20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ruud Verduin

Ruud Verduin als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende en deskundige spreker op het gebied van klantgericht ondernemen, customer experience management, datagedreven marketing of CRM? Zoek niet verder dan Ruud Verduin. Als onafhankelijk adviseur, spreker en klankbord staat Ruud klaar om directeuren, managers en projectmanagers te helpen bij vraagstukken met betrekking tot klantgerichtheid en het creëren van klantwaarde. Of u nu resultaatgerichte inspiratie, begeleiding of advies nodig heeft, Ruud staat voor u klaar.

Ruud Verduin

Klantgericht ondernemen

Over Customer-Centricity en CRM

Klantgericht ondernemen vormt de kern van de expertise van Ruud Verduin. Hij brengt een schat aan ervaring en kennis mee op gebieden zoals klantstrategie, customer experience design en de implementatie van organisatorische veranderingen. Met een achtergrond in informatica en een loopbaan die verschillende functies in marketing, sales en informatietechnologie omvat, heeft Ruud een uniek perspectief op hoe mensen, organisaties, strategieën en technologie kunnen worden afgestemd op succesvolle samenwerking.

Ruuds expertise strekt zich uit tot datagedreven marketing en CRM. Hij heeft gewerkt als managing consultant bij Ernst & Young Management Consultants en heeft waardevolle inzichten opgedaan in datagedreven marketingpraktijken. In 1998 richtte Ruud zijn eigen adviesbureau op, Verduin CRM Consultants, dat later werd uitgebreid met CRM People en CRM Factory. In 2017 werden al deze activiteiten samengevoegd tot Smart Connections, een customer engagement agency met een groeiend team en tal van klanten.

Echter, in 2022 besloot Ruud zijn hart te volgen en terug te keren naar zijn roots. Hij verkocht zijn aandelen in Smart Connections en richtte zich sindsdien op persoonlijk advies, coaching en het verzorgen van inspirerende presentaties en workshops. Zijn missie is organisaties te helpen hun klantgerichtheid naar een hoger niveau te tillen door de kloof te overbruggen tussen mensen, organisaties en technologie.

Waar Ruud in uitblinkt

Terugkijkend op zijn uitgebreide carrière heeft Ruud Verduin verschillende opvallende kwaliteiten. Hij is een snelle denker, zeer analytisch en bedreven in het ontwarren van complexe vraagstukken tot overzichtelijke structuren en praktische oplossingen. Velen ervaren hem als inspirerend, zowel tijdens presentaties als in één-op-één gesprekken. Ruud excelleert in het bieden van begeleiding aan directeuren en managers bij de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd, optimaal gebruikmakend van zijn competenties.

Ruud Verduin haalt ook inspiratie uit zijn rol als jurylid in prestigieuze evenementen zoals de International Customer Experience Awards en de European Customer Centricity Awards. Deze rollen bieden hem inzicht in organisaties die uitblinken in hun respectievelijke domeinen en bieden waardevolle leerkansen.

Hij heeft deel uitgemaakt van verschillende jury’s, waaronder:

 • Technostarter Award: Erkenning voor de meest innovatieve startups.
 • Microsoft Partner Awards: Viering van de meest klantgerichte partners van het jaar.
 • CRM Award: Erkenning voor de meest klantgerichte bedrijven in Nederland.
 • European Customer Centricity Awards: Benadrukken van best practices in categorieën als Customer Experience Strategy, Customer Centric Culture en Customer Experience in B2B.
 • International CX Awards: Erkenning voor prestaties op het gebied van Business Change and Transformation en Best Use of Technology.
 • Customer Centricity World Series: Gericht op Best Customer Experience Strategy, Best Use of Mobile en Customer Centricity in B2B.

Onderwerpen waar Ruud Verduin graag over spreekt

Ruuds passie ligt bij klantgerichtheid, customer experience management en customer relationship management (CRM). Hij bespreekt graag de klantervaring, een aspect van ons leven waarmee we dagelijks in aanraking komen. Hoewel de meeste klantervaringen in de vergetelheid raken, worden de slechtste met enthousiasme gedeeld, doordrenkt van woede en frustratie. Omgekeerd zijn er slechts een handvol uitzonderlijke klantervaringen die het waard zijn om te delen. Denk na over welke voor u opvallen!

De expertise van Ruud Verduin ligt in het begrijpen van wat deze uitzonderlijke klantervaringen echt opmerkelijk maakt. Hij onderzoekt de psychologie van de klant en duikt in de complexiteiten van mensen, processen, organisatie en technologie. Zijn doel is organisaties te helpen consequent buitengewone klantervaringen te creëren.

Bent u op zoek naar een spreker voor een evenement of presentatie? Klik op de link voor meer informatie over het boeken van Ruud Verduin.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ruud Verduin

Schrijf een review

Video met Ruud Verduin

Meer informatie & boekingen

Ruud Verduin inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Ruud Verduin
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers