20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
De Speld LIVE

De Speld LIVE als spreker boeken

De Speld LIVE kent iedereen. Je bent vast bekend met De Speld, de bron van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. Nu brengt De Speld deze expertise naar jouw evenement met hun wervelende liveshow. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een digitale bijeenkomst, of een hackathon, De Speld LIVE zorgt voor een unieke energieboost. Deze show belooft een combinatie van humor, maatwerk, interactie en is zowel offline als online beschikbaar. De Speld LIVE is niet alleen vermakelijk maar biedt ook een frisse, luchtige noot aan jouw evenement.

De Speld LIVE

Komische afsluiting

De Speld LIVE blinkt uit als dagvoorzitter door hun unieke aanpak. Twee presentatoren leiden het evenement met nieuwsflitsen, enquêtes, interviews en filmpjes. Dit format is perfect voor evenementen die behoefte hebben aan een luchtige en vrolijke noot. Met ervaring in meer dan tweehonderd congressen en bedrijfsfeesten, begrijpt De Speld wat er leeft in verschillende branches en hoe daarop ingespeeld kan worden. Hun shows worden gemiddeld met een 8,5 beoordeeld, wat getuigt van hun kwaliteit en aanpassingsvermogen.

Over het unieke format van De Speld Live

De Speld LIVE biedt een uniek format dat zich aanpast aan jouw evenement. Hun onlinevariant wordt rechtstreeks gestreamd vanuit hun hoofdkwartier via platforms als YouTube Live of Zoom. Dit zorgt voor een naadloze integratie in jouw (digitale) evenement. De shows zijn altijd op maat gemaakt, waardoor ze perfect aansluiten bij de onderwerpen en de sfeer van jouw evenement. Of het nu gaat om een congres of een brainstormsessie, Ze zorgen voor een memorabel einde waarbij iedereen met een glimlach en nieuwe energie de zaal verlaat.

De Speld Live inhuren voor een lezing

Het boeken van De Speld LIVE voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Je kunt direct hun beschikbaarheid en prijzen opvragen via het formulier op hun website. Ze bieden flexibiliteit in hun format, zowel voor fysieke als digitale evenementen, en werken nauw met u samen om een ​​perfect op maat gemaakte ervaring te bieden.

Biografie van De Speld Live

De Speld, bekend om zijn scherpe satire en humoristische kijk op de actualiteit, slaat met De Speld LIVE zijn vleugels uit naar live-evenementen. Deze unieke show combineert de kenmerkende humor en scherpte van De Speld met interactieve en dynamische presentaties. Door de jaren heen hebben ze live opgetreden op honderden evenementen, waardoor het team diepgaande kennis heeft kunnen opbouwen over wat verschillende industrieën en evenementen uniek maakt. Daarom is hun aanpak altijd op maat, interactief en aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Of het nu gaat om het afsluiten van een congres of het toevoegen van een licht en energiek element aan een bedrijfsevenement, zij weten altijd de juiste snaar te raken.

Met hun vermogen om in te spelen op actuele thema’s en deze met humor te benaderen, biedt De Speld LIVE een verfrissende afwisseling van de norm. De feedback van eerdere klanten benadrukt het succes van hun shows. Van het opkrikken van energie na een lange dag brainstormen tot het met een glimlach afsluiten van een evenement: ze hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van klantsucces en -tevredenheid. Hun aanpak is daardoor niet alleen vermakelijk, maar draagt ​​ook bij aan de algehele beleving en het succes van het evenement.

Door de jaren heen heeft De Speld LIVE zich ontwikkeld tot een veelgevraagde act voor een breed scala aan evenementen. Met hun expertise en ervaring zijn ze een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke, op maat gemaakte en onvergetelijke ervaring voor hun evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over De Speld LIVE

“De Speld LIVE was precies wat ons evenement nodig had om na een lange dag van presentaties en serieuze sessies, het hoofd leeg te lachen en over te gaan naar het sociale en informele aspect van ons event.”

“Je zou verwachten dat een workshop van De Speld heel leuk zou zijn, maar het was nog leuker.”

“De mannen van De Speld LIVE hebben een toffe, deels op maakt gemaakte, show tijdens ons festival gepresenteerd. Op vlotte en grappige wijze speelden ze met het nieuws en de actualiteit van ons evenement. Ze wisten een volle zaal te boeien en hard te laten lachen!”

Schrijf een review

Video met De Speld LIVE

Meer informatie & boekingen

De Speld LIVE inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met De Speld LIVE
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers