Janice – Mode is niet moeilijk!

Onze non-verbale communicatie bepaalt een groot deel van onze totale presentatie. Kleding is hier een sprekend voorbeeld van. Door je goed te kleden, toon je zowel respect voor jezelf als voor je omgeving. Dat geldt niet alleen voor alledaagse situaties. Maar zeker ook bij zakelijke afspraken.

In de workshop ‘Mode is niet moeilijk’ neemt de bekende ontwerper Janice u mee langs alle do’s and dont’s van styling binnen het bedrijfsleven. Hebt u het gevoel dat er eens een frisse wind mag waaien door het kantoor? Of bent u iemand die elke dag gefrustreerd voor de spiegel staat? Dan is deze workshop van Janice echt wat voor u.

Na de workshop gaat u naar huis met een doos vol praktische tips waar u uw gehele professionele carrière plezier van zult hebben.  En naast dat de workshop onder leiding van Janice hilarisch is wordt jij je bewust van je uiterlijke zakelijke presentatie. De eerste indruk is immers voor 58% gebaseerd op het uiterlijk. Je krijgt veel handige tips en adviezen die passen bij jou persoonlijk en de uitstraling van je bedrijf.

Tijsduur: 90 minuten

Janice – Mode is niet moeilijk! spreekt graag over:

Janice – Mode is niet moeilijk! boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Janice – Mode is niet moeilijk!. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21