20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Esmeralda Kleinreesink

Esmeralda Kleinreesink als spreker boeken

Wanneer je Esmeralda Kleinreesink als spreker boekt, haal je een bron van inspiratie en kennis in huis. Met haar indrukwekkende achtergrond als luitenant-kolonel en haar ervaringen in Afghanistan, brengt Esmeralda een uniek perspectief op thema’s als internationale samenwerking, leiderschap, en verandermanagement. Deze pagina is jouw gids om meer te weten te komen over Esmeralda en hoe je haar kunt boeken voor jouw evenement.

Esmeralda Kleinreesink

Voormalig luitenant-kolonel

Internationale samenwerking in de praktijk

Internationale samenwerking is cruciaal in onze geglobaliseerde wereld. Esmeralda Kleinreesink, met haar ervaringen in de krijgsmacht en als officier in Afghanistan, biedt een diepgaand inzicht in dit veld. Zij deelt haar kennis over hoe samenwerking over grenzen heen effectief kan worden gerealiseerd, aangevuld met anekdotes uit haar rijke loopbaan. Onderwerpen als leiderschap in diverse omgevingen, verandermanagement, en klantgerichtheid komen aan bod, verrijkt met praktische voorbeelden.

Esmeralda Kleinreesink inhuren voor een lezing

Het inhuren van Esmeralda Kleinreesink voor een lezing is een gestroomlijnd proces. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, vanaf de eerste aanvraag tot de uiteindelijke uitvoering. Met onze 20 jaar expertise, All-Inclusive tarieven, snelle offerte-service, uitgebreide support, en tevredenheidsgarantie, garanderen we een soepele ervaring. Neem vandaag nog contact op om Esmeralda te boeken en geef jouw evenement een extra dimensie.

Biografie van Esmeralda Kleinreesink

Esmeralda Kleinreesink is een veelzijdige professional wiens levenspad een bron van inspiratie is. Na haar studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en een loopbaan als organisatieadviseur, maakte ze de opmerkelijke overstap naar de Koninklijke Luchtmacht. Haar tijd bij Defensie was niet alleen gevuld met uitdagingen maar ook met significante bijdragen, waaronder haar rol als hoofd luchttransport planning in Kabul.

Esmeralda’s ervaringen in Afghanistan zijn niet alleen vastgelegd in haar goed ontvangen boek ‘Officier in Afghanistan’, maar hebben ook haar pad als academica en spreker gevormd. Ze promoveerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar ze onderzoek deed naar militaire schrijvers en hun memoires over Afghanistan. Haar werk werd bekroond met de Caforio award in 2017.

Naast haar academische prestaties is Esmeralda ook bekend als De Pitchcoach. In deze rol deelt ze haar expertise in het geven van boeiende presentaties. Haar unieke achtergrond, gecombineerd met haar talent voor verhalen vertellen, maakt haar tot een gewilde spreker over onderwerpen zoals leiderschap, internationale samenwerking, en de kunst van het pitchen.

Esmeralda’s lezingen zijn een mix van persoonlijke ervaringen, praktische inzichten, en boeiende verhalen. Haar vaardigheid om complexe thema’s toegankelijk te maken, maakt haar sessies niet alleen informatief maar ook uiterst boeiend. Met haar aanwezigheid garandeer je jouw publiek een ervaring die zowel verrijkend als inspirerend is.

Kortom, Esmeralda Kleinreesink is meer dan alleen een spreker; ze is een verhalenverteller die haar publiek meeneemt op een reis door de fascinerende wereld van internationale samenwerking en leiderschap. Haar lezingen bieden een uniek perspectief, verrijkt met ervaringen uit een wereld die voor velen onbekend is. Boek haar nu voor jouw evenement en ervaar de kracht van haar verhaal.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Esmeralda Kleinreesink

Schrijf een review

Video met Esmeralda Kleinreesink

Meer informatie & boekingen

Esmeralda Kleinreesink inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Esmeralda Kleinreesink
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers