Wouter is een comedian die veel optreedt in Nederland, Belgie en Engeland. Als sympathiek uitziende jongen pakt hij het publiek moeiteloos in maar hij kan hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Door zijn energieke podiumpersoonlijkheid is hij een veel gevraagd presentator. Ook verzorgt hij de publieksopwarming bij TV-programma’s als Zondag met Lubach en Larie.

In 2010 won Wouter tijdens de Culture Comedy Award de jurypijs. De jury roemde hem om zijn hoge grapdichtheid, diversiteit en actualiteit en riep hem uit tot het grootste stand-up comedy talent van 2010. De jury zei toen over Wouter: Aan deze 30-jarige jongeman zie je dat hij graag en relaxed op een comedy podium staat. Met een leuke vibe trekt hij ons mee in zijn wereld vol grappen. Ondanks zijn beperkte ervaring schuwt hij de actualiteit niet en dat maakt hem als Stand up comedian volwassener en intelligenter.

In 2013 staat hij met zijn voorstelling 42.195 in de halve finale van het Leids Cabaret Festival. De jury noemt hem ‘een begenadigd verteller die met gemak op het podium staat.’ ‘Zijn verhaal dat hij met verve neerzet, is doorspekt met taalgrappen.

Wouter was te zien bij RTL4’s Comedy Factory en is regelmatig te horen op radiozenders als Veronica, NPO Radio 2 en 3FM.

Wilt u Wouter Monden boeken als Cabaretier – Stand up comedian? Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wouter Monden spreekt graag over:

Wouter Monden boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wouter Monden. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21