20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Annemarie Jorritsma
Exclusief bij
Quality Bookings

Annemarie Jorritsma als spreker boeken

Annemarie Jorritsma, een naam die klinkt als een klok in de Nederlandse politieke en bestuurlijke arena, is nu beschikbaar voor boekingen via Quality Bookings. Met haar jarenlange ervaring als voormalig politica, waaronder als vicepremier en minister van Economische Zaken, en haar huidige rol als invloedrijke bestuurder, brengt Annemarie een schat aan kennis en inzichten mee. Als gastspreker deelt zij haar expertise over thema’s zoals leiderschap, duurzaamheid en de kracht van lokale politiek. Haar verhalen en analyses bieden niet alleen diepgang, maar zijn ook inspirerend en motiverend voor een breed scala aan publiek.

Annemarie Jorritsma

Voormalig burgermeester Almere

Over leiderschap en bestuur

Annemarie Jorritsma is een expert op het gebied van leiderschap en bestuur. In haar lezingen deelt ze haar rijke ervaringen uit haar tijd in de politiek en daarbuiten. Ze gaat in op de dynamiek van politiek leiderschap, de uitdagingen van bestuur in een complexe samenleving en de kunst van effectieve besluitvorming. Daarnaast biedt ze inzicht in hoe je als leider een positieve impact kunt maken, zowel op lokaal als op nationaal niveau. De lezingen van Annemarie zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in politiek, bestuur en leiderschap, en bieden waardevolle lessen voor zowel ervaren bestuurders als voor nieuwkomers in het veld.

Annemarie Jorritsma inhuren voor een lezing

Het boeken van Annemarie Jorritsma voor een lezing via Quality Bookings is een eenvoudig en transparant proces. Nadat u uw interesse kenbaar heeft gemaakt, ontvangt u binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven. Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het eerste contact tot aan de dag van de lezing. We zorgen ervoor dat alle details worden afgestemd op uw wensen en behoeften, zodat de lezing van Annemarie Jorritsma naadloos aansluit bij uw evenement en doelstellingen. Met onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support kunt u vertrouwen op een succesvolle en inspirerende lezing.

Biografie van Annemarie Jorritsma

Annemarie Jorritsma, geboren op 1 juni 1950 in Hengelo, is een toonaangevende figuur in de Nederlandse politiek en bestuur. Ze begon haar carrière in de politiek als gemeenteraadslid en later als wethouder in Bolsward. Haar politieke reis bracht haar naar de landelijke politiek, waar ze zich ontpopte als een krachtige en invloedrijke leider. Als lid van de VVD bekleedde Annemarie diverse prominente functies, waaronder die van vicepremier en minister van Economische Zaken in de kabinetten Kok I en II.

Haar tijd als minister kenmerkte zich door een pragmatische aanpak en het vermogen om complexe economische en politieke vraagstukken te navigeren. Annemarie’s bijdrage aan de Nederlandse economie en politiek is veelzijdig en van grote betekenis geweest. Na haar periode in de landelijke politiek, zette Annemarie haar bestuurlijke loopbaan voort. Ze was onder meer voorzitter van de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) en bekleedde diverse bestuurlijke functies in zowel de publieke als de private sector.

Haar ervaringen en inzichten maken haar een gewilde spreker op evenementen en conferenties. Annemarie Jorritsma weet als geen ander hoe je leiderschap toepast in complexe situaties, hoe je effectief bestuurt en hoe je omgaat met de uitdagingen van de moderne samenleving. Haar verhalen zijn niet alleen leerzaam, maar ook inspirerend, en ze deelt graag haar kennis en ervaring met een breder publiek.

Met haar indrukwekkende achtergrond en ervaring is Annemarie Jorritsma een ideale spreker voor uw evenement, conferentie of bijeenkomst. Haar lezingen bieden een uniek inzicht in de wereld van politiek en bestuur en zijn een bron van inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in leiderschap, duurzaamheid, en maatschappelijke betrokkenheid.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Annemarie Jorritsma

"Quality bookings was goed bereikbaar, reageert snel en duidelijk. Annemarie is iemand die voor zichzelf spreekt en waar je ook niet veel in kan bijsturen."

― Dorien ten Have
Schrijf een review

Video met Annemarie Jorritsma

Meer informatie & boekingen

Annemarie Jorritsma inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Annemarie Jorritsma
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers