20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ajouad El Miloudi

Ajouad El Miloudi als spreker boeken

Welkom op de sprekerspagina van Ajouad El Miloudi, een veelzijdige en inspirerende spreker die je nu kunt boeken via Quality Bookings. Met meer dan 20 jaar expertise in het vak, bieden wij All-Inclusive tarieven en een snelle, betrouwbare service. Ajouad El Miloudi is een bekend gezicht in de Nederlandse media, met een indrukwekkend portfolio van televisieprogramma’s en interviews. Als gastspreker brengt Ajouad een unieke mix van entertainment, diepgang en authenticiteit. Deze pagina biedt je een kijkje in het leven en de expertise van Ajouad El Miloudi, en de redenen waarom hij de perfecte keuze is voor jouw evenement.

Ajouad El Miloudi

TV- en radiopresentator

Ajouad El Miloudi: als dagvoorzitter boeken

Ajouad El Miloudi staat bekend om zijn sterke aanwezigheid en scherpe geest als dagvoorzitter. Zijn vaardigheid om gesprekken te leiden en het publiek te betrekken is ongeëvenaard. Met zijn ervaring in de media weet hij als geen ander hoe hij een evenement moet sturen en levendig houden. Of het nu gaat om een congres, seminar of andere bijeenkomst, Ajouad’s dynamische en empathische stijl van presenteren zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Over maatschappelijke thema’s en persoonlijke ontwikkeling

Ajouad El Miloudi is een expert op het gebied van maatschappelijke thema’s en persoonlijke ontwikkeling. Zijn lezingen bieden diepgaande inzichten en praktische adviezen over deze onderwerpen. Ajouad bespreekt actuele thema’s zoals culturele diversiteit, identiteit en sociale integratie. Hij deelt zijn ervaringen en perspectieven, die zowel verhelderend als inspirerend zijn. Kies je voor een lezing van Ajouad, dan kies je voor een verrijkende ervaring die zowel het hart als het verstand aanspreekt.

Ajouad El Miloudi: inhuren voor een lezing

Het boeken van Ajouad El Miloudi voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces bij Quality Bookings. Onze All-Inclusive tarieven en snelle offerteservice zorgen ervoor dat je binnen 24 uur duidelijkheid hebt. We nemen je stap voor stap mee door het boekingsproces, van eerste aanvraag tot de uiteindelijke lezing, met uitgebreide support en tevredenheidsgarantie. Met ons gemiddelde beoordelingscijfer van 9,0 kun je erop vertrouwen dat wij voor een vlekkeloze ervaring zorgen.

Biografie van Ajouad El Miloudi

Ajouad El Miloudi, geboren in Amsterdam, heeft zich ontwikkeld tot een van de meest invloedrijke en inspirerende sprekers in Nederland. Zijn carrière begon op de Nederlandse televisie, waar hij verschillende programma’s presenteerde en een breed publiek bereikte. Zijn natuurlijke charisma en vaardigheid om complexe onderwerpen toegankelijk te maken, hebben hem een loyale fanbasis opgeleverd.

Ajouad heeft een Marokkaanse achtergrond en is opgegroeid in een multiculturele wijk in Amsterdam. Deze achtergrond heeft hem een uniek perspectief gegeven op thema’s als culturele diversiteit en integratie. Zijn ervaringen en observaties deelt hij met zijn publiek, waardoor hij een brug slaat tussen verschillende culturen en gemeenschappen.

In zijn televisiecarrière heeft Ajouad zich onderscheiden met zijn vermogen om moeilijke onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren. Hij heeft gewerkt aan programma’s zoals ‘Puberruil’, ‘Keuringsdienst van Waarde’ en ‘De Reünie’, waar hij diverse maatschappelijke thema’s onderzocht. Zijn werk heeft hem niet alleen nationale erkenning opgeleverd, maar ook de waardering en het vertrouwen van een breed publiek.

Als spreker is Ajouad El Miloudi bijzonder effectief in het overbrengen van zijn boodschap. Zijn presentatiestijl is direct, eerlijk en vol humor. Hij weet complexe onderwerpen te vertalen naar begrijpelijke taal en praktische inzichten. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend en inspirerend.

Naast zijn televisiewerk is Ajouad actief betrokken bij diverse sociale projecten. Hij zet zich in voor jongeren en maatschappelijke integratie, en is een voorbeeld voor velen. Zijn passie voor sociale rechtvaardigheid en gelijke kansen weerspiegelt zich in zijn lezingen, waar hij vaak persoonlijke anekdotes deelt om zijn punten kracht bij te zetten.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ajouad El Miloudi

Schrijf een review

Video met Ajouad El Miloudi

Meer informatie & boekingen

Ajouad El Miloudi inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ajouad El Miloudi
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers