Wouter Truffino

Als zelfstandig ondernemer werkt Wouter Truffino aan verbinding en samenwerking binnen organisaties. Door het samenbrengen van kennis ontstaan er inspirerende netwerken waaruit nieuwe kansen, nieuwe energie, nieuwe mogelijkheden om te gaan vernieuwen en innoveren en nieuwe omzet ontstaan. Hij is een energieke spreker die het publiek actief betrekt bij zijn verhaal.

Ondergrondse netwerken
Wouter Truffino is DE bedenker van “ondergrondse” netwerken. Hij neemt je mee in de toegevoegde waarde van een ondergronds inspirerend netwerk. In z’n netwerk komt de kennis van de medewerkers echt centraal te staan. Deze medewerker zal zich meer betrokken voelen bij de organisatie. Wat dat voor gevolgen heeft? En welke ervaringen Wouter heeft meegemaakt? Hij vertelt er graag over.

Ben jij nog niet overtuigd van de toegevoegde waarde van een ondergronds netwerk? Lees dan het onderstaande…

Innovatie en vernieuwing
De zakelijke wereld verandert snel, heel snel. Het tempo is zelfs nog nooit zo hoog geweest. Klanten van bedrijven veranderen hun keuzes drastisch. Maar ook het type klant verandert in sneltreinvaart. Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent, iedereen heeft te maken met de steeds sneller op elkaar volgende veranderingen. Als je als bedrijf in staat bent om te volgen, dan zal je overleven. Volg je niet dan kan dit je voortbestaan wel eens in de weg staan. Wouter Truffino is op de hoogte van de laatste trends die invloed kunnen hebben op jouw organisatie.

Doelgroep
Van CEO’s tot afdelingshoofden en innovators, vernieuwers, veranderaars, kantelaars, marketeers, communicatiemedewerkers en natuurlijk enthousiastelingen die geïnspireerd willen worden.

Wil jij Wouter Truffino inhuren als spreker voor jouw congres of symposium? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers voor meer informatie.

Wouter Truffino spreekt graag over:

Wouter Truffino boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wouter Truffino. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21