20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
PoetryPusher

PoetryPusher als spreker boeken

Eind 2009 staat Justin Samgar voor het eerst op het toneel. Amper twee maanden later is hij huisdichter bij BNN en sindsdien presenteert hij als PoetryPusher teksten en gedichten in opdracht voor media en bedrijven.

PoetryPusher

Eind 2009 staat Justin Samgar voor het eerst op het toneel. Amper twee maanden later is hij huisdichter bij BNN en sindsdien presenteert hij als PoetryPusher teksten en gedichten in opdracht voor media en bedrijven.

Creative copywriter
Haast per ongeluk is Justin Samgar dichter in opdracht geworden. Het onverwachte succes leidde tot de ontwikkeling van PoetryPusher. Inmiddels heeft hij honderden gedichten in opdracht op zijn naam. Daarnaast schrijft Samgar als creative copywriter (zowel in het Nederlands als in het Engels) volledige websites, company-story’s, social-media-content en productbeschrijvingen. Ook denkt en helpt hij graag mee bij de branding en communicatie van uw project of evenement.

Verbinding
Justin Samgar is een storyteller die poëzie, proza, comedy, muziek en podiumkunst gebruikt om met zijn onderneming PoetryPusher tekst in opdracht te schrijven (copywriter) maar natuurlijk ook om zijn eigen persoonlijke verhaal te vertellen. Zijn schrijfstijl is inspirerend en humoristisch, en kenmerkt zich verder door ‘out of the box’ denken.  Diverse media, festivals en evenementen weten deze dichter dan ook te vinden en te strikken. Zo heeft PoetryPusher inmiddels opgetreden op Lowlands, De Parade, de Uitmarkt en op vele andere grote podia. In 2014 is zijn eerste poëtische cabaretshow in première gegaan en deze show over verbinding en inlevingsvermogen (‘De Absolute Waarheid’) is ook te boeken om de verbinding en teambuilding in uw bedrijf of organisatie te verbeteren.

Biografie

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over PoetryPusher

Schrijf een review

Video met PoetryPusher

https://youtube.com/watch?v=7RJ9RvZmjfw

Meer informatie & boekingen

PoetryPusher inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met PoetryPusher
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers