Willem Gunneman

Cabaretier Willem Gunneman kan uw boodschap of zorgvuldig gekozen doelstelling op inspirerende wijze communiceren als discussieleider, motivator, dagvoorzitter, gastspreker, gastheer of verrassend entertainer.

Klinkende namen
Willem Gunneman verleent met regelmaat zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s; van wekelijkse muzikale columns op RTV Oost, Omroep Gelderland en RTV Noord, tot VARA’s Kassa,  de Coen en Sander Show en Pauw en Witteman. Zijn teksten klinken onder meer in het Amsterdams Concertgebouw en het nieuwe De La Mar, vertolkt door klinkende namen als Karin Bloemen en Berget Lewis.

Alerte dagvoorzitter
Willem Gunneman verzorgt graag optredens op uitnodiging van bedrijven, overheden, theaters en organisatiebureaus. Hij is rap van tong, verbazingwekkend scherp, uiterst ad rem en respectvol. Zijn improvisatietalent spreekt tot ieders verbeelding. Debatten, discussies en gesprekken leidt Gunneman op alerte wijze. Met de juiste toon, een vrolijke kwinkslag en aandacht voor de inhoud en uw boodschap. Bij zijn optredens als dagvoorzitter of discussieleider komt zijn journalistieke achtergrond hem uitstekend van pas. Zijn inhoudelijke diensten zijn overigens ook te combineren met een verassend muzikaal optreden.

Willem Gunneman spreekt graag over:

Willem Gunneman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Willem Gunneman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21