20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Rickey Gevers
Exclusief bij
Quality Bookings

Rickey Gevers als spreker boeken

Zoek je een spreker die zowel fascinerend als deskundig is op het gebied van cyber security? Maak dan kennis met Rickey Gevers. Ooit zelf een hacker, nu een gevestigde autoriteit in internetbeveiliging. Rickey’s unieke achtergrond maakt hem een boeiende spreker voor je congres of seminar. In deze pagina ontdek je wat Rickey als spreker kan bijdragen en waarom hij de perfecte keuze is voor je evenement.

Rickey Gevers

Cybersecurity

Rickey Gevers: als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Rickey Gevers een unieke combinatie van deskundigheid en dynamiek naar je evenement. Zijn ervaring in de cyberwereld, zowel als hacker als beveiligingsexpert, stelt hem in staat om diepgaande en relevante discussies te leiden. Rickey’s vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken, maakt hem de ideale dagvoorzitter voor elk congres of seminar over cyber security en gerelateerde thema’s.

Over cyber security

Cyber security is tegenwoordig een cruciaal onderwerp voor elk bedrijf. Rickey Gevers, met een achtergrond die de hele cyberwereld beslaat, deelt essentiële inzichten over dit onderwerp. Van het voorkomen van datalekken tot het omgaan met de gevolgen van een hack, Rickey behandelt alle facetten van cyber security. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook een eye-opener voor iedereen die geïnteresseerd is in de veiligheid van hun digitale gegevens.

Rickey Gevers inhuren voor een lezing

Het proces van het boeken van Rickey Gevers voor een lezing is eenvoudig en transparant. Bij Quality Bookings geloven we in duidelijkheid en efficiëntie. Neem contact met ons op, bespreek je wensen, en wij regelen de rest. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, ons team staat klaar om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de ervaring met Rickey Gevers vlekkeloos verloopt.

Biografie van Rickey Gevers

Rickey Gevers’ reis van een vermeende cybercrimineel naar een gerespecteerde expert in cyber security is niets minder dan opmerkelijk. Zijn fascinatie voor computers begon al op jonge leeftijd. Als tiener was hij een zelfgemaakte hacker, gedreven door de technische uitdagingen en niet door kwaadwillende intenties. Deze vroege ervaringen vormden de basis voor zijn diepgaande begrip van cyber security.

Zijn leven nam een dramatische wending in 2008 toen hij werd gearresteerd voor het hacken van de server van de Universiteit van Michigan. Deze gebeurtenis markeerde een keerpunt in zijn leven. Na een periode van reflectie en een voorwaardelijke veroordeling in 2011, besloot Rickey zijn leven en vaardigheden te wijden aan het verbeteren van cyber security.

Zijn expertise en ervaringen zijn zowel diepgaand als uniek. Rickey heeft meegewerkt aan belangrijke projecten, waaronder de strijd tegen kinderporno met het Nederlands Forensisch Instituut en het ontdekken van het Pobelka Botnet in 2013, een cruciaal moment in de Nederlandse cyberveiligheid. Zijn rol als presentator van het programma ‘Hackers’ op 3Lab benadrukt zijn vermogen om complexe cyberzaken inzichtelijk te maken voor een breed publiek.

Als spreker combineert Rickey Gevers een diepgaande kennis van cyber security met persoonlijke ervaringen uit zijn hackerstijd. Deze combinatie maakt zijn lezingen niet alleen informatief, maar ook uiterst boeiend. Hij biedt een zeldzaam inzicht in de wereld van cyber security, gezien vanuit het perspectief van zowel de hacker als de beveiligingsexpert.

Door Rickey Gevers te boeken, haal je niet alleen een deskundige in huis, maar ook een inspirerende spreker die in staat is om complexe onderwerpen begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Zijn verhaal is een krachtig voorbeeld van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van het vinden van de juiste spreker voor je evenement. Met meer dan 20 jaar ervaring, all-inclusive tarieven, snelle offerte-service, uitgebreide ondersteuning en een tevredenheidsgarantie, staan we klaar om je te helpen Rickey Gevers te boeken voor een onvergetelijke lezing of evenement. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe Rickey Gevers je evenement kan verrijken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Rickey Gevers

Schrijf een review

Video met Rickey Gevers

Meer informatie & boekingen

Rickey Gevers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Rickey Gevers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers