20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Feike Cats

Feike Cats als spreker boeken

Feike Cats is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een inspirerende gastspreker die uw evenement naar een hoger niveau tilt! Feike Cats, bekend om zijn expertise op het gebied van klantfocus en klantervaring, biedt een frisse kijk op hoe bedrijven hun dienstverlening kunnen optimaliseren. Als auteur van meerdere boeken over klantgeluk en als ervaren spreker weet Feike precies hoe hij zijn publiek moet boeien. Zijn sessies zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en onderhoudend. Hij zorgt ervoor dat u nieuwe inzichten krijgt in het belang van klanttevredenheid en hoe dit een positieve impact heeft op elk aspect van uw bedrijf.

Feike Cats

Houden van klanten

Feike Cats is niet alleen een boeiende gastspreker, maar ook een uitstekende dagvoorzitter. Met zijn expertise in klantbeleving en klantgerichtheid leidt hij evenementen op een unieke manier. Zijn vaardigheid om thema’s als klantvriendelijkheid, klantcommunicatie, en klantloyaliteit op een aantrekkelijke manier te bespreken, maakt hem ideaal voor conferenties en seminars. Feike’s aanpak als dagvoorzitter is verfrissend en energiek, wat bijdraagt aan een dynamische en interactieve ervaring voor alle deelnemers.

Over klantgerichtheid en klantbeleving

Klantgerichtheid en klantbeleving zijn essentiële onderwerpen voor elk bedrijf dat wil groeien en bloeien. Feike Cats, een expert in deze velden, legt uit hoe het creëren van een sterke klantbeleving kan leiden tot verhoogde klanttevredenheid en loyaliteit. Tijdens zijn lezingen behandelt hij diverse onderwerpen, zoals het ontwikkelen van een klantgerichte cultuur, het meten van klanttevredenheid, en het creëren van onvergetelijke klantmomenten. Zijn inzichten en praktijkvoorbeelden helpen je te begrijpen hoe je klantgerichtheid kunt integreren in je bedrijfsstrategie.

Feike Cats inhuren voor een lezing

Het boeken van Feike Cats voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Neem contact op met Quality Bookings, en binnen 24 uur ontvang je een all-inclusive offerte. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning tijdens het hele boekingsproces en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Van het afstemmen van data tot het bespreken van specifieke wensen en thema’s, wij staan klaar om je te helpen. Onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0 geven aan dat wij waarde hechten aan jouw tevredenheid.

Biografie van Feike Cats

Feike Cats, een vooraanstaand expert op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als spreker, auteur en adviseur. Zijn passie voor het verbeteren van klantbeleving begon al vroeg in zijn carrière, wat hem uiteindelijk leidde tot het schrijven van meerdere succesvolle boeken. Feike’s benadering is gebaseerd op het idee dat klantgeluk centraal moet staan in elke organisatie. Dit heeft hem niet alleen landelijke bekendheid opgeleverd, maar ook internationale erkenning.

Gedurende zijn loopbaan heeft Feike Cats gewerkt met een breed scala aan bedrijven, van kleine startups tot grote multinationals. Zijn adviezen en strategieën zijn altijd op maat gemaakt, afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van elke organisatie. Zijn unieke inzicht in klantgedrag en -ervaringen heeft talloze bedrijven geholpen hun klantenservice en -tevredenheid aanzienlijk te verbeteren.

Als spreker staat Feike bekend om zijn energieke en interactieve stijl. Hij weet zijn publiek te boeien met boeiende anekdotes, praktische tips, en vernieuwende inzichten. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en motiverend. Hij daagt zijn publiek uit om bestaande denkwijzen te heroverwegen en biedt praktische tools om direct aan de slag te gaan met het verbeteren van klantbeleving.

Feike’s boeken, waaronder titels als “Het inspiratieboek voor klantgericht ondernemen” en “Revolutie in klantbeleving”, zijn bestsellers geworden. Ze worden gezien als must-reads voor iedereen die betrokken is bij klantenservice en klantbeleving. Zijn boeken bieden niet alleen diepgaande analyses en case studies, maar zijn ook toegankelijk en praktisch, waardoor ze een breed publiek aanspreken.

Naast zijn werk als auteur en spreker is Feike ook een veelgevraagd consultant. Zijn expertise wordt ingezet om bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van effectieve strategieën voor klantbeleving en klantgerichtheid. Zijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat, waarbij hij nauw samenwerkt met zijn cliënten om te zorgen voor meetbare resultaten.

De combinatie van Feike’s diepgaande kennis, praktische ervaring, en zijn vermogen om complexe concepten op een toegankelijke manier te communiceren, maken hem tot een waardevolle spreker en adviseur. Met zijn bijdrage kan elk evenement of organisatie een nieuwe impuls krijgen in de richting van uitzonderlijke klantbeleving en klantgerichtheid.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Feike Cats

"Feike was voor de 2de keer gastspreker bij de jaarlijkse CSU tennisclinic. Wat een feest om met hem samen te mogen werken. De dagen na het event plat gebeld, en vele appjes en mails mogen beantwoorden. @Feike kun je voor deze nazorg een PA leveren? Snel, grappig en elke keer weer inhoudelijk verrassend en sterk. Bedankt, ik ga je zeker nog een keer boeken!"

"Feike is een van de meest inspirerende sprekers die ik ken. Zijn enthousiasme en unieke kijk op klanten zorgen ervoor dat je team weer de juiste focus krijgt en bovenal een stapje extra zet om de verwachtingen van jouw klanten te overtreffen. Een absolute aanrader voor een vernieuwde positieve flow binnen jouw organisatie!"

"Feike is een echte inspirator in alles wat hij doet. Hij heeft een positive vibe en geeft je echte energie. Altijd bereid je te helpen en het maximale uit uw medewerkers te halen. Als spreker over Klanthousiasme kan ik hem van harte aanbevelen."

Schrijf een review

Video met Feike Cats

Meer informatie & boekingen

Feike Cats inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Feike Cats
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers