20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Andre Heuvelman

Andre Heuvelman als spreker boeken

Ben je op zoek naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook transformeert? Ontmoet Andre Heuvelman, een virtuoze solotrompettist en toonmeester die zijn levensverhaal en muzikale genialiteit gebruikt om mensen diep te raken en tot actie aan te zetten. Door de combinatie van zijn muzikale talent en zijn vermogen om mensen te laten stilstaan bij wat echt telt, is Andre de ideale keuze voor uw volgende evenement. Lees verder om te ontdekken hoe Andre’s unieke benadering van spreken en muziek uw publiek kan inspireren en in beweging brengen.

Andre Heuvelman

Inspirator & muzikant

Andre Heuvelman als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Andre Heuvelman een unieke dynamiek naar uw congres of seminar. Zijn benadering is geworteld in de kracht van stilte en afstemming, waardoor hij een sfeer creëert waarin luisteren en interactie centraal staan. Met zijn achtergrond als solotrompettist en zijn persoonlijke levenservaring, weet Andre als geen ander hoe hij een groep mensen kan verbinden en motiveren. Zijn expertise als toonmeester zorgt ervoor dat hij moeiteloos de aandacht van het publiek vasthoudt en een harmonieuze flow creëert gedurende de dag.

Over betekenisvolle impact creëren

Andre Heuvelman is een expert in het creëren van betekenisvolle impact. Hij gelooft dat alles begint met stilte en vertraging, waardoor er ruimte ontstaat om je ware toon te vinden. In zijn lezingen deelt hij hoe je vanuit deze stilte iets nieuws kunt beginnen en impact kunt maken. Hij behandelt onderwerpen zoals intrinsieke motivatie, kwetsbaarheid, en het onderscheiden van zinnige en onzinnige aspecten in het leven. Andre’s benadering is gericht op het stimuleren van persoonlijke groei en het aanmoedigen van luisteraars om hun eigen podium te vinden en te betreden.

Andre Heuvelman inhuren voor een lezing

Het boeken van Andre Heuvelman voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings profiteert u van onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, en een snelle offerte binnen 24 uur. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat het boekingsproces soepel en zonder zorgen verloopt. Neem contact met ons op, bespreek uw wensen en wij zorgen voor de rest. Laat de magie van Andre’s woorden en muziek uw evenement verrijken!

Biografie van Andre Heuvelman

Andre Heuvelman’s levensverhaal is er een van overwinning, passie en inspiratie. Geboren met een fysieke uitdaging – een te korte onderarm en een slappe pols – was het voor hem niet vanzelfsprekend om trompettist te worden. Echter, zijn doorzettingsvermogen en nuchtere aanpak hielpen hem niet alleen om de trompet te beheersen, maar ook om een van de meest gerespecteerde solotrompettisten ter wereld te worden. Als lid van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Nederlands Blazers Ensemble, heeft Andre opgetreden in ’s werelds meest prestigieuze concertzalen en deelgenomen aan significante evenementen zoals staatsbezoeken.

Zijn aanstekelijke kwetsbaarheid en enthousiasme, gecombineerd met zijn indringende muziek, maken hem tot een veelgevraagd keynote spreker, zowel nationaal als internationaal. Andre’s benadering van muziek en leven weerspiegelt zijn diepe geloof in de kracht van stilte, vertraging, en de zoektocht naar de echte, individuele toon. Als docent aan het Rotterdams Conservatorium Codarts en ervaren masterclass-instructeur, deelt hij zijn rijke ervaring en inzichten met de volgende generatie muzikanten.

Andre’s reis van het overwinnen van fysieke beperkingen tot het bereiken van wereldfaam is een bron van inspiratie. Zijn levensfilosofie – het vinden van je ware toon voor betekenisvolle impact – is niet alleen van toepassing op muziek, maar ook op elk aspect van het leven. Zijn verhaal is een testament van veerkracht, creativiteit, en het onbegrensde potentieel van de menselijke geest.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Andre Heuvelman

Schrijf een review

Video met Andre Heuvelman

Meer informatie & boekingen

Andre Heuvelman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Andre Heuvelman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers