20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Willem Gunneman

Willem Gunneman als spreker boeken

Maak kennis met Willem Gunneman, een ware woordkunstenaar, dichter, en performer. Met zijn unieke stijl van improvisatie en muzikaliteit brengt Willem een ongeëvenaarde energie op het podium. In deze pagina ontdek je waarom Willem de ideale keuze is voor jouw evenement en hoe zijn optredens de kracht van woorden en muziek combineren om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Willem Gunneman

Woordkunstenaar, dichter en performer

Over improvisatie en interactie

Willem Gunneman staat bekend om zijn buitengewone vermogen om inhoud, sprekers en spontane gesprekken ter plekke om te zetten in meeslepende performances. Zijn specialiteit, imPROFisatie, is een combinatie van professionaliteit en improvisatie die elk evenement uniek maakt. Wil je jouw publiek inspireren met een interactief optreden dat hen raakt? Dan is Willem de spreker die je nodig hebt. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van zakelijke thema’s tot persoonlijke ontwikkeling, en weet altijd op een creatieve en boeiende manier het publiek te betrekken.

Willem Gunneman inhuren voor een lezing

Het boeken van Willem voor jouw evenement is een eenvoudige en heldere ervaring. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je door het gehele proces te begeleiden. Van het eerste contact tot de finale uitvoering, wij zorgen ervoor dat alle details worden geregeld. Onze All-Inclusive tarieven, snelle offerteservice, en uitgebreide ondersteuning garanderen een soepele en zorgeloze boeking. Ons doel is jouw tevredenheid en we zorgen ervoor dat Willem’s optreden naadloos aansluit bij jouw wensen en de boodschap die je wilt overbrengen.

Biografie van Willem Gunneman

Willem Gunneman is niet alleen een getalenteerde spreker, maar ook een ervaren artiest met een rijke carrière. Als dichter, performer, en improvisator heeft Willem een unieke positie in de Nederlandse entertainmentwereld. Zijn carrière is gevuld met indrukwekkende optredens, van live radio- en televisieprogramma’s tot optredens in prestigieuze locaties zoals het Amsterdams Concertgebouw.

Willem’s vermogen om te improviseren en zijn passie voor muziek maken hem uniek. Hij weet elk optreden persoonlijk en relevant te maken, of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een privé-evenement. Zijn optredens zijn een mix van muziek, poëzie, en cabaret, en hij werkt vaak samen met gerenommeerde musici zoals pianovirtuoos Jan Vayne.

Naast zijn artistieke vaardigheden is Willem ook een inspirerende theatermaker, dagvoorzitter, gastspreker, en entertainer. Zijn persoonlijke missie weerspiegelt zijn overtuiging in de uniekheid van ieder individu, geïnspireerd door Neil Gaiman’s woorden: “The one thing that you have that nobody else has is you. Your voice, your mind, your story, your vision. So write and draw and build and play and dance and live as only you can”.

Met zijn ervaring in diverse rollen, van motivator tot discussieleider, heeft Willem bewezen een veelzijdige en dynamische aanvulling te zijn op elk evenement. Hij weet het publiek niet alleen te entertainen, maar ook diepgaand te raken en te inspireren.

Willem Gunneman is een spreker die garant staat voor een unieke, inspirerende, en gedenkwaardige ervaring. Zijn improvisatietalent, muzikaliteit, en diepgaande inzichten maken hem de perfecte keuze voor jouw volgende evenement. Boek Willem vandaag nog en ervaar de kracht van zijn woorden en muziek die jouw evenement transformeren in een onvergetelijke ervaring.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Willem Gunneman

Schrijf een review

Video met Willem Gunneman

Meer informatie & boekingen

Willem Gunneman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Willem Gunneman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers