20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Kees Tol - Presentator
Exclusief bij
Quality Bookings

Kees Tol als spreker boeken

Op zoek naar een charismatische en inspirerende gastspreker voor uw evenement? Kees Tol is dé keuze die garant staat voor een boeiende en memorabele ervaring. Met zijn unieke perspectief en aansprekende presentatiestijl, brengt Kees een frisse wind in elk evenement. Deze pagina leidt u door alles wat u moet weten over het boeken van Kees Tol als spreker, inclusief zijn expertisegebieden en de meerwaarde die hij aan uw event kan toevoegen.

Kees Tol

Presentator

Kees Tol als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Kees Tol niet alleen zijn charme en spontaniteit, maar ook een diepgaand begrip van het onderwerp en de dynamiek van elk evenement. Zijn vermogen om gesprekken te leiden, deelnemers te betrekken en een levendige sfeer te creëren, maakt hem de ideale keuze voor congressen en seminars. Zijn ervaring en vaardigheden zorgen ervoor dat uw evenement soepel en succesvol verloopt.

Over media en entertainment

Kees Tol is een autoriteit op het gebied van media en entertainment. Hij biedt verhelderende inzichten in de snel veranderende wereld van televisie, radio en online media. Van trends in de entertainmentindustrie tot de impact van sociale media op de maatschappij, Kees heeft een schat aan kennis te delen. Zijn lezingen bieden een diepgaande blik op de uitdagingen en kansen binnen deze bruisende sector.

Kees Tol inhuren voor een lezing

Het boeken van Kees Tol voor een lezing bij Quality Bookings is een eenvoudig en transparant proces. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het eerste contact tot na het evenement. We zorgen voor een snelle offerte, heldere communicatie en persoonlijke support om ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons vlekkeloos verloopt. Onze tevredenheidsgarantie en all-inclusive tarieven bieden u de zekerheid van een zorgeloze boeking.

+ lees meer

Biografie van Kees Tol

Kees Tol, geboren in Volendam, is een veelzijdige Nederlandse presentator, acteur en televisiepersoonlijkheid. Zijn carrière begon in de muziekindustrie, maar al snel maakte hij de overstap naar televisie. Kees verwierf landelijke bekendheid door zijn werk als presentator voor verschillende populaire Nederlandse televisieprogramma’s. Zijn spontaniteit, humor en warme persoonlijkheid maken hem geliefd bij een breed publiek.

Kees’ passie voor media en entertainment blijkt uit zijn diverse rollen in de branche. Hij heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de Nederlandse entertainmentindustrie en heeft een schat aan ervaring opgedaan in zowel de voor- als achterkant van de camera. Zijn expertise strekt zich uit van productie en regie tot het presenteren van grote shows.

Naast zijn werkzaamheden in de media is Kees ook maatschappelijk betrokken. Hij zet zich in voor verschillende goede doelen en is een voorvechter van inclusiviteit en diversiteit in de entertainmentindustrie. Zijn toegankelijkheid en vermogen om mensen van alle leeftijden en achtergronden aan te spreken, maken hem een gewaardeerd spreker en dagvoorzitter.

Kees Tol als spreker boeken betekent kiezen voor een ervaren, boeiende en veelzijdige persoonlijkheid die gegarandeerd een onvergetelijke toevoeging aan uw evenement zal zijn. Met zijn expertise in de media en entertainment, gecombineerd met zijn warme en innemende stijl, brengt hij uw evenement naar een hoger niveau.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Kees Tol
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Kees Tol

Meer informatie & boekingen

Kees Tol inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Kees Tol
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers