20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Angela La Rosa Copyright foto: Celine Verhoef

Angela La Rosa als spreker boeken

Angela La Rosa is founder van Woem en therapeut in de klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Met Woem ondersteunt ze bedrijven door het gezond houden van hun grootste goed: de werknemers. Dit doet ze met holistische en evidence-based health en well-being programma’s. Ze geeft regelmatig online workshops over onderwerpen die te maken hebben met mentale gezondheid, slaap kwaliteit, voeding en gezondheid, stress en weerbaarheid.

Angela begon haar pad met de studie Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het gedrag en het brein van de mens heeft haar altijd aangetrokken. Daarnaast trok het bedrijfsleven haar en daarom koos ze voor de specialisatie Arbeids- en Organisatie Psychologie.

Na haar bachelor begon het te kriebelen en wilde ze meer van de wereld zien. Daarom vertrok ze naar Londen voor een master International Business. Deze uitdagende master heeft haar wereld geopend. In een klas van 35 verschillende nationaliteiten leer je dat niets ‘normaal’ is. Iedere cultuur heeft zijn eigen gebruiken en dat is wat de wereld zo mooi maakt.

Angela La Rosa

Online workshops en presentaties

Tijdens deze master ontmoette ze haar man Jose, die uit Venezuela komt. Hij had grootse plannen om naar Panama te verhuizen en omdat bij Angela het avontuur altijd welkom is vertrokken ze samen om in Panama City een bedrijf te starten in import en export van gezonde voedingsproducten. Dit was ook het begin dat haar interesse in gezonde voeding begon. Eerst met veel zelf lezen over het onderwerp en toepassen op zichzelf en Jose. Maar na veel lezen en zelfstudie vond ze het tijd om een studie te volgen en dat bracht haar weer terug in Londen voor de opleiding Naturopathic Nutrition aan College of Naturopathic Medicine.

Londen is bij uitstek de plek om je passie te vinden en dat is gelukt. Tijdens deze studie ging er een wereld voor haar open omdat er eindelijk werd gekeken naar waar het echt om gaat: het behandelen van de oorzaak van gezondheidsklachten en niet alleen dempen van symptomen. Dit was het begin van de vele opleidingen die volgden!

Voor het vervolg van haar pad verhuisde Angela met haar (toen nog) vriend naar Amsterdam. Hier begon ze aan haar opleiding orthomoleculaire therapie waarna er nog vele specialisaties volgden met als kers op de taart: klinische Psycho-Neuro-Immunologie.

Klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) bestudeert de verbinding tussen onze hersenen, ons immuunsysteem en hormonen. Het bestudeert hoe het lichaam als geheel functioneert en hoe het mogelijk is dat we ziek worden of niet herstellen.

Volgens kPNI is gezondheid het mentale, fysieke en sociale vermogen om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden, zoals stress, voeding, weinig slaap, ongepaste lichaamsbeweging of andere omgevingsfactoren. Als je lichaam zich niet meer kan aanpassen aan de omgeving, ontstaan er symptomen.

De kPNI is een perfecte manier om de oorzaak te achterhalen, hoe het lichaam als geheel functioneert bij gezondheid en ziekte en hoe de mentale en fysieke gezondheid te optimaliseren.

En dat is precies wat Angela nu doet met Woem. Omdat het bedrijfsleven haar altijd heeft aangetrokken combineert ze nu de psychologie, international business en kPNI in haar huidige bedrijf.

Bij Woem werkt ze met internationale teams van kleine en grote bedrijven en biedt ze vitaliteit via haar online platform. Via online video’s die je in je eigen tijd kunt bekijken krijgen teams kennis en kunde over vier pijlers: voeding, ontspanning, beweging en mindset. Daarnaast doen de teams mee aan leuke health challenges om de kennis te implementeren in hun leven en zo gezonde gewoontes aan te maken.

Ook spreekt ze teamleden 1 op 1 tijdens online sessies. Dit is waar de magie zich ontvouwt. Tijdens dit gesprek worden klachten besproken en Angela stopt niet tot ze de oorzaak van (de meest mysterieuze) klachten heeft gevonden.

Om grote groepen te bereiken geeft Angela graag online workshops en presentaties bij bedrijven. Iedere business professional is gebaat bij een goede basis kennis van gezonde leefstijl om ervoor te zorgen dat het lichaam weerbaar is om goed met stress om te kunnen gaan. Dit resulteert in een bedrijf met weerbare, gelukkige mensen die beter presteren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Angela La Rosa

Schrijf een review

Video met Angela La Rosa

Meer informatie & boekingen

Angela La Rosa inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Angela La Rosa
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers