20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Yuri van der Sluis

Yuri van der Sluis als spreker boeken

Yuri van der Sluis is specialist op het gebied van sales en motivatie. Als spreker laat hij mensen ontdekken en met een frisse blik naar situaties kijken.

Yuri van der Sluis

Sales en verkoop

Yuri van der Sluis is specialist op het gebied van sales en motivatie. Als spreker laat hij mensen ontdekken en met een frisse blik naar situaties kijken.

Reisprogramma
Van der Sluis heeft vele verschillende concepten ontwikkeld, bijvoorbeeld tv-programma’s. Zo bedacht en presenteerde hij een populair reisprogramma op AT5, dat hij wist te verkopen aan Endemol. Daarnaast interviewde hij presidenten en ministers in Afrika en maakte een wereldreis van achttien maanden. Verder was hij topverkoper in Europa en ging hij bewust failliet om te ervaren hoe het is om van rijkdom naar faillissement te gaan. Ook ontwikkelde hij het online managementprogramma Serious Management TV. Voor bedrijven ontwikkelde hij diverse trainingsprogramma’s.

Trainer
Als trainer heeft hij inmiddels meer dan vijfduizend mensen geholpen met het bereiken van hun dromen. Van der Sluis houdt van risico’s en heeft desondanks een gezonde angst om te falen. Daarnaast is hij niet bang om zijn mening te uiten.

Als spreker is hij energiek en speelt hij altijd in op wat er in de zaal gebeurt. Verder maakt hij gebruik van zijn ervaringen, verhalen en metaforen om zijn boodschap over te brengen. Hij spreekt uit gevoel en weet zodoende zijn publiek te raken.

Wilt u Yuri van der Sluis boeken als spreker? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Yuri van der Sluis

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Yuri van der Sluis inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Yuri van der Sluis
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers