Technisch directeur bij de volleybond NEVOBO Bert Goedkoop heeft een jarenlange geschiedenis in de volleybalwereld en deze ervaring past hij moeiteloos toe tijdens presentaties over onder andere coaching, teambuilding, presteren en talentontwikkeling.

Carrière als volleybalspeler
De carrière van deze zesvoudig lanskampioen als volleybalspeler, is begonnen in de jaren ’70, toen hij met de volleybalvereniging Martinus uit Amstelveen 6 maal Nederlands kampioen werd. Ook heeft hij maar liefst 5 maal de Europacup finale behaald.

Bondscoachschap
Na een loopbaan in het Nederlands team waar hij ruim 200 wedstrijden heeft gespeeld, besloot Bert Goedkoop zich begin jaren ’90 op coaching te richten. Met zijn ervaring als topsporter was hij bijzonder geschikt als clubcoach bij de volleybalvereniging NOLIKO Maaseik, waarna hij de overstap maakte naar het bondscoachschap.

Bert Goedkoop was tot 1998 verantwoordelijk voor het Nederlandse dames team waarmee hij het Europees Kampioenschap behaalde. Ook een vijfde plaats op de Olympische Spelen werd door dit team onder zijn leiding behaald.

Ook als coach van de Nederlandse heren heeft Bert Goedkoop voor verrassende prestaties gezorgd in de periode van 2000 tot 2004. Ondanks een flinke verjonging die Bert Goedkoop moest doorvoeren in de selectie, heeft het team zich weten te kwalificeren voor de Spelen en hier een 9e plaats op behaald. Hierna heeft Bert Goedkoop de overstap gemaakt naar beachvolleybal waar hij bondscoach werd en momenteel is hij technisch directeur bij de volleybalbond NEVOBO.

Interessante spreker
De combinatie van een coachingsachtergrond met een sportmentaliteit maakt Bert Goedkoop een interessante spreker meerdere gebieden.

Bert Goedkoop spreekt graag over:

Bert Goedkoop boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bert Goedkoop. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21