20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Annette Barlo
Exclusief bij
Quality Bookings

Annette Barlo als spreker boeken

Op zoek naar een boeiende en ervaren gastspreker? Annette Barlo, bekend van televisie en podium, brengt een unieke combinatie van acteertalent en presentatievaardigheden naar uw evenement. In deze pagina ontdek je meer over Annette’s indrukwekkende carrière, haar expertise in media en entertainment, en hoe je haar kunt boeken voor jouw volgende evenement.

Annette Barlo

Actrice & presentatrice

Over media en entertainment

Annette Barlo is een expert op het gebied van media en entertainment. Met een rijke achtergrond in zowel acteren als presenteren, biedt ze inzicht in de dynamiek van de televisiewereld. Haar ervaringen, van het spelen in langlopende series tot het hosten van diverse programma’s, maken haar een ideale spreker voor onderwerpen zoals storytelling, publieksbetrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling in de entertainmentindustrie. Ontdek in haar lezingen hoe je succesvol kunt navigeren in de wereld van media en wat de geheimen zijn achter een boeiende presentatie.

Annette Barlo inhuren voor een lezing

Het boeken van Annette Barlo voor je evenement is eenvoudig en transparant, dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Neem contact op, ontvang binnen 24 uur een offerte en geniet van een soepel boekingsproces met tevredenheidsgarantie. Ons team ondersteunt je bij elke stap om ervoor te zorgen dat Annette’s lezing perfect aansluit bij je wensen en doelstellingen.

Biografie van Annette Barlo

Annette Barlo, geboren op 8 november 1974 in Bunnik, betrad de wereld van acteren en presenteren al op jonge leeftijd. Haar eerste grote rol kwam op 16-jarige leeftijd in de populaire serie ‘Oppassen!!’, waar ze tien jaar lang de geliefde kleindochter Anna Bol speelde. Deze serie, waarin twee opa’s de zorg dragen over hun kleinkinderen, werd een hit en markeerde Annette’s begin in de entertainmentindustrie.

Naast acteren, ontwikkelde Annette een passie voor presenteren. Ze begon met de ‘Rabo Top 40’ en reisde de wereld rond voor ‘Wereldwensen’. Deze veelzijdigheid bleek een terugkerend thema in haar carrière. Ze bleef beide disciplines combineren, met rollen in series zoals ‘Hij en Julia’ en het presenteren van diverse programma’s, waaronder ‘I Feel Good’.

Haar privéleven is net zo rijk als haar professionele loopbaan. Annette is moeder van twee zoons, geboren uit haar relatie met TV-producent Frank Timmer. Ze trouwden op Ameland, een locatie die haar liefde voor de natuur weerspiegelt.

Annette’s betrokkenheid bij natuurbehoud werd duidelijk toen ze meewerkte aan een campagne voor de Wadden. Haar liefde voor de natuur is een belangrijk aspect van haar persoonlijkheid.

In recentere jaren heeft Annette haar veelzijdigheid verder bewezen met deelnames aan programma’s als ‘De Reünie’ en ‘I Love the 90’s’, en als vaste gast bij ‘U Vandaag’.

Met een loopbaan die zich uitstrekt over drie decennia, brengt Annette Barlo een schat aan ervaring en kennis mee. Haar verhalen en inzichten zijn niet alleen boeiend, maar bieden ook waardevolle lessen in veerkracht, aanpassingsvermogen en het nastreven van passies.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Annette Barlo

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Annette Barlo inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Annette Barlo
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers