Bob Delbecque staat bekend als ‘de hofnar van het bedrijfsleven’. Met zijn lezingen reist hij door Europa en raakt hij zijn luisteraars in het hart met zijn humor. U kunt Bob Delbecque inhuren als spreker.

Conference
Delbecque geeft verschillende soorten lezingen. Zo heeft hij de standaard conference, waarin hij in veertig minuten vertelt over de zin en onzin van humor. Hij speelt een Belg op doorreis in Europa en vergelijkt in zijn lezing de humor in België, met die in Frankrijk, Duitsland, Engeland en Nederland.

Daarnaast organiseert hij ook conferences op maat. Na een voorgesprek met zijn opdrachtgever bepaalt hij waar hij de accenten kan leggen en neemt vervolgens contact op met een aantal medewerkers voor informatie voor zijn op maat gemaakte show.

Hij zorgt ervoor dat de voorstelling aan de wensen van zijn opdrachtgever voldoet en stelt een één uur durende show samen, die fungeert als een lachspiegel voor de medewerkers.

Mobiliseren
Ook kan hij bedrijfsboodschappen verwerken in zijn shows en zodoende de medewerkers mobiliseren. Een lezing van Delbecque is een ideaal instrument om plannen aan te kondigen of uit te leggen. Delbecque interviewt de directie en geeft diverse motivatieprikkels.

Wilt u Bob Delbecque boeken als spreker? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Bob Delbecque spreekt graag over:

Bob Delbecque boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bob Delbecque. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21