20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bas Verwijlen

Bas Verwijlen als spreker boeken

Op zoek naar een inspirerende gastspreker die uw evenement onvergetelijk maakt? Maak kennis met Bas Verwijlen, een spreker die niet alleen expertise deelt maar ook een verhaal vertelt dat blijft hangen. Bas brengt een unieke combinatie van sportieve prestaties en levenslessen naar uw podium, ideaal voor iedereen die zich wil laten inspireren door iemand die letterlijk en figuurlijk de scherpe punten van het leven kent. Op deze pagina ontdekt u wat Bas als spreker zo bijzonder maakt en hoe hij uw evenement kan verrijken.

Bas Verwijlen

Voormalig schermer

Bas Verwijlen als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Bas Verwijlen meer dan alleen zijn persoonlijke verhaal; hij is een meester in het verbinden van thema’s, sprekers en publiek. Met zijn ervaring in de topsport weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om focus te houden en te zorgen voor een gestroomlijnd verloop van uw congres of seminar. Bas zorgt ervoor dat elk onderdeel naadloos in elkaar overgaat, met de juiste mix van ernst en humor, waardoor uw evenement zowel inhoudelijk als qua beleving een groot succes wordt.

Over de kunst van schermen

Schermen, een sport waarin snelheid, strategie en precisie samenkomen, is het expertisegebied van Bas Verwijlen. In zijn lezingen neemt Bas u mee in de wereld van deze fascinerende sport, en legt hij de link met thema’s als doorzettingsvermogen, strategisch denken en omgaan met tegenslagen. Hij behandelt verschillende aspecten van schermen die relevant zijn voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Kiezen voor een lezing van Bas betekent kiezen voor een unieke invalshoek en waardevolle inzichten, verpakt in boeiende verhalen en praktijkvoorbeelden.

Bas Verwijlen inhuren voor een lezing

Geïnteresseerd in het inhuren van Bas Verwijlen voor een lezing? Ons boekingsproces is eenvoudig en transparant. U vraagt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte aan, en wij ondersteunen u met onze all-inclusive tarieven en uitgebreide support. Van het eerste contact tot na de lezing, ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap. Zo garanderen we niet alleen een inspirerende lezing van Bas, maar ook een zorgeloze ervaring voor u als organisator.

Biografie van Bas Verwijlen

Bas Verwijlen, een naam die in de wereld van het schermen niet meer weg te denken is. Bas begon al op jonge leeftijd met schermen en ontwikkelde zich snel tot een van de beste schermers van Nederland. Zijn reis in de sportwereld is er een van doorzettingsvermogen, passie en constante zelfverbetering. Naast zijn sportieve prestaties heeft Bas ook een academische achtergrond, wat bijdraagt aan zijn vermogen om complexe thema’s toegankelijk te maken voor een breed publiek.

In zijn jeugd ontdekte Bas al snel zijn liefde voor schermen. Onder begeleiding van zijn vader, zelf ook een gepassioneerd schermer, legde hij de basis voor zijn latere succes. Bas’ toewijding en natuurlijke talent bleken al snel toen hij nationale en internationale wedstrijden begon te winnen. Zijn reis in de schermwereld werd gekenmerkt door hoogtepunten, zoals deelnames aan Olympische Spelen en het behalen van Europese titels.

Maar Bas’ verhaal gaat niet alleen over sportieve triomfen. Hij heeft ook te maken gehad met tegenslagen en uitdagingen, zoals blessures en de druk om te presteren. Deze ervaringen hebben hem gevormd en zijn inzicht in de mentale aspecten van sport en het leven verdiept. Bas spreekt openhartig over deze uitdagingen en de lessen die hij hieruit heeft geleerd, waardoor hij een authentieke en relatable spreker is.

Naast zijn sportcarrière heeft Bas ook een academische achtergrond. Hij heeft zijn studie succesvol afgerond, wat hem unieke inzichten geeft in thema’s als tijdmanagement, het balanceren van verschillende levensaspecten en het stellen van prioriteiten. Zijn vermogen om theorie en praktijk te combineren, maakt zijn lezingen niet alleen boeiend maar ook enorm waardevol.

Bas Verwijlen is dus niet zomaar een gastspreker; hij is een ervaringsdeskundige die zijn kennis en levenslessen deelt op een manier die inspireert en motiveert. Zijn verhalen over schermen, persoonlijke groei en het overwinnen van uitdagingen zullen uw publiek gegarandeerd raken en aanzetten tot nadenken. Boek Bas nu en zorg ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bas Verwijlen

Schrijf een review

Video met Bas Verwijlen

Meer informatie & boekingen

Bas Verwijlen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bas Verwijlen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers