Feike Cats is expert op het gebied van klantgerichtheid. Hij weet als geen ander hoe een onderneming van een tevreden maar onverschillige klant een enthousiaste klant kan maken die anderen vertelt over zijn ervaringen. U kunt Feike Cats inhuren als spreker.

Auteur
Feike Cats is directeur van het bedrijf Houden van Klanten. Ook schreef hij de boeken Theorie bestaat niet en Het inspiratieboek voor klanthousiasme. Beide boeken staan vol met tips en trucs over klantgerichtheid.

Volgens Cats hebben enthousiaste klanten een verhaal en dienen zij zodoende als ambassadeurs. Daarom is het zaak om klanten die tevreden zijn, en zich al snel niets meer kunnen herinneren, enthousiast te maken. Zó enthousiast dat zij het leuk vinden om anderen naar de betreffende organisatie te verwijzen. Klanten worden enthousiast als er iets bijzonders gebeurt, iets wat zij niet verwachten.  Daarnaast dienen ook de medewerkers enthousiast te zijn.

Als klantgerichtheidsexpert begeleidt Cats tal van bedrijven en organisaties. Hij gelooft dat klantgerichtheid altijd leidt tot meer werkplezier en een beter resultaat. Niet voor niets schrijft hij Klant altijd met een hoofdletter.

Spanningsveld
Groepen die Cats inhuren als spreker worden geprikkeld op het gebied van klantgerichtheid. Daarnaast maakt hij hen bewust op het spanningsveld tussen aandacht, tijd en rendement en maakt hij zijn luisteraars bewust van hun eigen rol.

Wilt u Feike Cats boeken als spreker en horen hoe u uw klanten en medewerkers kunt enthousiasmeren? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Feike Cats spreekt graag over:

Feike Cats boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Feike Cats. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21