Ellie Lust is een bekende Amsterdamse politiewoordvoerster die ook is te boeken als spreker, dagvoorzitter, debatleider of presentatrice. Ze is een graag geziene gast in uiteenlopende televisieprogramma’s en is inmiddels uitgegroeid tot hét gezicht van de Amsterdamse politie. Bedrijven willen haar inhuren vanwege haar enthousiasmerende persoonlijkheid en interessante lezingen over vak gerelateerde onderwerpen.

Politiewoordvoerster Ellie Lust inhuren als spreker voor lezing

Ellie Lust wordt in 1966 geboren in Amsterdam en weet al van jongs af aan dat ze het politievak in wil. Als tiener is ze dan ook een trouw kijkster van series als Hill Street Blues en Cagney & Lacey. Haar droom wordt werkelijkheid als zij in 1987 haar opleiding mag beginnen aan de Amsterdamse politieschool. Dat tal van bedrijven haar later boeken als spreker, kan ze dan nog niet bevroeden.

Aanvankelijk combineert ze haar politiecarrière met haar topsportcarrière als volleybalster van diverse topclubs in Nederland en het nationale team. Inmiddels werkt zij al zo’n 3 decennia bij de politie, waarvan zij er 2 op straat heeft gewerkt op zes verschillende wijkteams dwars door de stad heen. Ook was zij als één van de eerste vrouwen actief bij de Amsterdamse motordienst.

Ellie Lust boeken als dagvoorzitter, debatleider of presentatrice

In 2005 leert Nederland Ellie Lust kennen als zij haar opwachting maakt in AVRO’s Opsporing Verzocht. Ze blijkt het uitstekend te doen in een representatieve rol en wordt in twee jaar later gevraagd het woordvoerdersvak in te gaan. Het blijkt een groot succes en inmiddels is zij wekelijks te bewonderen in diverse (opsporings)programma’s.

Ook geniet ze bekendheid als voorzitster van het netwerk Roze in Blauw, waarmee ze opkomt voo de belangen van de LHBT (Lesbisch / Homo / Biseksueel / Transgender) gemeenschap rondom Amsterdam. Steeds vaker willen organisaties haar inhuren voor dagvoorzitterschappen, het leiden van debatten, het begeleiden van boekpresentaties en het houden van lezingen. Ze spreekt onder meer over onderwerpen als veiligheid, media, leiderschap, maatschappelijke ontwikkelingen en communicatie.

Contact opnemen met Ellie Lust

Wilt u politiewoordvoerster Ellie Lust ook inhuren als spreker, debatleider, dagvoorzitter of presentator tijdens uw seminar, congres of andersoortige evenement? U kunt deze deskundige persoonlijkheid boeken door contact op te nemen via Quality Bookings.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Ellie Lust spreekt graag over:

Ellie Lust boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ellie Lust. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21