20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ellie Lust

Ellie Lust als spreker boeken

Op zoek naar een spreker die niet alleen boeiend en kundig is, maar ook een scala aan ervaringen en inzichten meebrengt? Dan is Ellie Lust de perfecte keuze voor uw evenement. Als voormalig politiewoordvoerder, televisiepersoonlijkheid en gepassioneerd voorvechter van LHBT+-rechten, brengt Ellie een unieke combinatie van kennis en charme naar elk podium. Of het nu gaat om veiligheid, communicatie, of LHBT+-gerelateerde thema’s, haar lezingen zijn een garantie voor inspiratie en inzicht. Op deze pagina ontdekt u waarom Ellie Lust een verrijking is voor uw evenement en hoe u haar kunt boeken.

Ellie Lust

Voormalig politiewoordvoerder

Over veiligheid, communicatie en LHBT+ thema’s

Ellie Lust is een autoriteit op het gebied van veiligheid, communicatie, en LHBT+-thema’s. Haar lezingen bieden diepgaande inzichten in deze onderwerpen, gestoeld op haar jarenlange ervaring bij de Amsterdamse politie en als mediapersoonlijkheid. Ze behandelt actuele kwesties rondom veiligheid en de complexe dynamiek van effectieve communicatie, terwijl ze ook een diep begrip deelt van de uitdagingen en triomfen binnen de LHBT+-gemeenschap. Kies voor Ellie Lust als spreker om uw publiek te verrijken met boeiende, relevante inhoud en een frisse, authentieke blik op deze cruciale onderwerpen.

Ellie Lust inhuren voor een lezing

Het inhuren van Ellie Lust voor uw evenement is een eenvoudige en transparante ervaring, dankzij de efficiënte ondersteuning van Quality Bookings. Ons boekingsproces is ontworpen om u snel en zonder gedoe te helpen. Zodra u uw interesse aangeeft, ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Met onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie kunt u met vertrouwen de perfecte spreker voor uw evenement regelen. We staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van de eerste aanvraag tot aan de succesvolle afronding van uw evenement.

Biografie van Ellie Lust

Ellie Lust, geboren in 1966 in Amsterdam, heeft een fascinerende reis afgelegd van een gedreven jonge vrouw met een droom om politieagent te worden, tot een gerespecteerde nationale figuur in Nederland. Haar carrière bij de politie begon in 1987 met haar opleiding aan de Amsterdamse politieacademie. Met verdere opleiding als wijkagent en trainingen in communicatie en woordvoering, heeft Ellie zichzelf bewezen als een veelzijdige en bekwame professional.

Gedurende haar twee decennia op straat als politieagent in Amsterdam, werd Ellie bekend om haar deskundige en empathische benadering van politiewerk. Haar toewijding en vaardigheden leidden ertoe dat ze in 2007 woordvoerder werd bij het communicatiebureau van de Amsterdamse politie. Hier speelde ze een cruciale rol in de opsporingscommunicatie en de oprichting van het baanbrekende politienetwerk Roze in Blauw.

Ellie’s sportieve carrière als topsporter in volleybal loopt parallel aan haar professionele reis. Ze heeft twaalf jaar op topniveau gespeeld, waaronder in het Nederlands team, wat getuigt van haar toewijding en teamgeest.

De nationale bekendheid van Ellie begon in 2005 met haar rol als politiewoordvoerder in AVRO’s ‘Opsporing Verzocht’. Haar deelname aan ‘Wie is de Mol?’ in 2016 en haar eigen programma ‘Ellie op Patrouille’ in 2018, evenals het presenteren van ‘Ellie Lust: Bizarre Zaken’, hebben haar populariteit alleen maar verder vergroot. In 2018 koos Ellie ervoor om haar focus volledig te richten op haar mediacarrière.

Als spreker deelt Ellie Lust haar rijke ervaringen en lessen uit zowel haar politiecarrière als haar tijd in de media. Ze is inzetbaar als dagvoorzitter, communicatietrainer, en natuurlijk als spreker over een reeks van onderwerpen. Haar vermogen om complexe thema’s op een toegankelijke en interactieve manier te presenteren, maakt haar tot een ideale spreker voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een inspirerende en deskundige stem.

Door haar aan te nemen als spreker, dagvoorzitter of trainer, brengt u een stukje authenticiteit, expertise en inspiratie naar uw evenement. Met haar sympathieke uitstraling en uitgebreide ervaring in diverse velden, is Ellie Lust een meerwaarde voor elke gelegenheid.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ellie Lust

Schrijf een review

Video met Ellie Lust

Meer informatie & boekingen

Ellie Lust inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ellie Lust
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers