20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Janice Copyright foto: Alexia van der Meijden
Exclusief bij
Quality Bookings

Janice als spreker boeken

Janice, een vermaarde naam in de Nederlandse modewereld, is niet alleen een getalenteerde modeontwerper maar ook een inspirerende spreker. Bekend van televisieprogramma’s zoals Project Catwalk en zijn bijdragen aan diverse modebladen, brengt Janice een unieke mix van expertise en charisma naar elk evenement. Zijn lezingen, gebaseerd op het thema “Mode is niet Moeilijk”, zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de kracht en eenvoud van mode. Janice richt zich op het demystificeren van mode en het versterken van persoonlijke stijl. Hij biedt inzicht in hoe mode werkt en hoe het een verlengstuk kan zijn van iemands persoonlijkheid.

Janice

Modeontwerper

Janice, de iconische Nederlandse modeontwerper en televisiepersoonlijkheid, is een fantastische keuze als gastspreker voor jouw evenement. Met zijn ervaring in modeontwerp en zijn veelzijdige televisiecarrière, is Janice een expert op het gebied van mode en stijl. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook onderhoudend, waarbij hij zijn unieke visie op mode combineert met een charmante presentatiestijl.

Janice als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Janice zijn uitgebreide kennis van de mode-industrie en zijn ervaring als tv-persoonlijkheid samen. Hij weet hoe hij een publiek kan boeien en zorgt voor een naadloze overgang tussen verschillende onderwerpen en sprekers. Janice staat bekend om zijn vermogen om evenementen een extra vleugje glamour en professionaliteit te geven, terwijl hij tegelijkertijd diepgaande inzichten deelt over mode en styling.

Over mode en persoonlijke stijl

Janice’s expertise ligt in het eenvoudig maken van mode. Hij demystificeert de complexiteit van mode en helpt mensen hun persoonlijke stijl te vinden en te ontwikkelen. Zijn workshop “Mode is niet Moeilijk” is speciaal ontworpen om deelnemers te leren hoe ze kleding kunnen kiezen die hun figuur en persoonlijkheid complimenteert. Janice benadrukt dat mode toegankelijk en begrijpelijk is voor iedereen, ongeacht hun kennisniveau.

Janice inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Janice is eenvoudig en transparant. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je door elke stap te begeleiden, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke realisatie van het evenement. We nemen alle zorgen uit handen en zorgen voor een soepele ervaring, zodat je je kunt concentreren op het genieten van de inspirerende presentatie van Janice.

Biografie van Janice

Janice, geboren als [volledige naam], heeft een indrukwekkende achtergrond in de mode-industrie. Hij behaalde zijn diploma damescoupeur allround aan de Rotterdamse Snijschool en voltooide zijn opleiding als grootmeester naaizaal. Na stages bij vooraanstaande ateliers, zoals Fion, begon hij zijn carrière als coupeur en ontwerper. Janice is bekend om zijn feestelijke dameskleding, die vaak gekenmerkt wordt door het gebruik van contrasterende stoffen en volumineuze silhouetten. Zijn modeshows trekken veel aandacht en worden vaak besproken in vooraanstaande modebladen zoals Cosmopolitan.

Naast zijn werk als modeontwerper, heeft Janice een rijke carrière in de media opgebouwd. Hij werd landelijk bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma Project Catwalk en werkte aan diverse andere projecten, waaronder de kleding voor “Echte Gooische meisjes”. Janice’s verschijningen in media omvatten zijn rol als lifestyledeskundige in het programma Shownieuws van SBS6, waar hij verslag deed van mode-evenementen en de kledingkeuzes van beroemdheden beoordeelde.

Zijn veelzijdigheid blijkt verder uit zijn deelname aan verschillende tv-programma’s, waaronder Fort Boyard en Weet Ik Veel. Daarnaast is hij een stemacteur geweest voor de film The Angry Birds Movie 2, waar hij de stem van Alex insprak.

Door de jaren heen heeft Janice zich ontpopt als een veelgevraagd expert in de Nederlandse mode-industrie. Zijn werk bij LINDA. TV, waar hij ‘de jurken van Janice’ presenteert, heeft hem nog meer bekendheid gegeven. Hierin vraagt hij bekende Nederlanders op de rode loper naar hun kledingkeuzes, waardoor hij een uniek inzicht biedt in de wereld van de mode.

Janice’s bijdrage aan de mode-industrie is niet alleen beperkt tot ontwerp en televisie. Zijn workshops en lezingen, zoals “Mode is niet Moeilijk”, zijn gericht op het demystificeren van mode en het toegankelijk maken voor een breed publiek. Zijn benadering van mode als een verlengstuk van iemands persoonlijkheid is een inspiratiebron voor velen.

Met zijn uitgebreide ervaring, charisma en deskundigheid is Janice een uitstekende keuze voor evenementen die een vleugje stijl, inzicht en inspiratie vereisen. Of het nu gaat om een workshop, een dagvoorzitterschap of een lezing, Janice is in staat om elk evenement naar een hoger niveau te tillen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Janice

"Toen onze eerste keuze spreker niet kon hebben jullie ons een goed alternatief geboden in Janice. Dit was uiteindelijk een van de hoogtepunten van het evenement. Dank voor het meedenken en de goede opvolging op onze afspraken. Als we weer een spreker zoeken dan starten we bij jullie."

― Jedina
Schrijf een review

Video met Janice

Meer informatie & boekingen

Janice inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Janice
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers