20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ben van der Burg

Ben van der Burg als spreker boeken

Ben van der Burg biedt een unieke combinatie van sport en techniek. Met zijn verleden als succesvol schaatser en zijn huidige rol als commercieel directeur bij Triple, een bedrijf gespecialiseerd in mobiele applicaties, virtual reality software en kunstmatige intelligentie oplossingen, heeft Ben een brede en diepgaande kennis van zowel de sportwereld als de technologie. industrie. Op deze pagina leest u over de expertise van Ben van der Burg, over welk onderwerp hij een lezing kan geven en hoe u hem kunt boeken voor uw evenement.

Ben van der Burg

IT-ondernemer en oud-topschaatser

Over digitale innovaties en strategie Ben van der Burg is een specialist in het uitrollen van digitale innovaties en het formuleren van digitale strategieën. Als commercieel directeur bij Triple is hij dagelijks bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en weet hij als geen ander hoe deze toegepast kunnen worden in de praktijk. Onderwerpen die Ben kan behandelen tijdens zijn lezing zijn onder andere innovatie in het digitale tijdperk, kansen en bedreigingen van digitalisering, mobiele ontwikkelingen, innovatieve organisatiecultuur, innovatief menselijk gedrag, nieuwe (online) verdienmodellen en digitale trends. Daarnaast kan Ben ook spreken over online marketing en de impact daarvan op bedrijven en consumenten. Kortom, als je op zoek bent naar een spreker die zowel inspirerend als informatief is, en die jouw publiek kan meenemen naar de grenzen van de menselijke mogelijkheden op digitaal gebied, dan is Ben van der Burg de perfecte keuze.

Ben van der Burg inhuren voor een lezing

Het boeken van Ben van der Burg voor een lezing gaat eenvoudig en snel via Quality Bookings. Neem contact met ons op en binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte. Met onze boekingsgarantie ben je ervan verzekerd dat jouw boeking gegarandeerd is. Bij Quality Bookings staan we voor direct contact met onze sprekers, en bieden we exclusief management voor meer dan 140 sprekers. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management, vinden we altijd de beste match voor jouw evenement.

Biografie van Ben van der Burg

Ben van der Burg heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, zowel op het gebied van sport als in de technologie-industrie. Tussen 1986 en 1991 was Ben een succesvol langebaanschaatser, waarbij hij Nederlands kampioen allround werd en in 1990 zelfs tweede tijdens het WK-allround in Heerenveen. Na zijn sportcarrière heeft Ben zich volledig gestort op de technologie-industrie. Hij is commercieel directeur bij Triple, een bedrijf dat mobiele applicaties ontwikkelt, evenals virtual reality software en kunstmatige intelligentie oplossingen. Daarnaast maakt Ben een podcast over technologie (De Technoloog) en heeft hij een wekelijkse column op BNR nieuwsradio. Regelmatig wordt hij gevraagd als commentator over technologie.

Lezingen

In zijn lezingen weet Ben van der Burg zijn publiek te inspireren en mee te nemen naar het randje van de menselijke mogelijkheden op zowel sportief als digitaal gebied. Ben is een gepassioneerde en humoristische spreker, die zijn publiek weet te boeien van begin tot eind. Met zijn achtergrond als schaatser en zijn kennis van de technologie-industrie, kan Ben van der Burg een uniek perspectief bieden op de wereld van vandaag.

Wanneer je op zoek bent naar een spreker die zowel inspirerend als informatief is, en die jouw publiek kan meenemen naar de grenzen van de menselijke mogelijkheden op digitaal gebied, dan is Ben van der Burg de perfecte keuze. Boek hem nu via Quality Bookings en verzeker jezelf van een succesvol evenement!

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ben van der Burg

"Goede service, prettig contact. Ben van der Burg is een erg goede spreker."

― Natascha

"Een inspirerend karakter met strategische mindset. Ben is een leider op het gebied van mobiel en de apps die hij en zijn bedrijf hebben uitgebracht laten duidelijk zijn creativiteit en expertise zien. Altijd de grenzen verleggen van wat er met mobiel mogelijk is. Geweldige resultaten!!!!!"

― Edwin R.
Schrijf een review

Video met Ben van der Burg

Meer informatie & boekingen

Ben van der Burg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ben van der Burg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers