20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Adrie Dolman MSc

Adrie Dolman MSc als spreker boeken

Zoekt u naar een spreker die niet alleen kennis deelt, maar ook inspireert en motiveert? Dan is Adrie Dolman, een expert in Agile Leadership en organisatieontwikkeling, de perfecte keuze voor uw evenement. Met zijn energieke en toekomstgerichte benadering biedt Adrie een unieke kijk op de bedrijfswereld. Deze pagina geeft u een inkijkje in wat Adrie als spreker kan betekenen en waarom hij de ideale keuze is voor uw volgende evenement.

Adrie Dolman MSc

Spreker. Trainer. Schrijver.

Adrie Dolman als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Adrie Dolman een ongekende dynamiek en inzicht mee naar uw congres of seminar. Zijn achtergrond in Agile Leadership en zijn ervaring als Marketing Directeur en Agile Transitie coach zorgen voor een boeiende en verrijkende ervaring. Adrie’s aanpak is interactief en gericht op het creëren van een betrokken en geïnspireerd publiek.

Over enterprise adaptability en business agility

De wereld verandert snel, en organisaties moeten zich continu aanpassen. Adrie Dolman, met zijn expertise in Enterprise Adaptability en Business Agility, brengt licht op deze uitdagingen. Hij legt uit hoe organisaties innovatief en wendbaar kunnen blijven in een snel veranderende omgeving. Met Adrie leert u over strategieën die niet alleen op de korte termijn werken, maar ook op lange termijn duurzame groei en ontwikkeling waarborgen.

Adrie Dolman inhuren voor een lezing

Het boeken van Adrie Dolman voor uw evenement is eenvoudig en transparant, dankzij de all-inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice van Quality Bookings. Ons team ondersteunt u bij elke stap en garandeert uw tevredenheid. Van het eerste contact tot de follow-up na het evenement, wij zorgen ervoor dat uw ervaring met Adrie Dolman naadloos en inspirerend is.

Biografie van Adrie Dolman

Adrie Dolman is een man van vele talenten: spreker, trainer, schrijver, en Agile Leadership Coach. Zijn reis begon met studies in Verander- en Organisatiemanagement en posities als Marketing Directeur en consultant bij grote organisaties zoals ACHMEA. Adrie’s academische achtergrond, gecombineerd met zijn rijke praktijkervaring, maakt hem tot een unieke stem in de wereld van Agile Management.

Adrie’s benadering is holistisch en toekomstgericht. Hij ziet de agile organisatie als een systeem waarin waarde voor stakeholders wordt gecreëerd en de organisatie kan bloeien. Zijn samenwerking met Cesario Ramos, een gerenommeerde Agile Management Coach, resulteerde in succesvolle projecten en het introduceren van Innovation Games in Nederland, een methode die bedrijven helpt hun klanten beter te begrijpen en hun strategieën aan te scherpen.

Verder staat Adrie bekend om zijn kritische blik op traditionele managementrapportages. Hij pleit voor een meer agile aanpak, waarbij open dialoog en transparantie centraal staan. Zijn visie is niet alleen gericht op het heden, maar ook op de toekomst, met ambities in projectontwikkeling, specifiek het ontwikkelen van duurzame en aanpasbare wooncomplexen.

Als spreker combineert Adrie zijn autodidactische vaardigheden met zijn wetenschappelijke kennis. Zijn verhalen zijn doorspekt met persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke inzichten, waardoor hij complexe concepten toegankelijk en begrijpelijk maakt. Zijn focus ligt op de kernbehoeften van de klant, en hij streeft ernaar om een betekenisvolle bijdrage te leveren in elke interactie.

Adrie is inzetbaar in verschillende rollen: van keynote spreker tot jurylid, panellid, workshop-leider, en facilitator van innovatiegames. Zijn lezingen en workshops zijn interactief en feitelijk, waarbij hij het publiek betrekt en hen voorziet van concrete handvatten om de besproken concepten in de praktijk te brengen.

In zijn lezingen dekt Adrie een breed scala aan onderwerpen, zoals Enterprise Adaptability, Agile Marketing, Business Agility, en het belang van snelle innovatie. Hij laat zien hoe organisaties strategisch, tactisch, en operationeel kunnen innoveren en implementeren om voorop te blijven lopen in een steeds veranderende wereld.

Wilt u Adrie Dolman MSc boeken voor uw volgende evenement? Neem contact op met Quality Bookings. Met meer dan 20 jaar expertise, een gemiddelde beoordeling van 9,0, en een tevredenheidsgarantie, staan wij klaar om u te ondersteunen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Adrie Dolman MSc

Schrijf een review

Video met Adrie Dolman MSc

Meer informatie & boekingen

Adrie Dolman MSc inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Adrie Dolman MSc
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers