Eind 2009 staat Justin Samgar voor het eerst op het toneel. Amper twee maanden later is hij huisdichter bij BNN en sindsdien presenteert hij als PoetryPusher teksten en gedichten in opdracht voor media en bedrijven.

Creative copywriter
Haast per ongeluk is Justin Samgar dichter in opdracht geworden. Het onverwachte succes leidde tot de ontwikkeling van PoetryPusher. Inmiddels heeft hij honderden gedichten in opdracht op zijn naam. Daarnaast schrijft Samgar als creative copywriter (zowel in het Nederlands als in het Engels) volledige websites, company-story’s, social-media-content en productbeschrijvingen. Ook denkt en helpt hij graag mee bij de branding en communicatie van uw project of evenement.

Verbinding
Justin Samgar is een storyteller die poëzie, proza, comedy, muziek en podiumkunst gebruikt om met zijn onderneming PoetryPusher tekst in opdracht te schrijven (copywriter) maar natuurlijk ook om zijn eigen persoonlijke verhaal te vertellen. Zijn schrijfstijl is inspirerend en humoristisch, en kenmerkt zich verder door ‘out of the box’ denken.  Diverse media, festivals en evenementen weten deze dichter dan ook te vinden en te strikken. Zo heeft PoetryPusher inmiddels opgetreden op Lowlands, De Parade, de Uitmarkt en op vele andere grote podia. In 2014 is zijn eerste poëtische cabaretshow in première gegaan en deze show over verbinding en inlevingsvermogen (‘De Absolute Waarheid’) is ook te boeken om de verbinding en teambuilding in uw bedrijf of organisatie te verbeteren.

Biografie

PoetryPusher spreekt graag over:

PoetryPusher boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van PoetryPusher. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21