Alexandra van ’t Geloof

Alexandra van ’t Geloof is een enthousiaste docent en coach is een gepassioneerd spreker over persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Verder treedt Alexandra vaak op als dagvoorzitter.

Persoonlijk Leiderschap
Alexandra van ’t Geloof is opgeleid aan de Hogere Hotelschool in Den Haag, NIMBAS Graduate School of Management in Bradford en aan de Universiteit van Tilburg. Zij is werkzaam geweest als International Account Executive Latin America bij hotelketen ITT Sheraton, als manager bij Randstad en als masterdocent Persoonlijk Leiderschap bij Avans Business School. Tegenwoordig is Alexandra masterdocent Persoonlijk Leiderschap bij NCOI en zij is ook verbonden aan The Leadership Quest van het Zijlstra Instituut.

Leadership Quest
Alexandra van ’t Geloof traint en coacht professionals en managers  in het bereiken van hun doelen in de profit en non-profit sector. Daarnaast geeft zij op masterniveau les in Persoonlijk Leiderschap, Management van Verandering en Strategisch Human Resources Management. Alexandra heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van een module Persoonlijk Leiderschap.
Verder heeft zij diverse publicaties op haar naam op de terreinen bedrijfskunde, accountmanagement en sales. Sinds januari 2014 is Alexandra van ‘t Geloof verbonden aan The Leadership Quest, een denktank van het Zijlstra Instituut te Amsterdam. Onder voorzitterschap van prof.dr.ir. G. van Dijk wil dit gezelschap vooral betekenis geven aan de ontwikkeling van leiderschap in de publieke sector.

Inspirerend
Sinds 1999 spreekt Alexandra van ’t Geloof op seminars en congressen op inspirerende wijze over persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Verder treedt zij veelvuldig op als dagvoorzitter. Door Alexandra geleide bijeenkomsten zijn altijd interactief: Deelnemers kunnen met elkaar en de sprekers in dialoog gaan. Alexandra spreekt vloeiend Engels, dus zij verzorgt ook graag internationale events.

Wilt u Alexandra van ‘t Geloof boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem contact op met ons boekingsbureau om de mogelijkheden te bespreken.

Alexandra van ’t Geloof spreekt graag over:

Alexandra van ’t Geloof boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Alexandra van ’t Geloof. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21