20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Gert-Jan Hospers
Exclusief bij
Quality Bookings

Gert-Jan Hospers als spreker boeken

Ben je op zoek naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook praktische inzichten biedt in stedelijke en regionale ontwikkeling? Dan is Gert-Jan Hospers de perfecte keuze voor jouw volgende evenement. Als bijzonder hoogleraar bij de Radboud Universiteit en directeur van Stad en Regio brengt Gert-Jan een schat aan kennis en ervaring mee. Op deze pagina ontdek je waarom Gert-Jan een niet te missen spreker is en krijg je een voorproefje van wat hij te bieden heeft.

Gert-Jan Hospers

City- en Regiomarketing

Over stedelijke en regionale ontwikkeling

Een fascinerend perspectief op onze leefomgeving

Gert-Jan Hospers is een autoriteit op het gebied van stedelijke en regionale ontwikkeling. Zijn benadering, die zich richt op de ‘menselijke maat’ in stads- en regioplanning, is zowel vernieuwend als essentieel in onze snel veranderende wereld. Hij behandelt onderwerpen zoals economische thema’s in stad en regio, city- en regiomarketing, en plattelandsvraagstukken. Door te kiezen voor een lezing van Gert-Jan, kies je voor een diepgaand inzicht in hoe we onze steden en regio’s duurzamer en leefbaarder kunnen maken.

Gert-Jan Hospers inhuren voor een lezing

Een soepel en duidelijk boekingsproces

Het boeken van Gert-Jan voor een lezing bij jouw evenement is een eenvoudig en transparant proces. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice, zorgen wij ervoor dat je snel en efficiënt de juiste beslissing kunt nemen. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je met vertrouwen de beste keuze maakt. Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij regelen de rest, zodat je je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie van Gert-Jan Hospers

Een leven gewijd aan geografie, planologie en milieu

Gert-Jan Hospers is een bijzonder hoogleraar met een rijke carrière, die zich uitstrekt over meer dan twee decennia. Na zijn beginperiode aan de Universiteit Twente, is hij nu verbonden aan de Radboud Universiteit, waar hij gespecialiseerd is in de afdeling Geografie, Planologie en Milieu. Als directeur van Stad en Regio zet hij zich in voor stedelijke en regionale ontwikkeling, met een focus op menselijke schaal.

Zijn onderzoek brengt hem vaak naar Oost-Nederland en Duitsland, waar hij inzichten verzamelt over plattelandsvraagstukken en stedelijke economie. Naast zijn academische werk schrijft hij ook columns voor Stadswerk Magazine en deelt zijn kennis als docent in postacademische opleidingen.

Zijn publicaties, zoals “111 plekken in Twente die je gezien moet hebben” en “Celebrity branding: hoe steden met hun beroemdheden omgaan”, tonen zijn veelzijdige interesse en diepgaande kennis. Zijn werk over onderwerpen als de Ruhrgebied en de economische groei benadrukken zijn veelzijdige expertise.

Gert-Jan is niet alleen een gerespecteerde academicus, maar ook een boeiende spreker. Zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren, maakt hem tot een ideale spreker voor diverse evenementen. Of het nu gaat om een academische conferentie, een zakelijke bijeenkomst of een publieksevenement, Gert-Jan weet zijn publiek altijd te boeien en te inspireren.

Met zijn diepgaande kennis en boeiende presentatiestijl is Gert-Jan Hospers een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een spreker die zowel informatief als inspirerend is. Zijn unieke kijk op stedelijke en regionale ontwikkeling, gecombineerd met zijn ervaring en passie voor het vak, maakt hem tot een waardevolle aanwinst voor elk evenement. Boek Gert-Jan vandaag nog en breng een nieuwe dimensie van inzicht en inspiratie naar je volgende evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Gert-Jan Hospers

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Gert-Jan Hospers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Gert-Jan Hospers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers