Andre Heuvelman

Andre Heuvelman is solotrompettist bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest en voormalig lid van het Nederlands Blazers Ensemble. Daarnaast is hij keynote spreker, dagvoorzitter en performer, waarin hij zijn belevingswereld in de muziek combineert met het zakelijke leven.

Orkesten
Als muzikant heeft Heuvelman opgetreden met tal van orkesten over de hele wereld. Hij speelde zelfs een rol in een opera. Daarnaast heeft hij zelf verschillende producties samengesteld om zijn creativiteit en energie kwijt te kunnen. Zijn voorstelling “Nachtgeluiden” is inmiddels een begrip voor velen.

Daarnaast verzorgt hij op maat gemaakte presentaties voor het bedrijfsleven. In zijn presentaties portretteert hij een man en zijn instrument die zijn tekortkomingen heeft overwonnen. De lezingen gaan over kracht, bevlogenheid, veerkracht en zelfredzaamheid.

Met zijn verhaal en zijn muziek weet hij mensen in hun ziel te raken, waardoor zij even hun dagelijkse beslommeringen met carrières en targets vergeten en terugkomen bij zichzelf.

Leiderschap
In zijn presentaties over persoonlijk leiderschap, innovatie en omgaan met veranderingen raakt hij het publiek en laat hij ze de verbinding maken tussen hun hart en hun hoofd, zodat ze authentieke en oprechte verbindingen kunnen aangaan met anderen.

Andre Heuvelman is in staat om in samenspraak met zijn opdrachtgever een presentatie op maat neer te zetten die feilloos aansluit op het thema van de dag.

Wilt u Andre Heuvelman uw publiek laten raken? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Andre Heuvelman spreekt graag over:

Andre Heuvelman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Andre Heuvelman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21