20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Boek inspirerende sprekers in het nieuwe jaar
16 januari 2017

Boek inspirerende sprekers in het nieuwe jaar

Inmiddels zijn we enkele weken onderweg in het nieuwe jaar en staan er weer vele congressen, seminars en andere zakelijke evenementen op stapel. Bijeenkomsten die simpelweg niet hetzelfde zijn zonder de aanwezigheid van een inspirerende persoonlijkheid.

Nadat wij vorige week al schreven over unieke dagvoorzitters en presentatoren, besteden wij daarom dit keer aandacht aan inspirerende sprekers voor uw evenement in 2017. En zoals u hieronder kunt zien, gaat het hierbij zeker niet om de minste namen!

Annemarie Jorritsma

Slechts weinig persoonlijkheden zijn zulke begaafde sprekers als politici. En dat is niet zo vreemd, want jarenlang moeten zij burgers elke dag weer zien te overtuigen van hun visie. Een van de bekendere politici in ons land is Annemarie Jorritsma, voormalig vicepremier en minister van de VVD. Tegenwoordig bekleedt zij uiteenlopende nevenfuncties, waaronder diverse belangrijke voorzitterschappen. Haar rijke carrière en ruime bestuurlijke ervaring maken haar de ideale spreker op het gebied van onderwerpen als politiek, mens, maatschappij, leiderschap en media.

Ellie Lust

Iemand die net als Annemarie Jorritsma de spotlights van de media veelvuldig op zich gericht ziet, is Ellie Lust. De geboren Amsterdamse wilde al van jongs af aan het politievak in en is daarin glansrijk geslaagd. Inmiddels is Ellie namelijk hét gezicht van de Amsterdamse politie en is zij als woordvoerder regelmatig te zien op de nationale televisie. Waaronder ook in diverse televisieprogramma’s zoals AVRO’s bekende Opsporing Verzocht. Daarnaast verzorgt zij boekpresentaties, leidt ze debatten als discussieleider of dagvoorzitter en geeft ze lezingen over thema’s als communicatie, maatschappelijke ontwikkelingen en veiligheid.

Rickey Gevers

Iemand die kan meepraten over een onderwerp als veiligheid, is Rickey Gevers. En dan specifiek over digitale veiligheid, een van de belangrijkste thema’s in onze huidige samenleving. Als de bekendste hacker-expert in ons land wordt hij regelmatig ingehuurd door zowel binnen- als buitenlandse partijen om cyberproblemen in de kiem te smoren. Geld speelt in zo’n geval geen rol, want een hack kan een compleet bedrijf of land volledig lamleggen. Als van nature begaafd spreker kan Rickey zeer boeiend vertellen over onderwerpen als cybercriminaliteit, ICT en Big Data.

Ferry Zandvliet

Ook Ferry Zandvliet weet als geen ander hoe belangrijk veiligheid is. Hij overleefde de terroristische aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan ternauwernood en vergaarde met zijn televisieoptredens nadien nationale bekendheid. Wat hij bovenal leerde van de terreurdaad, is dat een negatieve gebeurtenis uiteindelijk toch een positieve uitwerking kan hebben. Ferry kan hier gepassioneerd over vertellen, maar spreekt als ervaren fysiotherapeut net zo lief over thema’s als gezondheidszorg, mens en maatschappij.

Peter Lute

Een andere Bekende Nederlander die regelmatig wordt ingehuurd als spreker, is Peter Lute. De vermaarde chef-kok verwierf faam met zijn succesvolle restaurant Lute in Ouderkerk, maar werd pas écht bekend bij het grote publiek door zijn rol als presentator van het populaire programma Masterchef. Peter doet niets liever dan zijn passie voor koken delen met anderen via kookworkshops, boeken en presentaties. Hiermee is hij de ideale presentator of spreker voor elk culinair evenement.