20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jessica Mendels
Exclusief bij
Quality Bookings

Jessica Mendels als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een spreker die zowel inspirerend als authentiek is, dan is Jessica Mendels een uitstekende keuze voor uw evenement. Bekend van televisie, maar ook een gepassioneerd voorvechter van bewustwording rond diabetes en een gezonde leefstijl, brengt Jessica een unieke mix van professionaliteit en persoonlijke ervaring naar elk podium. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook doordrenkt met persoonlijke anekdotes die haar boodschap kracht bijzetten. Of het nu gaat om gezondheidsbewustzijn, het omgaan met chronische ziektes of het balanceren van werk en privéleven, Jessica’s inzichten bieden waardevolle lessen voor iedereen.

Jessica Mendels

Presentatrice

Over gezond leven en diabetes bewustzijn

Gezond leven is meer dan alleen een trend; het is een levensstijl die steeds meer aandacht krijgt. Jessica Mendels, met haar persoonlijke ervaring als diabetespatiënt, brengt dit onderwerp tot leven op een manier die zowel educatief als inspirerend is. Haar lezingen omvatten een breed scala aan onderwerpen, van het belang van voeding en lichaamsbeweging tot het omgaan met de dagelijkse uitdagingen van leven met diabetes. Jessica belicht niet alleen de uitdagingen, maar biedt ook praktische oplossingen en tips om een gezonder leven te leiden. Haar passie en kennis over het onderwerp maken haar een onmisbare spreker voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid en welzijn.

Jessica Mendels inhuren voor een lezing

Het boeken van Jessica Mendels voor uw evenement is een eenvoudige en transparante procedure. Bij Quality Bookings begrijpen we dat tijd kostbaar is, daarom streven we ernaar om binnen 24 uur een offerte te verstrekken. Onze all-inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen onverwachte kosten zijn. Het proces begint met een duidelijk overzicht van uw behoeften en voorkeuren, waarna wij alles in het werk stellen om Jessica’s lezing perfect aan te laten sluiten bij uw evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support staat u er nooit alleen voor. Kies voor Jessica Mendels en ervaar een lezing die niet alleen informatief is, maar ook een blijvende impact heeft.

Biografie van Jessica Mendels

Jessica Mendels, een naam die velen zullen herkennen van de televisie, heeft een indrukwekkende carrière die veel verder gaat dan haar schermoptredens. Geboren op [datum] in [plaats], begon Jessica al op jonge leeftijd haar interesse in acteren en presenteren te ontwikkelen. Na het voltooien van haar opleiding, stapte ze de wereld van televisie binnen en werd al snel een bekend gezicht in Nederland.

Haar televisiecarrière kreeg een vliegende start met rollen in diverse series en programma’s. Jessica’s natuurlijke charisma en talent voor presenteren maakten haar tot een geliefde persoonlijkheid op de Nederlandse schermen. Maar achter deze glansrijke televisiecarrière schuilt een diepere laag. Jessica’s leven nam een onverwachte wending toen bij haar diabetes werd vastgesteld. Deze persoonlijke ervaring werd de drijfveer achter haar missie om bewustwording te creëren rondom deze ziekte.

Jessica heeft zich sindsdien gewijd aan het verspreiden van kennis over diabetes en het belang van een gezonde leefstijl. Haar betrokkenheid bij verschillende initiatieven en campagnes heeft haar tot een vooraanstaand figuur gemaakt in de strijd tegen deze chronische ziekte. Ze heeft een unieke manier om haar persoonlijke verhaal te verweven met educatieve inhoud, waardoor haar lezingen niet alleen informatief, maar ook diep persoonlijk en ontroerend zijn.

Naast haar werk als spreker en gezondheidsadvocaat, blijft Jessica actief in de televisiewereld, waarbij ze haar bekendheid gebruikt om aandacht te vragen voor belangrijke sociale en gezondheidskwesties. Haar vermogen om te inspireren en te motiveren maakt haar een ideale keuze voor evenementen en bijeenkomsten die gericht zijn op gezondheid, welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Jessica Mendels is niet alleen een getalenteerde spreker en presentatrice, maar ook een inspiratiebron voor velen. Haar verhaal is een krachtig voorbeeld van veerkracht en toewijding, en haar lezingen weerspiegelen haar passie voor het leven en haar missie om anderen te helpen hun beste leven te leiden. Het boeken van Jessica voor uw evenement betekent kiezen voor een ervaring die zowel verrijkend als onvergetelijk is.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jessica Mendels

Schrijf een review

Video met Jessica Mendels

Meer informatie & boekingen

Jessica Mendels inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jessica Mendels
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers