20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Wouter Monden

Wouter Monden als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een spreker die zowel humoristisch als scherpzinnig is, dan is Wouter Monden jouw ideale keuze. Wouter, een gevestigde naam in de Nederlandse en Belgische comedywereld, staat bekend om zijn toegankelijke stijl en snelle interactie met het publiek. In deze sectie lees je waarom Wouter de perfecte aanvulling is voor jouw evenement en krijg je een glimp van zijn unieke benadering van spreken in het openbaar.

Wouter Monden

Comedian & podcast maker

Wouter Monden als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Wouter Monden een unieke combinatie van scherpte en humor naar jouw congres of seminar. Zijn ervaring als stand-upcomedian en tekstschrijver zorgt ervoor dat hij elk onderwerp met de juiste toon kan benaderen, wat bijdraagt aan een dynamische en boeiende sfeer. Ontdek hier hoe Wouter als dagvoorzitter jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Over comedy en maatschappelijke thema’s

Wouter Monden is een expert in het vermengen van comedy met maatschappelijke thema’s. Zijn lezingen bieden een unieke mix van humor en diepgang, waarbij hij complexe onderwerpen toegankelijk en bespreekbaar maakt. In dit gedeelte ontdek je waarom zijn benadering van deze thema’s zo effectief is en welke onderwerpen hij kan behandelen tijdens zijn lezingen.

Wouter Monden inhuren voor een lezing

Het boeken van Wouter Monden voor een lezing is een eenvoudige en transparante ervaring. In deze sectie lees je stap voor stap hoe het boekingsproces verloopt en hoe Quality Bookings met hun 20 jaar expertise en all-inclusive tarieven alle drempels wegneemt voor een vlotte en zorgeloze boeking.

Biografie van Wouter Monden

Wouter Monden, geboren op 5 september 1980, is een veelzijdig talent in de Nederlandse entertainmentwereld. Zijn carrière begon in 2010 toen hij de juryprijs van de Culture Comedy Award won. Sindsdien is hij een vaste waarde op de Nederlandse en Belgische podia. Zijn reis van het Nielsen Stensen College in Utrecht tot zijn doorbraak in de comedywereld is een verhaal van passie, vastberadenheid en creativiteit. Lees hier over Wouters opmerkelijke carrière, van zijn vroege onderwijsjaren tot aan zijn huidige succes in theaters, op radio en televisie, en ontdek hoe hij zich heeft ontwikkeld tot de veelgeprezen artiest die hij nu is.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Wouter Monden

Schrijf een review

Video met Wouter Monden

Meer informatie & boekingen

Wouter Monden inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Wouter Monden
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers