20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Cornald Maas

Cornald Maas als spreker boeken

Cornald Maas is een veelgevraagde gastspreker, bekend om zijn expertise in de wereld van media, cultuur en Eurovisie. Met zijn unieke kijk op deze onderwerpen en zijn vermogen om verhalen op een meeslepende manier te vertellen, is Cornald Maas de perfecte keuze voor uw evenement. Of het nu gaat om een discussie over de dynamiek van de media, de culturele aspecten van muziekfestivals, of een diepgaande analyse van het Eurovisie Songfestival, Cornald weet altijd te boeien en te inspireren.

Cornald Maas

Media en cultuur

Cornald maas als dagvoorzitter boeken

Cornald Maas blinkt uit als dagvoorzitter dankzij zijn scherpe intellect en zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken. Hij is bijzonder goed thuis in thema’s als media, cultuur, en de Eurovisie, en weet deze met flair en diepgang te presenteren. Zijn ervaring in het leiden van discussies en panels, samen met zijn kenmerkende humor en betrokkenheid, maken van elke bijeenkomst een memorabel evenement.

Over media, cultuur en Eurovisie

Cornald Maas is een autoriteit als het gaat om media en cultuur. Hij biedt fascinerende inzichten in de werking van de media, de invloed van cultuur op onze samenleving en de bijzondere wereld van het Eurovisie Songfestival. Zijn lezingen bieden een diepgaande blik op de invloed van media op publieke opinie, de rol van cultuur in een veranderende wereld, en de unieke mengeling van politiek, cultuur en entertainment die het Eurovisie Songfestival kenmerkt.

Cornald maas inhuren voor een lezing

Het boeken van Cornald Maas voor een lezing is een eenvoudige en soepele ervaring. Na het eerste contact en de bevestiging van de datum, werken wij samen met u om het evenement volledig naar uw wensen vorm te geven. Onze all-inclusive tarieven en uitgebreide support zorgen voor een zorgeloze ervaring. We nemen alle logistieke en organisatorische aspecten uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op het succes van uw evenement.

Biografie van Cornald maas

Cornald Maas, geboren op 15 januari 1962 in Bergen op Zoom, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de meest gerespecteerde figuren in de Nederlandse media en cultuurwereld. Na zijn studie Nederlands en Massacommunicatie, begon hij zijn carrière als journalist en werkte voor verschillende gerenommeerde publicaties. Zijn doorbraak kwam met zijn werk voor de televisie, waar hij zich onderscheidde als een scherpe, maar rechtvaardige commentator.

Maas’ interesse in cultuur en media leidde hem naar verschillende rollen in de entertainmentindustrie, waaronder die van commentator en expert op het gebied van het Eurovisie Songfestival. Zijn kennis en passie voor het festival zijn evident in zijn werk, en hij wordt vaak gezien als een van de leidende stemmen in Eurovisie-discussies in Nederland.

Naast zijn televisiewerk, is Cornald Maas ook actief als schrijver en heeft hij meerdere boeken gepubliceerd. Zijn werken omvatten zowel fictie als non-fictie, en vaak reflecteren ze zijn diepe interesse in de Nederlandse cultuur en maatschappij.

Zijn bijdrage aan de media en cultuur in Nederland is niet onopgemerkt gebleven. Maas heeft meerdere prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, en wordt geprezen om zijn bijdrage aan de discussie en ontwikkeling van media en cultuur in Nederland.

Cornald Maas blijft een invloedrijke figuur in de Nederlandse media, en zijn lezingen en optredens als dagvoorzitter zijn een bron van inspiratie en inzicht voor velen. Met zijn diepgaande kennis, boeiende vertelstijl en passie voor zijn vakgebied, is hij een uitstekende keuze voor uw evenement of bijeenkomst.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Cornald Maas

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Cornald Maas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Cornald Maas
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers