Mr. Bernard Tomlow is een spraakmakende, behendige advocaat, die vooral excelleert in het kort geding, het snelle juridische gevecht. Deze betrokken, doelgerichte jurist is te boeken als spreker, congresleider, dagvoorzitter, forumlid of discussieleider.

Procestijger
In de rechtszaal en daarbuiten strijdt Bernard Tomlow gedreven en vastberaden voor de waarheid zoals hij die ziet. Naast het recht bekijkt hij in het bijzonder zijn woonplaats Utrecht, de overheid en de politie door zijn eigen bril. Tomlow, grondlegger van het gelijknamige advocatenkantoor, is een pitbull en een procestijger maar ook een levensgenieter en een geëngageerde columnist.

Specialist
Bernard Tomlow is specialist op het gebied van overlastbestrijding en heeft een uitgebreide procespraktijk op de terreinen huurrecht, arbeidsrecht en algemeen verbintenissenrecht. Vanaf 1985 heeft hij zijn kantoor niet alleen op de kaart gezet in de rechtszaal maar ook door middel van zijn columns en zijn optredens in de media.

Biografie

Bernard Tomlow spreekt graag over:

Bernard Tomlow boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bernard Tomlow. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21