20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
De getalenteerde personalities van MAS Management
5 januari 2017

De getalenteerde personalities van MAS Management

Wilt u uw evenement van extra aantrekkingskracht voorzien? Dan is het inhuren van een Bekende Nederlander een uitstekend idee. Uiteraard kunt u hiervoor terecht bij Quality Bookings. Bij ons boekingskantoor heeft u de keuze uit een breed aanbod sprekers, artiesten en dagvoorzitters om uw congres, seminar of andere bijeenkomst meer glans te geven.

Veel van deze sprekers worden vanzelfsprekend vertegenwoordigd door een professioneel managementkantoor. Goede begeleiding is immers onontbeerlijk om de carrière van een bekende personality in goede banen te leiden. Daarnaast zorgt zo’n kantoor voor een ideale match tussen cliënten en opdrachtgevers.

Professionele vertegenwoordiging van groot belang

Een aantal personalities die zijn te boeken via Quality Bookings, wordt vertegenwoordigd door MAS Management. Wij werken inmiddels al geruime tijd naar volle tevredenheid samen met dit managementkantoor, dat in de loop der jaren een extensief netwerk heeft opgebouwd. Hierdoor kan het bureau voldoen aan vrijwel elke wens van zowel cliënten als opdrachtgevers.

MAS Management is gespecialiseerd in de vertegenwoordiging van personalities die actief zijn op het gebied van films, televisie, radio, commercials en voice-overs. Dankzij goede contacten met zenders, reclamebureaus, casting directors en televisieproducenten weet het kantoor de loopbaan van haar cliënten altijd in de juiste richting te stuwen.

En dat blijkt ook in de praktijk, want de lijst met Bekende Nederlanders die MAS Management onder haar hoede heeft is ronduit indrukwekkend te noemen. Deze vakkundige personalities kunnen onder meer worden ingezet als discussieleider, dagvoorzitter, inspirator, moderator of verzorgen met verve de presentatie van uw evenement.

De getalenteerde personalities van MAS Management

Een zeer populaire personality die wordt vertegenwoordigd door MAS Management is Kees Tol. Deze vrolijke en deskundige persoonlijkheid geniet veel bekendheid vanwege zijn televisieoptredens in een variëteit aan programma’s. Zo was hij onder meer te zien in De Zomer Voorbij en maakte hij in een legendarisch seizoen van Wie is de Mol? furore als verrassende mol. Ook kent televisiekijkend Nederland hem als presentator bij SBS6, als vaste gast in de humoristische BNN-VARA serie Jeuk en als gelegenheidsmanager in het succesvolle televisieprogramma Nick & Simon, The Dream.

Minstens net zo populair als Kees is presentator Viktor Brand. Deze innemende en goedlachse televisiepersoonlijkheid presenteerde jarenlang de vroege editie van Shownieuws op SBS6. Dit is waar veel mensen hem nog altijd van kennen, maar inmiddels is zijn ster rijzende. Zo presenteerde Viktor ook programma’s als Temptation Island en uiteenlopende sportprogramma’s waaronder Formule 1 en de Red Bull Air Race. Tegenwoordig wordt hij veelvuldig gevraagd als presentator, spreker of dagvoorzitter tijdens bedrijfsbijeenkomsten en sportevenementen.

Naast de hierboven genoemde personalities vertegenwoordigt MAS Management diverse andere Bekende Nederlanders. Goede voorbeelden zijn onder meer Lisa Michels, Janice, Jessica Mendels, Mirella van Markus en Annette Barlo. Graag geven deze aansprekende persoonlijkheden acte de présence tijdens uw bijeenkomst of evenement. Profiteer van de concurrerende tarieven bij Quality Bookings en vraag direct een offerte aan voor uw gewenste personality. Bel naar 036 848 11 21 of mail ons op info@quality-bookings.nl.