Derek Mills is een spreker en coach die mensen adviseert in hoe zij gelukkig kunnen zijn. Mills is ervan overtuigd dat veel mensen niet gelukkig zijn omdat zij zich anders voordoen dan zij echt zijn. U kunt Derek Mills boeken als spreker.

Tragedie
Mills werd geboren in een arme familie en zijn moeder overleed toen hij nog maar dertien jaar oud was. Deze tragedie beïnvloedde zijn tienerjaren en zijn periode als jongvolwassene.

Toen hij eenmaal de dertig was gepasseerd, was hij blut en voelde zich ongelukkig, hoewel hij niet depressief was. Desondanks wist hij deze problemen te overwinnen. Hij deed dit door middel van zijn eigen 10-seconden-filosofie en zodoende werd hij gelukkig.

Succes
Tegenwoordig behoort Mills tot de selecte groep leden van een wereldwijde organisatie voor financieel adviseurs: Million Dollar Round Table. Hij is ervan overtuigd dat hij dit succes te danken heeft aan zijn 10-seconden-filosofie, waarin hij de zoektocht naar de kracht van zij echte ‘ik’ centraal stelt.

U kunt Derek Mills inhuren als spreker en versteld staan van zijn inspirerende verhaal. In zijn lezingen geeft hij tips voor een levenswijze die voor direct resultaat zorgt.

Wilt u uw leven veranderen en Derek Mills inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Derek Mills spreekt graag over:

Derek Mills boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Derek Mills. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21