20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Edson da Graça

Edson da Graça als spreker boeken

Deze Kaapverdiaanse Amsterdammer (1981) is al jarenlang een vast gezicht in het comedy circuit. Wat hem uniek maakt? Hij staat bekend als één van de meest energieke comedians in Nederland. Hij spreekt niet alleen met woorden, maar ook met zijn lange lijf en zijn talloze blikken. Met tomeloze energie raast hij door het podium, grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los tot je ongecontroleerd aan het schudden bent van het lachen.

Edson da Graça

Bekende comedian

Nadat Edson da Graça te gast was bij de ‘Slimste mens’ in 2018, is hij ook in TV-land niet onopgemerkt gebleven. Zo presenteerde hij kinderprogramma’s zoals ‘Willem Wever’, ‘Nieuwe Baasjes’ en het spraakmakende programma ‘Gewoon.Bloot’. Dat Edson een veelzijdige presentator is, bewijst hij met zijn serie ‘Uit het rood’, een Human interest-programma waarin hij mensen met hoog opgelopen schulden een duw in de juiste richting probeert te geven. Een serie die hem erg aan het hart gaat, omdat hij zelf ook jarenlang in de schulden heeft gezeten.

Edson is inmiddels een vast gezicht bij RTL4. Hij maakt daar de razend populaire quizshow The FLOOR en is, naast Chantal Janzen, Marc Marie Huijbrechts en Dan Karaty, jurylid in Holland’s Got Talent. Edson gelooft in het doorgeven van informatie en kennis. Hij geeft daarom lezingen met een stand-up comedy tintje. De lezing gaat over zijn levenspad en heeft het doel om mensen te inspireren en te motiveren alles uit het leven te halen. Heb je een event en zoek je naar een leuke, dynamische dagvoorzitter met humor? Dan ben je bij Edson aan het juiste adres. Debatten, congressen, teambuildingdagen: met meer dan 15 jaar ervaring weet Edson voor elk event de juiste toon te vinden.

Edson da Graça als gastspreker boeken

Edson da Graça is niet zomaar een spreker; hij is een beleving. Tijdens zijn lezingen combineert hij humor, persoonlijke verhalen en waardevolle levenslessen. Zijn unieke stijl, waarin hij stand-up comedy vermengt met inspirerende verhalen, zorgt ervoor dat het publiek geboeid blijft van begin tot eind. Edson spreekt over onderwerpen zoals persoonlijke groei, omgaan met tegenslagen, en het bereiken van je doelen. Door zijn eigen ervaringen en zijn energieke presentatiestijl, weet hij een krachtige boodschap over te brengen die lang blijft hangen.

Edson da Graça als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter weet Edson da Graça altijd de juiste toon te vinden. Zijn energieke en humoristische stijl maakt hem de perfecte keuze voor allerlei soorten evenementen, van congressen tot teambuildingdagen. Edson heeft meer dan 15 jaar ervaring en brengt altijd een frisse en dynamische sfeer mee. Zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en begrijpelijk te maken, gecombineerd met zijn charme en humor, zorgt ervoor dat elk evenement soepel verloopt en het publiek betrokken blijft.

Wat opdrachtgevers zeggen over Edson da Graça

Opdrachtgevers en organisatoren van congressen en evenementen loven Edson da Graça om zijn professionaliteit en vermogen om elk publiek te entertainen en te inspireren. Hij wordt vaak geprezen om zijn aanpassingsvermogen en zijn talent om de sfeer van het evenement perfect aan te voelen. Of het nu gaat om een formele conferentie of een informele bedrijfsbijeenkomst, Edson weet altijd de juiste snaar te raken. Zijn energieke aanwezigheid en humor maken hem een favoriete keuze voor veel opdrachtgevers.

Over stand-up comedy en motivatie: Edson da Graça’s expertise

Edson da Graça is een expert in het combineren van stand-up comedy met motiverende lezingen. Zijn unieke aanpak zorgt ervoor dat zijn publiek niet alleen vermaakt wordt, maar ook geïnspireerd naar huis gaat. Edson’s eigen levensverhaal, vol uitdagingen en successen, dient als krachtige basis voor zijn lezingen. Hij behandelt onderwerpen zoals het overwinnen van tegenslagen, persoonlijke groei, en het nastreven van dromen. Deze thema’s worden op een humoristische en toegankelijke manier gebracht, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten. Edson biedt verschillende opties voor zijn lezingen, variërend van korte keynotes tot uitgebreide workshops, aangepast aan de behoeften van de opdrachtgever.

Edson da Graça inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Edson da Graça is eenvoudig en transparant. Bij Quality Bookings wordt je volledig ontzorgd. Het proces begint met een vrijblijvende offerte binnen 24 uur, waarna je samen met een van onze experts het evenement verder kunt plannen. Met meer dan 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie, zorgen wij ervoor dat jouw event een succes wordt. Onze gemiddelde klantbeoordeling is een 9,0, wat de kwaliteit van onze diensten onderstreept. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, wij staan klaar om je te ondersteunen en te begeleiden.

Biografie

Edson da Graça werd geboren in 1981 in Amsterdam, uit Kaapverdiaanse ouders. Zijn jeugd werd gekenmerkt door zowel uitdagingen als momenten van inspiratie. Al op jonge leeftijd ontdekte Edson zijn passie voor comedy en theater. Hij begon zijn carrière in het lokale comedy circuit, waar hij al snel opviel door zijn energieke en charismatische optredens. Edson’s talent bleef niet onopgemerkt en hij werd al snel gevraagd voor verschillende televisieprogramma’s. Zijn doorbraak op tv kwam met zijn deelname aan ‘De Slimste Mens’ in 2018, waarna hij meerdere kinderprogramma’s presenteerde zoals ‘Willem Wever’ en ‘Nieuwe Baasjes’.

Naast zijn werk in de entertainmentindustrie, is Edson ook actief als sociaal betrokken presentator. Zijn serie ‘Uit het rood’, waarin hij mensen met schulden helpt, weerspiegelt zijn eigen ervaringen en zijn wens om anderen te helpen. Edson heeft zelf jarenlang in de schulden gezeten en weet hoe moeilijk het kan zijn om hieruit te komen. Deze persoonlijke ervaring maakt zijn werk des te waardevoller en authentieker.

Edson da Graça is inmiddels een bekend gezicht bij RTL4, waar hij verschillende populaire programma’s presenteert. Zijn deelname als jurylid in Holland’s Got Talent heeft zijn populariteit verder vergroot. Ondanks zijn drukke agenda blijft Edson zich inzetten voor maatschappelijke doelen en geeft hij regelmatig lezingen om zijn kennis en ervaringen te delen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend en vol humor, wat ze uniek maakt.

Edson heeft nog geen boeken geschreven, maar zijn verhalen en inzichten worden vaak gedeeld via zijn lezingen en televisieoptredens. Zijn unieke combinatie van comedy en educatie maakt hem tot een geliefde spreker en presentator. Edson da Graça blijft zich ontwikkelen en vernieuwen, altijd met de intentie om zijn publiek te inspireren en te vermaken.

In zijn vrije tijd geniet Edson van tijd doorbrengen met zijn familie en vrienden. Hij is een trotse vader en vindt het belangrijk om tijd door te brengen met zijn kinderen, ondanks zijn drukke schema. Edson’s positieve energie en passie voor het leven zijn voelbaar in alles wat hij doet, van zijn optredens tot zijn persoonlijke interacties.

Kortom, Edson da Graça is een veelzijdig talent dat met zijn unieke stijl en persoonlijkheid elk evenement tot een succes maakt. Zijn vermogen om humor te combineren met diepe, persoonlijke verhalen zorgt ervoor dat zijn publiek altijd geïnspireerd en vermaakt naar huis gaat.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Edson da Graça

Schrijf een review

Video met Edson da Graça

Meer informatie & boekingen

Edson da Graça inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Edson da Graça
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers