20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ruben Nicolai Copyright foto: William Rutten

Ruben Nicolai als spreker boeken

Ruben Nicolai is de juiste keuze voor jou als je op zoek bent naar een spreker die zowel humor als inhoud kan brengen. Hij is een ervaren spreker en presentator die garant staat voor een dynamische en boeiende presentatie. Ruben Nicolai, bekend van zijn werk in televisie en cabaret, biedt een unieke combinatie van entertainment en diepgang. Op deze pagina ontdekt u waarom Ruben de ideale keuze is voor uw evenement en krijgt u een voorproefje van wat u kunt verwachten.

Ruben Nicolai

Presentator en comedian

Ruben Nicolai is een expert op het gebied van entertainment en inspiratie. Met zijn achtergrond in cabaret en televisie weet hij als geen ander hoe hij een publiek moet boeien en entertainen. Tijdens zijn lezingen behandelt hij onderwerpen variërend van creativiteit en improvisatie tot de kracht van humor in communicatie. Deze onderwerpen zijn niet alleen vermakelijk, maar bieden ook praktische inzichten en inspiratie voor professionals in alle sectoren. Ruben past zijn lezingen aan op basis van jouw wensen, waardoor je verzekerd bent van een op maat gemaakte ervaring die resoneren zal met jouw publiek.

Ruben Nicolai inhuren voor een lezing

Het boeken van Ruben Nicolai voor jouw evenement is eenvoudig en transparant. Ons team van Quality Bookings staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Van het eerste contact tot het afronden van de boeking, wij zorgen voor een soepel proces. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerte service, nemen we alle zorgen uit handen. Wij begrijpen dat elke gelegenheid uniek is, en daarom bieden we uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat Ruben’s bijdrage perfect aansluit bij jouw evenement.

Biografie van Ruben Nicolai

Ruben Nicolai, geboren in 1975, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de Nederlandse entertainmentindustrie. Na het afronden van zijn studie Theater-, Film- en Televisiewetenschappen in Utrecht, begon hij zijn loopbaan in het cabaret. Samen met Nathan Vecht vormde hij het duo Ruben & Nathan, waarmee hij het Cameretten Festival van 2002 won. Hun succesvolle programma’s, zoals ‘Uitverbaasd’ en ‘Integere Types’, toerden door Nederland.

Zijn doorbraak bij het grote publiek kwam met zijn rol in het improvisatieprogramma De Lama’s, dat in 2006 de Gouden Televizier-Ring won. Samen met Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge. Ruben’s veelzijdigheid bleek ook uit zijn presentatiewerk bij verschillende televisieprogramma’s, waaronder Rat van Fortuin, Try Before You Die en de jaarlijkse IQ-test. In 2009 won hij de Televisie-ster voor zijn werk als presentator, waarna hij zich ook ging richten op serieuze programma’s bij de AVRO.

Ruben’s terugkeer naar BNN/VARA in 2011 betekende de presentatie van diverse programma’s zoals Doe Maar Normaal, De allerslechtste chauffeur van Nederland en De Man met de Hamer. Zijn veelzijdigheid als cabaretier, spreker en presentator maakt hem een veelgevraagd talent voor zowel televisie als zakelijke evenementen. Sinds 2015 is hij ook een bekend gezicht bij RTL 4 en presenteert hij programma’s zoals RTL Boulevard.

Met zijn rijke ervaring en aanstekelijke persoonlijkheid is Ruben Nicolai een waardevolle aanwinst voor elk evenement. Of je hem nu inhuurt als spreker, presentator, discussieleider of dagvoorzitter, je bent verzekerd van een onvergetelijke ervaring die je publiek zal inspireren en entertainen.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Ruben Nicolai

Schrijf een review

Video met Ruben Nicolai

Meer informatie & boekingen

Ruben Nicolai inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ruben Nicolai
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers