20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Joachim de Vos

Joachim de Vos als spreker boeken

Ontdek de toekomst met Joachim De Vos, een visionaire spreker die jouw evenement onvergetelijk maakt. Als hoofddirecteur van Living Tomorrow en oprichter van TomorrowLab, brengt Joachim een uniek perspectief op de toekomst, technologie, en innovatie. Met zijn indrukwekkende ervaring in het leiden van toekomstgerichte projecten en zijn rol als professor Scenarioplanning aan de Universiteit Gent, is Joachim de ideale gastspreker om jouw publiek te inspireren. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook gevuld met praktische inzichten en toekomstvisies die elke organisatie kan toepassen.

Joachim de Vos

Waarom mislukt innovatie zo vaak ?

Joachim De Vos als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Joachim De Vos meer dan alleen zijn expertise in foresight en innovatie. Zijn vermogen om complexe ideeën toegankelijk en boeiend te presenteren, maakt hem een uitstekende keuze voor elk evenement. Joachim staat bekend om zijn dynamische en interactieve stijl, waardoor hij thema’s zoals technologische vooruitgang, strategieontwikkeling en toekomstplanning levendig en begrijpelijk maakt voor zijn publiek.

Over toekomst, technologie en innovatie

De wereld van technologie en innovatie is constant in beweging, en Joachim De Vos is de perfecte gids om deze reis te begeleiden. Met zijn uitgebreide kennis op het gebied van foresight en zijn ervaring bij Living Tomorrow en TomorrowLab, biedt Joachim inzicht in hoe organisaties zich kunnen voorbereiden op toekomstige veranderingen. Hij bespreekt de nieuwste trends, de impact van technologische ontwikkelingen en hoe innovatie succesvol kan worden geïmplementeerd in bedrijfsstrategieën.

Joachim De Vos inhuren voor een lezing

Het inhuren van Joachim De Vos voor een lezing bij Quality Bookings is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. Ons team staat klaar om jou te ondersteunen in elke stap, van het eerste contact tot de succesvolle afronding van het evenement. We zorgen voor een all-inclusive tarief en bieden binnen 24 uur een offerte aan. Met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, verzekeren we dat jouw evenement met Joachim een groot succes wordt.

Biografie van Joachim De Vos

Joachim De Vos, geboren in [Geboortejaar], is een vooraanstaande figuur in de wereld van innovatie en toekomstplanning. Sinds 1995 is hij de drijvende kracht achter Living Tomorrow, een internationaal platform dat zich richt op de toekomst van technologie en samenleving. In 2007 richtte hij TomorrowLab op, waar hij met meer dan 600 bedrijven samenwerkte aan innovatieve strategieën en technologische oplossingen.

Zijn academische carrière als professor Scenarioplanning aan de Universiteit Gent geeft hem een uniek perspectief op de theoretische en praktische aspecten van toekomstplanning. Zijn boek “Why Innovation Fails” is een kritische blik op de uitdagingen van innovatie in het bedrijfsleven en biedt praktische inzichten voor organisaties die hun innovatieprocessen willen verbeteren.

Joachim’s passie voor technologie en innovatie is niet alleen zichtbaar in zijn werk, maar ook in zijn boeiende lezingen en workshops. Met zijn ervaring, kennis en dynamische presentatiestijl is hij een inspirerende spreker die luisteraars meeneemt op een reis naar de toekomst. Hij benadrukt het belang van vooruitdenken en aanpassingsvermogen in een snel veranderende wereld. Zijn visie op de toekomst is niet alleen gefundeerd in theorie, maar ook in de praktijk, waarbij hij lessen trekt uit zijn uitgebreide ervaring met innovatieprojecten en strategieontwikkeling.

Joachim De Vos is een spreker die elk publiek zal boeien met zijn diepgaande inzichten en inspirerende verhalen over de toekomst van onze wereld. Met zijn achtergrond en expertise is hij de perfecte aanvulling op elk evenement dat gericht is op innovatie, technologie en de toekomst.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Joachim de Vos

Schrijf een review

Video met Joachim de Vos

Meer informatie & boekingen

Joachim de Vos inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Joachim de Vos
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers