke wereld en het verspreiden van zijn kennis over organisatie-innovatie. Deze sectie biedt een gedetailleerde blik op Everts achtergrond, carrière en zijn passie voor het verbinden van de natuurlijke wereld met de zakelijke wereld.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Evert Bleijenberg

Schrijf een review

Video met Evert Bleijenberg

Meer informatie & boekingen

Evert Bleijenberg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Evert Bleijenberg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers