20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ben Kuiken

Ben Kuiken als spreker boeken

Ben Kuiken, een gerenommeerde naam in de wereld van filosofie en organisatieontwikkeling, is een inspirerende keuze voor uw volgende evenement. Als gastspreker brengt Ben een unieke combinatie van diepgaand filosofisch inzicht en praktische ervaring in organisatieverandering. Zijn lezingen zijn niet alleen verhelderend, maar ook uiterst relevant voor hedendaagse organisaties die streven naar innovatie en verbetering. Ben’s specialisatie in onderwerpen zoals ‘de filosofie van het organiseren’ en ‘nieuw organiseren’ biedt een frisse kijk op hoe bedrijven en teams effectiever en zinvoller kunnen functioneren.

Ben Kuiken

De organisatiefilosoof

Over de filosofie van het organiseren

Ben Kuiken neemt zijn publiek mee op een ontdekkingsreis naar de essentie van organisatie en management. Zijn expertise op het gebied van de filosofie van het organiseren biedt een diepgaand begrip van hoe organisaties werken en hoe ze kunnen transformeren. Ben behandelt belangrijke onderwerpen zoals zelforganisatie, leiderschap, en de menselijke kant van organisatieverandering. Deze onderwerpen zijn cruciaal voor iedereen die betrokken is bij het leiden of veranderen van organisaties. Door te kiezen voor een lezing van Ben Kuiken, krijgt uw publiek niet alleen inzicht in theorieën, maar ook praktische handvatten voor toepassing in de eigen organisatie.

Ben Kuiken inhuren voor een lezing

Het boeken van Ben Kuiken voor een lezing is een eenvoudig en overzichtelijk proces. U start met een aanvraag bij Quality Bookings, waarbij u uw wensen en de details van het evenement doorgeeft. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte. Onze All-Inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen onverwachte kosten zijn. Na het accepteren van de offerte, zorgen we bij Quality Bookings voor uitgebreide ondersteuning in de aanloop naar het evenement. Ons doel is om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op uw evenement.

Biografie van Ben Kuiken

Ben Kuiken is een veelgevraagd spreker, filosoof, en schrijver, bekend om zijn vernieuwende kijk op organisaties en management. Geboren in Nederland, begon Ben zijn carrière in de journalistiek, waarna hij zich verdiepte in de filosofie. Deze unieke combinatie van ervaringen heeft hem een diep inzicht gegeven in de complexiteit van organisatieprocessen en menselijk gedrag binnen bedrijven.

Na zijn overstap van journalistiek naar de wereld van organisatieadvies, heeft Ben meerdere boeken geschreven. Zijn werken, zoals “De laatste manager” en “Nieuw organiseren”, hebben veel lof ontvangen en worden gezien als standaardwerken in de wereld van management en organisatieontwikkeling.

In zijn lezingen en workshops combineert Ben filosofische inzichten met praktische toepassingen. Hij staat bekend om zijn vermogen om complexe ideeën op een begrijpelijke en boeiende manier te presenteren. Zijn benadering stimuleert luisteraars om anders te denken over management, leiderschap, en de manier waarop organisaties functioneren.

Ben’s filosofische achtergrond is niet alleen academisch; hij past deze ook toe in de praktijk. Hij heeft met diverse organisaties gewerkt aan projecten rond zelforganisatie en vernieuwing in management. Deze ervaringen verrijken zijn lezingen, waardoor hij concrete voorbeelden en verhalen kan delen die zijn publiek zowel inspireren als informeren.

Met zijn rijke ervaring en diepgaande kennis is Ben Kuiken een uitstekende keuze voor organisaties die zoeken naar een spreker die zowel intellectueel uitdagend als praktisch toepasbaar is. Zijn lezingen zijn niet alleen een bron van kennis, maar ook een katalysator voor verandering en innovatie binnen organisaties.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ben Kuiken

Schrijf een review

Video met Ben Kuiken

Meer informatie & boekingen

Ben Kuiken inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ben Kuiken
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers