20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Tobias Mol - Leiderschap en persoonlijke groei

Tobias Mol als spreker boeken

Tobias Mol, een autoriteit op het gebied van leiderschap en persoonlijke effectiviteit, is een inspirerende keuze voor uw volgende evenement. Tobias, bekend om zijn opmerkelijke prestaties in het judo ondanks zijn strijd met diabetes type 1, brengt een schat aan ervaringen en inzichten. Zijn benadering van obstakels is niet het direct confronteren, maar het vinden van slimme oplossingen, een filosofie die hij graag deelt met zijn publiek. Hij verbindt de principes van efficiëntie uit de judowereld met managementwetenschappen en biedt zo een unieke kijk op persoonlijk leiderschap en organisatorische ontwikkeling. Tobias’ lezingen zijn niet alleen een relaas van zijn sportieve successen, maar bieden ook praktische lessen voor een effectievere aanpak in zowel het persoonlijke als professionele leven.

Tobias Mol

Leiderschap en persoonlijke groei

Als dagvoorzitter biedt Tobias Mol een unieke combinatie van sportieve discipline en academische kennis. Zijn expertise in leiderschap en persoonlijke effectiviteit, gecombineerd met zijn ervaringen als topsporter en consultant, maken hem tot een uitstekende moderator voor diverse thema’s. Tobias staat bekend om zijn motiverende en humoristische stijl, waarbij hij out-of-the-box denken stimuleert. Zijn aanpak moedigt deelnemers aan om hun eigen capaciteiten te heroverwegen, hun mindset te veranderen en deze toe te passen voor betere resultaten en meer eigenaarschap binnen hun organisatie of persoonlijke leven.

Over leiderschap en persoonlijke effectiviteit

Leiderschap en persoonlijke effectiviteit zijn cruciale thema’s in de hedendaagse zakenwereld en persoonlijke ontwikkeling. Tobias Mol brengt deze onderwerpen tot leven met zijn unieke combinatie van ervaringen als topsporter en kennis uit de managementwetenschappen. Hij behandelt onderwerpen als het overwinnen van fysieke en mentale uitdagingen, het ontwikkelen van een effectieve mindset, en het toepassen van sportdiscipline in professionele en persoonlijke settings. Zijn lezingen bieden concrete handvatten voor het verbeteren van leiderschapskwaliteiten en het vergroten van persoonlijke effectiviteit, essentieel voor iedereen die op zoek is naar groei en succes.

Tobias Mol inhuren voor een lezing

Het inhuren van Tobias Mol voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings profiteert u van 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offerte binnen 24 uur, uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie. Het boekingsproces is ontworpen om alle drempels weg te nemen, zodat u zich volledig kunt richten op het succes van uw evenement. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het eerste contact tot aan de dag van de lezing, zodat u en uw publiek maximaal kunnen genieten van de waardevolle inzichten en inspiratie die Tobias te bieden heeft.

+ lees meer

Biografie van Tobias Mol

Tobias Mol, een voormalig lid van de Nederlandse judoselectie en 7-voudig Nederlands kampioen, heeft van jongs af aan geleerd om te gaan met zowel fysieke (diabetes type 1) als mentale uitdagingen. Deze ervaringen hebben hem gevormd tot een expert op het gebied van persoonlijk leiderschap en effectiviteit. Na zijn succesvolle sportcarrière heeft Tobias zich gericht op het bedrijfsleven, waar hij als consultant en coach heeft gewerkt voor gerenommeerde organisaties zoals Accenture, Booking.com, Maersk, Stibbe, Gemeente Amsterdam en Ahold. Zijn unieke combinatie van topsportervaring en academische kennis (MSc in managementwetenschappen) stelt hem in staat om diepgaande inzichten en praktische tools te bieden voor persoonlijke en professionele groei.

Tobias Mol staat bekend om zijn motiverende, humoristische en out-of-the-box aanpak, eigenschappen die hem tot een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter maken. Zijn lezingen zijn niet alleen boeiend en vermakelijk, maar ook buitengewoon leerzaam en toepasbaar in diverse contexten. Deelnemers aan zijn sessies vertrekken met vernieuwde inzichten, een veranderde mindset en praktische tools die direct inzetbaar zijn voor verbeterde resultaten, zowel in hun persoonlijke als professionele leven.

Tobias Mol reis van sportief succes naar een carrière als consultant en spreker is een toonbeeld van doorzettingsvermogen, aanpassingsvermogen en de kracht van een positieve mindset. Zijn verhaal en de lessen die hij deelt, zijn een bron van inspiratie voor iedereen die streeft naar persoonlijke groei, effectief leiderschap en het realiseren van doelen tegen alle verwachtingen in.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Tobias Mol
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Tobias Mol

Meer informatie & boekingen

Tobias Mol inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Tobias Mol
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers