Onze beste vaderlandse schermer, Bas Verwijlen, is te boeken voor clinics, die hij eventueel samen met zijn vader (en voormalige coach) Roel Verwijlen geeft. Verder is Bas Verwijlen in te zetten bij presentaties en demonstraties.

Degen
Al heel jong begint Bas Verwijlen onder de vleugels van zijn vader, Roel Verwijlen, zijn schermcarrière bij Schermvereniging Zaal Verwijlen in het Brabantse Oss, zijn geboorteplaats. Op zijn twaalfde kiest hij definitief voor de degen. Verwijlen excelleert dan ook op het onderdeel degen. Op dat wapen wordt hij bij de Jeugd en teamonderdelen rond de vijfentwintig keer kampioen en bovendien is hij vijfvoudig Nederlands kampioen bij de Senioren (2004, 2005, 2008, 2011 en 2013). Hij neemt ook tweemaal deel aan de Olympische Spelen. Van 2006 tot 2011 maakt Verwijlen als wachtmeester bij de Koninklijke Marechaussee deel uit van de Defensie Topsport Selectie. Sinds 2012 bevindt hij zich bij de Politie Topsport Selectie.

Succesvol
Tegenwoordig komt Bas Verwijlen uit voor Schermclub Den Bosch, als succesvolste Nederlandse schermer van na de Tweede Wereldoorlog. In 2011 wordt hij tweede op het Europees Kampioenschap in Sheffield, maar het grootste succes dat jaar is de zilveren medaille die hij wint tijdens Wereld Kampioenschap in Italië. In de finale ontgaat het goud hem overigens ternauwernood. Verwijlen is niet slechts gediplomeerd sportinstructeur maar heeft ook commerciële economie gestudeerd.

Wilt u ook graag de basisprincipes van het schermen leren? Neem dan gerust contact op met Quality Bookings en vraag naar de mogelijkheden met betrekking tot het boeken van Bas Verwijlen!

Bas Verwijlen spreekt graag over:

Bas Verwijlen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bas Verwijlen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21