20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tips voor 2017: unieke dagvoorzitters en presentatoren
9 januari 2017

Tips voor 2017: unieke dagvoorzitters en presentatoren

Nu het nieuwe jaar van start is gegaan, kunt u bij Quality Bookings als vanouds terecht voor het boeken van unieke dagvoorzitters en presentatoren. Maar welke personalities kunt u in 2017 nu het beste inhuren voor uw congres, bedrijfspresentatie of seminar? Hieronder vertellen we u welke namen uw evenement dit jaar gegarandeerd naar een hoger niveau tillen.

Art Rooijakkers

Meerdere Bekende Nederlanders uit de stal van Quality Bookings hebben meegedaan met het razend populaire televisieprogramma Wie is de Mol? Wie dit tv-programma kijkt, kent ook de presentator: Art Rooijakkers. Dit veelzijdige multitalent is een van dé gezichten van de AVRO en presenteerde ook andere goed scorende programma’s zoals Fort Boyard, Peking Express en Operatie Fit NL. Met zijn achtergrond als verslaggever weet hij altijd het maximale uit interviews te halen. Deze vaardigheid komt hem tevens goed van pas tijdens zijn werkzaamheden als dagvoorzitter, waarbij hij op een enthousiasmerende en professionele manier seminars en congressen in goede banen leidt.

Katja Schuurmans

Misschien wel een nóg grotere naamsbekendheid in ons land heeft Katja Schuurman. De presentatrice en actrice is zowel bij de jongere als oudere generatie bekend vanwege haar glansrol in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden en haar muzikale doorbraak met het trio Linda, Roos en Jessica. Het sekssymbool verzorgde daarnaast de presentatie van talloze programma’s voor BNN en evenementen zoals het Edison Music Awards Gala. Katja’s brede achtergrond zorgt ervoor dat zij zowel als presentatrice, spreker of dagvoorzitter is te boeken.

Mirella van Markus

Een vrouwelijke collega die als presentatrice minstens net zoveel in haar mars heeft, is Mirella van Markus. Dit vaste gezicht van het dagelijks SBS6-programma Hart van Nederland werkte in haar televisieloopbaan aan talloze programma’s. Daarnaast is zij bijzonder actief als presentatrice en dagvoorzitter tijdens (bedrijfs)evenementen. Mirella is gespecialiseerd in thema’s zoals de gezondheidszorg en medische sector en werkte eerder voor opdrachtgevers als Zilveren Kruis Achmea, Dove en PWC.

Viktor Brand

Een populaire SBS6-collega van Mirella is Viktor Brand, de sympathieke presentator die jarenlang de vroege editie van Shownieuws voor zijn rekening nam. Maar ook in de sport is Viktor als geen ander thuis, iets wat geïllustreerd wordt door zijn rol in sportprogramma’s zoals de Red Bull Air Race, Formule 1 en Game, Set and Match. Voor bedrijven is hij dan ook in te huren als gepassioneerde sportspreker, maar net zo lief treedt hij met veel enthousiasme op als dagvoorzitter of presentator. Deze innemende persoonlijkheid is van alle markten thuis!

Kees Tol

Over innemendheid gesproken: dit is een gave die ook Kees Tol van nature bezit. De bekende sidekick van zangers Nick & Simon in het succesvolle televisieprogramma Nick & Simon, The Dream weet het publiek tijdens congressen, presentaties en seminars schijnbaar moeiteloos voor zich te winnen. Kees is niet alleen als spreker actief, maar is met zijn ervaring als SBS6-presentator ook in te huren voor de presentatie van uiteenlopende soorten evenementen.