20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bart van Olphen

Bart van Olphen als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert, maar ook educatief en onderhoudend is, dan is Bart van Olphen de ideale keuze. Met zijn unieke expertise op het gebied van duurzame visserij en zeeproducten, biedt Bart een frisse en intrigerende invalshoek voor uw evenement. Zijn passie voor duurzaamheid in de visindustrie en zijn jarenlange ervaring zorgen ervoor dat hij een boeiend verhaal te vertellen heeft, wat hem een gewilde gastspreker maakt. Of het nu gaat om het belang van duurzame visserij, het bewustzijn rondom zeeproducten, of zijn persoonlijke reis in deze sector, Bart van Olphen weet zijn publiek te boeien met zijn kennis en charisma.

Bart van Olphen

Duurzame visserij

Over duurzame visserij

Duurzame visserij is een onderwerp dat steeds meer aandacht krijgt, en terecht. Het gaat hier niet alleen om het beschermen van de oceaan en haar bewoners, maar ook om het waarborgen van een gezonde toekomst voor de visserij-industrie. Bart van Olphen is een expert op dit gebied en kan tijdens zijn lezingen diepgaand ingaan op thema’s zoals overbevissing, het belang van mariene ecosystemen, en de impact van visserij op het milieu. Door te kiezen voor dit onderwerp, kiest u voor een actueel en belangrijk thema dat niet alleen informatief is, maar ook tot nadenken aanzet. Bart behandelt tijdens zijn lezingen verschillende onderwerpen, waaronder de praktijken van duurzame visserij, innovaties in de sector, en hoe consumenten en bedrijven kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Bart van Olphen inhuren voor een lezing

Het boeken van Bart van Olphen voor uw evenement is een eenvoudige en transparante procedure. Bij Quality Bookings streven we ernaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ons ervaren team biedt uitgebreide support en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en om samen met u de perfecte lezing van Bart van Olphen te plannen. Onze tevredenheidsgarantie verzekert u van een succesvolle en inspirerende bijeenkomst.

Biografie van Bart van Olphen

Bart van Olphen heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van duurzame visserij in Nederland en ver daarbuiten. Zijn reis begon met een diepe passie voor koken en de zee, wat leidde tot een carrière als chef-kok en later als ondernemer in de visindustrie. Zijn ervaringen in keukens over de hele wereld hebben hem een uniek inzicht gegeven in hoe vis wordt gewaardeerd en gebruikt in verschillende culturen.

De ommekeer in zijn carrière kwam toen hij zich realiseerde hoe overbevissing en onduurzame vispraktijken niet alleen de oceaanecosystemen bedreigden, maar ook de toekomst van de visindustrie. Deze realisatie dreef Bart om zich te verdiepen in duurzame visserijpraktijken en om een voortrekker te worden in de beweging voor een duurzamere visindustrie.

Bart van Olphen heeft meerdere boeken geschreven over zijn ervaringen en inzichten in de wereld van duurzame visserij. Deze publicaties hebben niet alleen bijgedragen aan zijn reputatie als expert, maar hebben ook een breed publiek geïnformeerd en geïnspireerd. Zijn boeken zijn een combinatie van praktische adviezen, persoonlijke anekdotes en heerlijke recepten, waardoor ze een must-read zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzame visserij en koken.

Naast zijn schrijfwerk, heeft Bart van Olphen ook een aanzienlijke online aanwezigheid opgebouwd. Zijn YouTube-kanaal en sociale media platforms zijn gewijd aan het delen van zijn kennis over duurzame visserijpraktijken, het bereiden van visgerechten, en het bewustmaken van de consument over de herkomst van hun voedsel. Deze platforms bieden een kijkje in de keuken van een expert en zijn een bron van inspiratie voor velen.

Als spreker brengt Bart van Olphen zijn boodschap met passie en overtuiging. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en boeiend. Hij weet complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, wat hem een ideale spreker maakt voor een breed scala aan evenementen, van zakelijke bijeenkomsten tot educatieve seminars.

Bart van Olphen is meer dan alleen een expert op het gebied van duurzame visserij; hij is een inspirator en een veranderaar. Zijn verhaal is een van passie, toewijding en hoop voor een duurzamere toekomst. Door hem als spreker te boeken voor uw evenement, kiest u voor een ervaring die niet alleen leerzaam is, maar die ook uw publiek zal inspireren en motiveren om een positieve verandering teweeg te brengen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bart van Olphen

Schrijf een review

Video met Bart van Olphen

Meer informatie & boekingen

Bart van Olphen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bart van Olphen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers