20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Esther Vergeer

Esther Vergeer als spreker boeken

Esther Vergeer is niet alleen een naam die synoniem staat voor ongeëvenaard succes in de rolstoeltenniswereld, maar ook een inspirerende figuur voor iedereen die geïnteresseerd is in thema’s als doorzettingsvermogen, overwinnen van tegenslagen en het bereiken van topprestaties. Haar lezingen zijn een bron van inspiratie, waarbij ze put uit haar eigen ervaringen om te laten zien hoe je met de juiste mindset, vastberadenheid en strategie onmogelijke doelen kunt bereiken. Haar verhaal is niet alleen relevant voor sportliefhebbers, maar voor iedereen die geconfronteerd wordt met uitdagingen in het leven en werk.

Esther Vergeer

Rolstoeltennisspeelster

Esther Vergeer als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Esther Vergeer een unieke combinatie van expertise, charisma en een diepgaand inzicht in zowel de sportwereld als bredere maatschappelijke thema’s. Ze is in staat om gesprekken te leiden over diverse onderwerpen, van sport en gezondheid tot inclusiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Haar vermogen om in te spelen op de behoeften van het publiek en sprekers, zorgt ervoor dat zij als dagvoorzitter een onvergetelijke bijdrage kan leveren aan elk evenement.

Over de kracht van doorzettingsvermogen

Esther Vergeer is het toonbeeld van de kracht van doorzettingsvermogen. In haar lezingen onthult zij de principes die haar geholpen hebben om zeven Paralympische gouden medailles te winnen en een ongekende winning streak van 470 wedstrijden te handhaven. Ze deelt inzichten over hoe je mentale weerbaarheid kunt opbouwen, obstakels kunt overwinnen en hoe je je eigen potentieel kunt maximaliseren. Deze thema’s zijn niet alleen van toepassing in de sportwereld, maar ook in de zakelijke wereld en in persoonlijke ontwikkeling.

Esther Vergeer inhuren voor een lezing

Het boeken van Esther Vergeer voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te begeleiden bij elke stap. Van het initiële contact tot het afstemmen van de details en de uiteindelijke uitvoering, wij zorgen voor een soepele ervaring. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice nemen we alle onzekerheid weg, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Biografie van Esther Vergeer

Esther Vergeer, geboren op 18 juli 1981 in Woerden, Nederland, is een icoon in de wereld van het rolstoeltennis. Haar carrière begon op jonge leeftijd na een operatie aan haar been die leidde tot een blijvende verlamming. Ondanks deze tegenslag vond Esther haar roeping in het rolstoeltennis, een beslissing die haar leven voorgoed zou veranderen.

In haar opmerkelijke carrière domineerde Esther de sport met een ongeëvenaarde reeks overwinningen. Ze won 48 Grand Slam-titels, 23 jaar-end championships en 7 Paralympische gouden medailles. Haar indrukwekkende winning streak van 470 opeenvolgende wedstrijden, die duurde van 2003 tot 2012, is een record dat waarschijnlijk nooit zal worden geëvenaard in de sportwereld.

Naast haar sportieve successen heeft Esther ook buiten de tennisbaan een aanzienlijke impact gehad. Ze is een rolmodel voor atleten met een handicap en een voorvechter van gelijke kansen in de sport. Haar inzet voor inclusiviteit en diversiteit, zowel op als buiten het veld, heeft haar vele onderscheidingen opgeleverd, waaronder de benoeming tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Esther heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van rolstoeltennis als sport. Haar leiderschap, zowel op het veld als in haar rol als ambassadeur en mentor, heeft bijgedragen aan de groei en populariteit van de sport wereldwijd.

Naast haar sportieve carrière is Esther Vergeer ook actief als spreker, dagvoorzitter en schrijver. Haar boek “Kracht en Kwetsbaarheid”, waarin ze haar levensverhaal deelt, is een bron van inspiratie voor velen.

Esther Vergeer is niet alleen een legende in de sportwereld, maar ook een inspirerend voorbeeld van wat mogelijk is met vastberadenheid, veerkracht en passie. Haar verhaal, ervaringen en inzichten zijn van onschatbare waarde voor elk publiek, en haar aanwezigheid als spreker of dagvoorzitter zal elk evenement verrijken.

Met deze biografie hopen we u een duidelijk beeld te hebben gegeven van Esther Vergeer, haar prestaties en de waarde die zij kan toevoegen aan uw evenement. Voor meer informatie of om Esther Vergeer te boeken voor uw volgende evenement, neemt u contact op met ons team bij Quality Bookings. Wij staan klaar om u te helpen bij het maken van een onvergetelijke ervaring.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Esther Vergeer

Schrijf een review

Video met Esther Vergeer

Meer informatie & boekingen

Esther Vergeer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Esther Vergeer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers