20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Greg Shapiro

Greg Shapiro als spreker boeken

Greg Shapiro, een dynamische en veelzijdige gastspreker, is een ideale keuze voor uw volgende evenement. Als ervaren comedian, presentator en auteur biedt Shapiro een unieke combinatie van humor en inzicht die elk publiek zal boeien en inspireren. Met zijn diepgaande kennis van culturele verschillen en internationale politiek is hij bij uitstek geschikt om te spreken over thema’s zoals globalisering, de Amerikaanse politiek, en de kracht van satire. Zijn vermogen om complexe onderwerpen op een lichtvoetige en toegankelijke manier te presenteren, maakt hem tot een veelgevraagde spreker voor een breed scala aan evenementen.

Greg Shapiro presenteert de ZOOM IMPROV WORKSHOP

Teambuilding via videoconferentie
Onlangs had ik een klant die vroeg: “Zou je een klassieke improvisatieworkshop kunnen leiden via Zoom?” Ik zei ja. Of meer specifiek: “JA EN.” Al meer dan een jaar treed ik op met mijn online mini-show HOW NOT TO ZOOM inclusief interactie met de kijker. Als ik bijvoorbeeld de slechtste virtuele achtergronden demonstreer, zeg ik bijvoorbeeld: “Kijk naar Gareth, die koos voor de locatie Hogwarts Castle. Welk Hogwarts House ben jij?”

Greg Shapiro

Comedian & Amerika Expert

Over culturele verschillen en internationale politiek

Greg Shapiro is een expert op het gebied van culturele verschillen en internationale politiek. In zijn lezingen onderzoekt hij hoe culturele nuances invloed hebben op de wereldpolitiek en zakelijke interacties. Hij belicht de subtiele, maar belangrijke, verschillen tussen culturen en hoe deze ons wereldbeeld en onze besluitvorming beïnvloeden. Shapiro biedt inzicht in de complexiteit van internationale relaties en biedt praktische tips voor het navigeren in een steeds meer verbonden wereld. Zijn onderwerpen omvatten de impact van cultuur op de internationale handel, de rol van humor in diplomatie, en de manier waarop media politieke beeldvorming beïnvloedt.

Greg Shapiro inhuren voor een lezing

Het boeken van Greg Shapiro voor een lezing bij uw evenement is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. Neem contact op met Quality Bookings, en binnen 24 uur ontvangt u een offerte. Onze all-inclusive tarieven omvatten alles wat nodig is voor een succesvolle lezing, inclusief reis- en verblijfskosten. Ons team van experts biedt uitgebreide ondersteuning tijdens het hele boekingsproces, zorgt voor een soepele afhandeling van alle details en neemt eventuele zorgen weg. Met onze tevredenheidsgarantie kunt u erop vertrouwen dat uw evenement een groot succes wordt.

Biografie van Greg Shapiro

Greg Shapiro, geboren en getogen in de Verenigde Staten, begon zijn carrière als comedian en acteur in Chicago. Hij verhuisde naar Nederland in de jaren ’90, waar hij een centrale figuur werd in de Nederlandse comedy scene. Als lid van de Boom Chicago comedy troupe in Amsterdam, ontwikkelde Shapiro zijn kenmerkende stijl, die zowel humor als scherpe observaties bevat over culturele verschillen en internationale politiek.

Shapiro’s ervaring in zowel de Amerikaanse als Nederlandse culturen geeft hem een uniek perspectief, dat hij gebruikt om bruggen te bouwen tussen verschillende werelden. Zijn werk als satiricus en commentator heeft hem nationale bekendheid gebracht, met optredens op televisie en radio en publicaties in verschillende media.

Naast zijn werk als comedian en presentator, heeft Shapiro verschillende boeken geschreven. Deze boeken, die vaak gaan over de Amerikaanse politiek en cultuur, zijn zowel humoristisch als informatief en bieden lezers een uniek inzicht in de wereld van de internationale politiek.

Zijn lezingen zijn een mix van humor, educatie en scherpe observaties. Shapiro’s vermogen om complexe politieke en culturele thema’s op een toegankelijke en vermakelijke manier te presenteren, maakt hem een veelgevraagde spreker op conferenties, bedrijfsevenementen en educatieve instellingen.

Met zijn uitgebreide ervaring en unieke stijl is Greg Shapiro een aanwinst voor elk evenement. Zijn vermogen om een breed scala aan onderwerpen te behandelen, van internationale politiek tot culturele verschillen, gecombineerd met zijn humor en charisma, garandeert dat zijn lezingen zowel informatief als vermakelijk zijn. Voor organisaties die op zoek zijn naar een spreker die zowel diepgang als lichtheid kan brengen, is Greg Shapiro een uitstekende keuze.

 

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Greg Shapiro

Schrijf een review

Video met Greg Shapiro

Meer informatie & boekingen

Greg Shapiro inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Greg Shapiro
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers